Zato što ce mi warr bit death knight,a lock ce ostat lock,ja mislim da kuzim kak to funkcionira kod dk-a.Imam problem s ukucavanjem kod sa kartice ocito je istekla.javim ti ja kad dodjem.= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Printable View
Zato što ce mi warr bit death knight,a lock ce ostat lock,ja mislim da kuzim kak to funkcionira kod dk-a.Imam problem s ukucavanjem kod sa kartice ocito je istekla.javim ti ja kad dodjem.= Citat =:
Izvorno postao Smeagoul
Neće ti warrior biti DK, jer je DK zaseban lik na accountu.
Jednostavno je, ne znam kako ljudi ne uspjevaju shvatiti :)
Dakle, kad ti BILO KOJI lik na accountu dođe do 50+ lv, "otključa" ti se nova klasa na character creation screenu, tj Death Knight, kojeg radiš kao novog lika... I mislim da je ograničeno na 1 DK-a po accountu. Stari likovi ti ostaju potpuno isti, samo ti se, eto, otključa DK kao klasa.
lol to je onda do jaja.A ja sam cjelo vrijeme mislio da moraš imat chara lvl 55 i onda dobiš lanac questova i kad ih završiš postaneš dk.fala= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
np
Mene samo brine mogućnost da serveri odjednom budu poplavljeni Death knightovima kad jednom dođu... :/
a u to budi siguran.Svatko ce barem na jedan ili više dana isprobati to,a neki ce se i odluciti krenuti dalje s njim.= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Samo se nadam da ih Blizz neće "podobriti", tj. da neće baš biti nekakvi good guys koji će se na kraju boriti protiv Lich Kinga... bojim se da hoće, ali neka trunka nade u meni govori da neće :D
samo me jedna stvar zanima šta se tiče death knightova,hoće li oni biti pripadnici horde/alliancea,ili će biti saveznici lich kinga,jer im je starting area eastern plaguelands
= Citat =:
The Death Knight will start at level 55 in a necropolis floating over the Eastern Plaguelands, with multiple spells and abilities ready to use (including a level 30 equivalent skeletal Deathcharger mount). Through the Death Knight-specific quests in this necropolis, the character learns to master the power of the Death Knight and learns to use this new power for their will. Quests will take them outside the necropolis and into an area within the Eastern Plaguelands. They will start with various greens and blues for equipment.
pa imat će ih i horda i alliance, a startaju u tom području jer je za taj lvl najpodobnije, a i priliči njihovoj osobnosti :)
a ko će mi dati te questove,neki horda/alliance likovi?= Citat =:
Through the Death Knight-specific quests in this necropolis, the character learns to master the power of the Death Knight and learns to use this new power for their will.
možda neko iz "argent dawn" ekipe... iskreno, ne znam. prošvrljaj po wow forumu, ima neka tema sa informacijama o death knightu
death knighta mozes napravit bez ikojeg lvl 55 ili 80 ili 70, ali mozes napravit samo jednog po serveru.Pocinjes odma s 55 lvl u EPL-u
odkad su to tako odlucili
Zar nije preduvjet da imaš barem jednog lv 55 lika?
moraš imati barem jednog lvl 55 lika...i dobiješ lvl 55 deathknighta koji starta u Ebon Holdu (sanctuary područje, isto kao i dark portal, shatt i dalaran) u plaguelandsu nakon čega slijedi death knight quest chain koji završava negdje oko 58. lvla i u kojem dobiješ opremu dostojnu početka u hellfireu te unfriendly reputaciju sa glavnim gradom svoje fakcije (ovisno o rasi) nakon bitke za Light's Hope Chapel u kojem se ti i ostali deathknightovi pobunite protiv Lich kinga čime je blizz objasnio postojanje tih novih deathknightova...da...bit če deathknightova posvuda..gnome death knight zvan Fluffy pogonjen rozom kosom oblikovanom u kikice FTW
Fešta.
Koliko ja znam dk ce bit jedan po serveru.
lol moci ces naprawit 1 po serweru a ne da ce 1 na serweru bit zomg
A joj pa to ce onda bit krcato njima bilo bi puno bolje da ima jedan na serveru i onda ko ka ubije da onda on moze bit dk
lol
ma bravo :kill: :kill: daj molim te procitaj sta si ti sada napisao= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
Ne kontam sta sam lose napisal
= Citat =:
Izvorno postao ponco1234
pa nije to ona igra "pika" ko klinci kaj smo igrali
Ae, biti će ih krcato prva dva-tri tjedna, a onda će ljudi shvatiti da se možeš imati raid sa 25 DK-a, pa će početi igrati i s nekim starim klasama :)
ja ostajem pri svome jednom i jedinom rogom :P
Fan of knives prvi aoe koje je pre imba ^^
hehe rogue ftw
A sta sam cito ono nekidan...
A da na,prvim stranicama PcPlay je napisano za Death Knighta.
"Da biste uopce kreirali Death Knighta morat cete imati jednog lika na 55. lvl koji ce postatiSDeath Knight"
Koliko ja znam moras imat lika na 55. kako bi ga otkljuco a ne kako bi ga zamjenio za DK.
Eto toliko mala zamjerka!
A sto se tice DK Dwarf+Frost talenti=Predobro!
da ... to je reklama algoritma za WOTLK i krivo je napisano...
kak sam se prepao dok sam to citao gledam ono wtf da svog 70 ljubimca pretvorim u dk smece da bi ga samo probo no wai!!!!
Zakaj se DK ne doda u sticky medu ostale classe?
nema potrebe,niti jedna klasa nije sticky