pogledajte recenziju novog wolfensteina na gamereportu: http://www.maxzona.com/Wolfenstein-Video_5515_0__0.aspx
Printable View
pogledajte recenziju novog wolfensteina na gamereportu: http://www.maxzona.com/Wolfenstein-Video_5515_0__0.aspx
One supermoci kad sve pozeleni su mi prelose.I animacije oruzja su nekak konzolaski izvedene,oruzja su prevelika i cudan je osjecaj kad se cilja za razliku od cod4.Nekazem sad da igru treba usporedivat s codom...Zasad je dosadna jer sam jos na mp 40 al mozda poslje postane bolja kad otkljucam oruzja n shit.
Dakle nisam jedini koji je to primjetio.A nije da samo izgleda nego ima i takav karakter.= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
A i prica mi je onak dosta "partizanska" sa "pazi mirko metak" atmosferom :)
Vidi se da su konzole ostavile svoj dio, al je SP svejedno jako dobar. Malo izmijenjeno od starog koncepta, pogotovo sa sandbox elementima, al ak je neko volio Wolf3d i RTCW, uživat će i u ovome. Šteta što su izbacili allied oružja i kretanje je ipak malo presporo za moj ukus, sl sve skupa :thumbs2: (bar što se SP-a tiče)
deinstalirao sam igru nakon 5 minuta..
uđem ja tako na onu prvu željezničku stanicu i hoću se popet na drveni vagon.. kad ono, gle čuda.. ljestve ne postoje, nego su NACRTANE NA TEKSTURU DRVETA..
onak. užasno neozbiljno za taj engine
A jesi lik.
Igrao sam duže Wolfiku i sad sam na nekih 70%. Igra je čisto okej na kraju krajeva. Nije nešto najbolje, ali napucavanje funkcionira, lokacije su raznolike i čisto je zabavan za igrati.
Neće biti svevremenski hit, rijetko će ga tko izigrati više puta, no što jest, igra je zabavna dok traje.
Igrao itko MP?
Igrao ja s frendovima betu mp... nije loše, al opet nekako rađe igram CoD2 MP ili pak neki stari wolf.= Citat =:
Izvorno postao Cherry
I tako, na kraju zbog samog tempa igre su zajebali poznati rtcw multiplayer i jedinu garanciju za popularnost igre i dobru prodaju. SP ce neki proci, neke nece, i ovo ce pasti brzo u zaborav, posebice uz jesen i ponudu hitova koji slijede.
Velika steta :(
..potpis..= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Rekao bih da se id koncentrirao na Rage jer će im ta igra donijeti veliku zaradu, ako ne radi ičeg drugog, samo radi grafike jer smi svi svjedoci da će mnogi doživjeti orgazam kad vide kolko poligona može pljuvati idtech 5
Ne bih rekao.
Jel mi može neko reć kako je igra optimizirana i min. i preporučenu konfu za igru.
THX
MP su debelo zasrali, al sudeći po svemu nisu digli rike od njega. Na wolfenstein forumu je pokrenut topic od strane devova za prijedloge, u samo 2 dana ima već prek 25 strana materijala ima gore. navodno već rade na tome, dal misle ozbiljno ili sam da drže fanove zagrijanim za još jedan fail, vrijeme će pokazat
http://www.wolfenstein.com/board/viewto ... =16&t=1191
http://www.wolfenstein.com/board/viewto ... 767#p17767
još k tome je i wolfpro krenuo u proizvodnju tak da još ima šanse, jedino se bojim da (ak to ikad u red dovedu) više nebu niko osto
http://forums.myhannes.info/wbb/index.p ... hreadID=63
Igra je definitivno razočarenje ako ju uspoređujemo sa prethodnikom .Igra kao igra nije loša , sasvim je solidna ali što se mene tiče nakon jednog prelaska pada u zaborav.RTCW sam odigrao gro puta...lako bih ga mogao odigrati i još pokoji puta ...velika je razlika između te dvije igre.Nebo i zemlja. Ali definitivno ju vrijedi odigrati...ima tu pristojne zabave.
Znači nije ko RTCW, šteta, kako god odigrat ću je pa ću vidjeti kako će mi pristat, iako nevjerujem da će dobro.
kao što su i svi rekli, RTCW je meni bio puno bolji i zabavniji, čak je imao i bolju atmosferu. Ali nije ni ovaj loš, čisti prosjek.
slažem se da je ovo čisti prosjek, ali jako tužno što je wolfenstein izgubio svoju početnu atmosferu i štih. Ovo skoro uopće nema veze sa prethodnicima.
da to mi je najviše žao jer sam očekivao mračnu i strašnu atmosferu kao i u prethodniku, a dobio sam prosječan fps po ulicama grada.
Izgleda ko bioshok... ništa posebno igrica ono, prosječno da... ccc prviše tulavih efekata.
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Ovaj da..., ovo ne može ni prismrditi Bioshocku. Nego, sjećam se kada sam igrao RTCW sa svojim prijateljem iz Ogulina (a ja živim u Makarskoj), mi baš odabrali ovu legendarnu igru da nas zabavlja u dosadnim kišnim noćima, na kraju smo bili toliko psihički pogođeni da smo one naciste vampire zvali zečićima... :o
Baš počo igrat i prešo koji nivo i vidim da igra nije ono što sam očekivao. Dost me razočarala, previše je tih svemirskih sranja i uopće me ne podsjeća na wolfenstein koji sam igrao prije 8 god. RTCW
Dosao do onog prvog grada, igra je bas ono kaj sam ocekivao, nis posebno al ce bit ok za odigrat, tak nema nis novog pametnije.
dude, listen to me, older it gets beter it is!!1
Cijelo vrijeme sam razmisljao sto igri fali i zasto me na kraju nije uspijela fascinirati.I sjetio sam se.u igri ima premalo straha a previse akcije.Mnogi su leveli mogli biti strasni ali su upropasteni hordama neprijatelja koji samo jure na vas,takoder u ovom nastavku izgleda da su nacisti bili uspijesniji u experimentima pa vise nema neuspjelih experimenata protiv kojih se i oni bore.U ovom nastavku imate borbu protiv 20 neprijatelja odjednom od kojih su 15 obicni vojnici a ostali cudovista,ubersoldati itd i sve to pomijesano sto je po barem meni ostavlja mlak i neuvjerljiv dojam.
Mozda si samo ostario pa ti neke stvari nisu toliko strasne ;).
Ja od igre nisam očekivao previše, tako da sam na kraju i ugodno iznenađen, totalno igrivo i zanimljivo...
Inače, ako je tko prešao igru i sad mu je do zajebancije, otrkivanja easter eggova i sličnog bacite oko na trainer, trenutno jedini način za cheatanje u igri.
DOWNLOAD:SWolfenstein PC Trainer ( šifre )
Ako naiđete negdje na prave šifre, postajte i to. Puklo me sad na traženje kakvih easter eggova i bugova u igrama, pa ću probat i u novom wolfensteinu.. a puno je lakše kad si nepobjediv :)
Ah ... Evo i ja probao Wolfenstein ... A sta da kazem, igrivo je a sad kolko dugo, vidjet cemo.
AI me fascinira, dok je RCTW imao jedan od boljih AIeva u svoje vrijeme, ovdje su Nazisti naprosto glupi. Likovi se zalate na mene direkt, i nekad me uopce ne vide na par sekundi iako stojim ispred njih ... Uzmite u obzir da sam igru odmah startao na Hard tezini (Bring 'em on!).
Ha, cim vise i vise igram to mi je igra zabavnija, dobro da nisam nis ocekivao od nje pa mi je ispala i bolje nego kaj sam ocekivao. Upgradeovi oruzja su bas kul, veil ima svoje prednosti, u stvari igra nije tak ni losa, ono cvrsta trojka.
Neznam zasto al cak mi i ima taj neki wolf stih, sta ja znam...puno je vremena proslo od kad sam zadnji put igrao rtcw. A AI, pa meni je na nekim djelovima bas bio ok; npr. vidim lika kroz neku pukotinu u zidu, vidi i on mene i ak ja otidjem lijevo otidje i on, da ga nemogu pogodit, otidjem desno ide on zamnom, morao sam otic okolo da ga koknem xD
Usao u Tavern neki, dalje cemo vidjet.
bas mi je super igra i tamo jumpam po krovicima u gradu po tajnim prolazima i skupljam skrivene zlatnike :)
Slažem se skroz sa vukopasom. Dobro je akcija, ali nije igrivost ono, nije to to... očekujem od igrica neki žar, ili atmosferu, a ne samo napucavanje...