Da i Zero Wing je bio horror, kontrole su bile stašnije od igre a zvuk je bio strašniji od kontrola. Cimao sam se više nego u Gardalandu na Slobodnom padu...
Printable View
Da i Zero Wing je bio horror, kontrole su bile stašnije od igre a zvuk je bio strašniji od kontrola. Cimao sam se više nego u Gardalandu na Slobodnom padu...
marine sharpshooter 2
Najgora? HA!
Politički RTS
Republic - The Revolution
Za znatiželjne - gameplay
Ima jos jedna iz '96. "Space Dude",ali nisam uspio nista iskopat o njoj...
dodao sam svojoj listi jednu igru novijeg datuma i zvučnog imena
Splinter Cell4, takav bugoviti poluproizvod nisam odavna vidio, pa di su samo imali prilike napravit ovako nestabilan proizvod
isuse ubi....
Hellgate London je shiiitttt :twisted:
counter strike condition zero
e i land of the dead je smeće
'Osijecam nedostatak afiniteta prema' FPS-ovima koji sebe zovu RPG-evima, i svim simulacijama RL-a (a.k.a. ima par space-simova koje je bil zabavno igrati)
dok mrziti, kako mozes mrziti igru, jedna stvar je prejebena frustracija, druga stvar je mrznja, nah, ne mrzim nista .... i naravno, vjerujem u boga i to....
NFS carbon.
Zasto ? Zato sto nakon fenomenalnog most wanteda u kojeg se uvodi policija, bounty, veca sloboda kretanja DAN, u carbonu to sve kvare i opet se vracamo u noc, igra je prekratka i jednostavno je nula naprema most wanted. Pro street jos nisan probao a i neznan bili mi konfa uspjela ga pokrenuti.
sims.
Zasto ? Monotono je, nemas apslolutno nikakvu slobodu kretanja, LOADING JE PREHEBENO SPOR i na boljim konfama, prezenskasta igra.
kad se sjetim jos cu postati
Bioshock
Fifa manager 2008,loadingsi traju predugo,malo previše opcija..To je najgora igra koju sam igrao od 2007-2008;a u životu ko zna.
slazem se , kad taj manager usporedis sa fm-om dobijes goli qurac= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Serious Sam 2... možda i nije tako loša, no nakon onakve jedinice, dvica je trebala bit puuuno bolja...
Warcraft 3 je pravo smeće.
Pravo objektivno mišljenje s pravim argumentima.
mislim da sam već negdje spomenio - HOMM3
Nedavno sam zaigrao Kane & Lynch... Koma... Mislim da argumenti nisu potrebni... Zaigrajte i vidite sami... Ostanete bez riječi...
O boze,sta ja ovdje vidim...
Warcraft 3,HOMM 3,Bioshock...pod najgorim igrama...Igre koje su pobrale lovorike (doduse,Bioshock ne toliko),i koje su toliko obozavane od strane vecine gejmera,nasle su se na listi najgorih nekolicine hrvatskih gejmera...svasta... :o
HoMM3??? Ovo moras obrazloziti :-x
Po meni je najgora igra koju sam igrao Delta Force, Harry Potter, chaos Legion, a u novije vrijeme pro Streat (konverzija s konzole).
nfs street je po meni najgora , za sad :P
od onako super nfs serijala, koji igram od nfs 4 sa ps1, koji je uvijek bio arkada , lude utrke, brz, uljetanje sa 200 km bez ogrebotine u zavoj, oni pokusavaju napraviti simulaciju, i upropaste cijeli serijal.
Da zelim simulacije igrao bih gtr2 ili neku "postenu" igru, tog tipa...
Serious Sam 2
MoH PA
nfs:carbon
pro evolution soccer sve ostale nogometne simulacije bas nevolim
ancient wars:sparta.užasna igrica za mene
:kill:
Ima jedna igra Will Rock kao Serious Sam ali u Grckoj....... :thumbs1: :thumbs1:
lol....
The club jednostavno no go igra
:shock: kru'h te nedo= Citat =:
Izvorno postao ChR0NoS
najbolja igra?
unreal tournament definitivno :pray:
igra je stvarno super i sve, nema joj ravne; a nakon nje... hmm... nfs underground 2 i heroes 3
bar tema nije najgora igra koju ste igrali... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Maja
The Butcher i Alo 2