Pa ni sada baš ne igram nešt, malo PES 2008 sa bratićem, ponekad CoD4 u MP (SP sam prešo), pokoji skrimiš u BFME II exp, tu i tamo oblivion, ubacim i sam&max... :)
Printable View
Pa ni sada baš ne igram nešt, malo PES 2008 sa bratićem, ponekad CoD4 u MP (SP sam prešo), pokoji skrimiš u BFME II exp, tu i tamo oblivion, ubacim i sam&max... :)
JA za sad nemam namjeru prestat, gaming mi je jedna od najluđih zabava. Mozda samo smanjim al do 50-60-te cu igrat :D
Ma glupo pitanje...zašto bi prestajao? a? :roll:
Ni6hTyX
je li i tebi to stil života :P
prestat ću s gamingom na svoj 18-ti rođendan.
zašto?
S:o da, zasto?= Citat =:
Izvorno postao misterante
S obzirom da znam ljude koji sa 65 igraju, teško mi je reći... Po tome imam još 40-etak godina za halanje a onda kud me penzija bude mogla odvesti.
penzija te moze odvesti high skill vode ^^
A može i tako... :)= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
lolz-zeus ko penzic igra wow-neprocjenjivo= Citat =:
-bez uvrede penzioneri
Eto, za sve koji misle da ce se samo tako ostaviti, ma necete! igram od spectruma, preko commodorea 64, Amiga, pa onda pc 286 i pomalo prema naprijed! Samo nisam nikad volio konzole, neznam zasto, valjda zato sto su mi mis i tipkovnica zakon!
A sto igram? Zadnje sam picio po Lari, anniversary!
Evo ovako ja to radim: HizxQ-8T--Y
Jedva cekam Undergraund, a Legend sam omasio! Onda igram i Settlerse, znam protiv kcerke u mrezi igrati! Jos se sa ovim zadnjima patim, na onom otoku sa lavom, uzas, gubim:(
Sto jos, NFS... , prije sam i pucacine dosta igrao, ali mi dosadile... nemaju bas neku dusu! Igrao sam i Dangeus siege prvi dio, to mi bilo mrak, 3x sam prolazio! Nastavak banana! Swat isto tako...
Ma velim vam, igrat cete!
Ustvari, razmisljam i na neko natjecanje se prijaviti, ali kaj ce mi ostali reci? Bog te, mozes deda biti a igrao bi sa nama :)
Nego, ima li tu i starijih igraca od mene?
A ono... Star si, ruke ti se tresu, slabije vidiš... Sumnjam.= Citat =:
[quote=Sonic_Moronic]A ono... Star si, ruke ti se tresu, slabije vidiš... Sumnjam.[/quote:4ahgws6n]= Citat =:
Izvorno postao "Lord Ragnarok":4ahgws6n
ne mora biti
ali i dalje penzic zeus igra war3 :rotfl: rulz :pray:
on je jos mlad :wink:
Sza sad 8)= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Šta bi ja dao da moj dida zna što je računalo? S njegovom njemačkom penzijom, harwarea mi nikad nebi falilo. :D
to bi svatko zelio (pogotovo sad za crysis)= Citat =:
Izvorno postao Grimm-Reaper
Hoču li prestat?nekako ne vjerujem u to...
nema sanse! osim ak ne postanem propalica pa necu imat za komp.. a budem onda zical po trgu pare za igraonicu.. gejmer 4ever!
A šta drugo,žicanje je najbolje.
nikad. naći ću naftnu buštinu, otići mlad u penziju, i kupit najjači komp. :D
U kojoj igri? Oil tycoon?= Citat =:
Izvorno postao Đuro-Pero Blatobran
[quote=Zorg_The_Borg]U kojoj igri? Oil tycoon?[/quote:3u68g1q6]= Citat =:
Izvorno postao "Đuro-Pero Blatobran":3u68g1q6
:rotfl: ovo je niski udarac :rotfl:
e da bar... ali stvarnost je stvarnost...= Citat =:
Izvorno postao Đuro-Pero Blatobran
ocu jednoga dana prestat al cu svejedno katkad odigrat nes....
sada kad je škola moram malo manje... :(
dok budem vidio dotle cu i igrat:)
Oću...kad oslijepim,oglušim ili umrem (a ako ima Boga i odem u raj možda i poslije smrti... :D ).