To sam u prvom dijelu primijetio tek na pola igre, odnosno kad sam pročitao na forumu da je tako.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Bitno da je tu hidden blade. Ostalo je manje bitno. :D
Printable View
To sam u prvom dijelu primijetio tek na pola igre, odnosno kad sam pročitao na forumu da je tako.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Bitno da je tu hidden blade. Ostalo je manje bitno. :D
sad dakle više neće bit osakačen po onim nacrtima, dragi leonardo će lišit naše assassine uvodne boli :)
da tak je bilo rečeno, al onda je izašo intervju s onim likom što je vidio trailer ko onaj uvodni iz AC1... i vidio je razne screenshootove i concept artove glavnog lika, koji će se navodno zvat enzio...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
da, Ezio Auditore de Firenze
kažu da će bit da vinci u igri
i moći će se plivat
i letit
i bit će puno oružja
i pametniji neprijatelji, raznolikiji usput
baš me zanima kak će izgledat parkour u 1476.
Zanimljivo, 1476 Da vinci je bio u zatvoru navodno.Sodomy ftw!
Vijest o novim, prijevremenim i nepotvrđenim detlajima o igri:
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=3119&select=27
Sounds good :)
Izmjena dana i noci? Nice...osim sto ce to valjda graficki izgledat da ce nam sline curiti, ono sto je bitnije, možemo ocekivati u gameplay-u i neke stealth sheme(sam fisher ftw 8) )
Imam neku neodoljivu želju da zaigram AC1 sad,nikad ga nisam ni do kraja završio.
da i ja... 8)
Šutite, molmim vas, samo šutite! :(= Citat =:
hmmm :roll:= Citat =:
Izvorno postao LL21
lijepo, sad bi želio da to sve isto naprave i za jedinicu :D
bilo bi i dobro da se malo više o altaiiru barem dozna, koi qrc je bilo nakon što je pokupio piece of eden itd..
Konačno konkretna, i legalna, slika Ezia Auditore de Firenze... double-wielding blade mastah. :)
http://www.imagesforme.com/out.php/t...ac2gicover.jpg
Legendarno. :pray:
Modno osvješten čovjek... i like the new look :)
Novi izgled? Pa izgleda identično Altairu. I dok je to prolazilo na istoku, ova kapuljača u italiji izgleda strano i smiješno. Nadam se da će pronaći konkretnije rješenje i poboljšati dizajn lika.
Meni se čini da će ovo također biti jedna u nizu recikliranih igara.. uključujući i bioshock 2.
Ne vidi se faca puno osim brade i usta pa neznam za izgled, ali odjeća je ista osim što je sada malo više fenci.
Hoće li sada biti bez 2 prsta ili što?
Istina, posebno me nervira forsiranje 90% istog dizajna... još više time što ne igramo sa istim likom nego Ubisoft pokušava stvoriti nekakvog prepoznatljivog junaka kojeg će povezati sa franšizom. Ono, ako ne igramo sa istim likom ovaj je mogao slobodno dobiti drugačiji dizajn, dizajn koji bi išao ruku po ruku sa "uklapanjem u gomilu"... osim ako se AC2 ne odvija ekskluzivno samo tijekom maskenbala.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ali da izgleda dobro, izgleda... izgledao je i Altair. :)
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao ###DK###
da, da, tko zna di ga budu sada osakatili... :)
Prste više nije potrebno sjeć, a koji će se obred koristiti da bi assassini dokazali svoju poslušnost je nepoznato! :D :twisted:= Citat =:
Meni je samo vazno da bude hidden blade i da ne izbaci altairov hod... ono kak jebeno hoda... prekulno :pray:
je probaj ti tak hodat cjeli dan, onda podigni glavu :D
ček ono ofišl slika? :S vidio sam tu sliku, al sam mislio da je fan made, i nekak mi izgleda ko da je ljeva strana staro, a desna novo, a kapuljača je onak cjela bijela i priključuje se s ljeve strane...
i da slika baš nije konkretna :(
ne saka, odlično je, al nije konkretno, gle jedno što je sigurno oko ACova je da je svaki dio igre i oko igre lijep :D
Setting mi se jako sviđa, ali ako malo ne porade na raznovrsnosti radnji, moglo bi patiti od istih boljki kao i original tj. moglo bi biti odurno monotono i jednolično.
pa da si pročito sav info koi je dan vidio bi da je to ispravljeno te da če sad bit pun qrc načina da se nađe meta...
@ll21 logiku u čemu?
Takva kapuljača je u modi bila prije 1000 godina,a u modi je i sada.
Ajoj. :D
http://assassin.herniweb.cz/images/photoalbum/1_9.jpg
http://assassin.herniweb.cz/images/photoalbum/2_6.jpg
Ne znam je li ovo photoshop, ali slike izgledaju kao Altair zaljepljen u drugu igru, ergo vrlo loše.
Ako igra ovako bude izgledala sumnjam da će se proslaviti..
:? prvi dio assasin's creeda dosadi nakon sto pređes pola igre ali te dobra priča gura do kraja tako da sam ga svejedno prešao.
Smeta mi što su danas igre toliko lagane i simplifizirane daih svaka budala moze bez problema preci. Pa, sjecam se jos prije 5-6 godina kad igre ovog tipa prosjecna osoba (ukljucujuci mene) nije mogla privesti kraju. Ili sam tada bio mlađi i njubastiji?
Pa koliko si dizajna igre do sad vidio da možeš to reći?= Citat =:
Izvorno postao vex