kao što rekoh radije dati za komponentu za komp te novce nego za tu konzolu :-x
Printable View
kao što rekoh radije dati za komponentu za komp te novce nego za tu konzolu :-x
600$ cijena. Tko voli nek izvoli, ja već ostavljam novac.
Ne kužim, kupuješ ili ne?? :? Ja ga uzimam!
pa ti :naughty:
Ostavljam pare sa strane da ga mogu kupiti (skupljam, jelte).= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
Preskupo za ono sta nudi. Vidio sam "in-game" demoe koji su prerenderirani, a stvarni in-game shotovi ne izgledaju bas tako impresivno.
Onaj Tiger Woods bi doduse doista mogao bit in-game, jer nije problem renderirat tolko detaljan model na terenu na kojem prakticki nema nicega osim Tigera, trave, rupa i zastavica.
slažem se preskupo radije kupiti novi komp :bravo: PS3 :toilet:
ja ipak ciljam na nešto dugoročnije posjedovanje konzole igranje od prvih naslova :). Mislim da ću konzolu uzeti sa dolaskom MGS-a.= Citat =:
Izvorno postao IgGy
@jerry... PC upgradea će uvijek biti... kupovanje nove konzole se ipak događa jedanput u, nekih, 5 godina.
lol, vidit ćemo, gledao sam danas milione demoa, ali izgleda da me jedino oduševio Gra Tursimo HD, ovo ostalo je neznam onako, moglo i bolje! A slažem se s Osirus-om, pa samam tim da dobijete blu ray čitač i toliko popratnih mogućnosti, nije ni "puno" dati 600$, ali znate da imate i onu oslabljenu verziju koja stoji 499$ :)
Taj naslov u biti nema nikakve veze sa next gen. Prvo, nije službeni nastavak, dakle načekati ćemo se do GT5, a drugo- jedina stvar koja ga povezuje sa next gen.om je visoka rezolucija i ništa više. Ljudi koji dosta prate razvoj igre kažu da ima katastrofalne teksture, a sudeći prema materijalu koji sam vidio- slažem se.= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
oooo baš mi je drago da si i ti pogledao istini u oči! Moram priznati da mi se sviša Next-Gen grafika na mojem XBox-u 360 (koja će biti ekvivalentna PS3) iako nije nešto previše revolucionarno potpuno je dovoljno da se naprave zabavne i inovativne igre, zbog toga ja kupujem konzolu (iako će PC na zimu dobiti novu grafičku (ako bog da) jer stiže UT 2007). :D= Citat =:
Izvorno postao IgGy
= Citat =:
Izvorno postao Osiru$
Kada je bila Sony Konferencija, dakle službena prezentacija PS-a 3, neki tip je izišao na binu s wirrelse gamepadom, i sada ono ogrenuo prema velikommmm "platnu" i pokreće se demo, piše Gran Turismo HD, Ken Kutaragi govori ovo je kao potpuno igrivi demo nadolazeće GT naslova za PS3 u 1080p! :?
Ugalvnom, joššš ću dobro promisliti, između PS-a3 i X360, vidjeti ću kako će ići situacija za blu ray, ipak za x360 će ubrzo početi distributirati dobivati "one" igre! Uglavnom treb ajoš promisliti prije nego se SKRŠI 600$!
gledam ja odavno istini u oci:-)= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
inace, one of teh best looking PS3 titles
This looks like crap.
A ja baš nebi tim pičkama dao 600$ za stvar koju su ukrali (kao uostalom gotovo sve što mnogi pripisuju SOny-u... Analoge, Rumble, Eye Toy, pa sad i ovu Nintendovu foru s Kontrolerom) Boli mene kurac za grafiku, može imati rezoluciju 10800000000p ja to smeće neću kupovat. Puno se više isplati uzet X-Box360 koji će u vrijeme kad izađe PS3 stajati 220$ slabija verzija i 300$ ova jača... Kitaragi je srao i srao kako će PS3 biti mnogo jači od X-Box-a 360 a zapravo su tu negdje... Btw. PS3 je šrot, na E3 pri pokazivanju Sonic igrivog demo-a igra im se zbrejka... Pa nemoš doć na E3 sa pola valjanom konzolom :D
Nažalost, kada sam pogleao još jednu dozu filmića, i kompletnu konferenciju od nekih 3-4 h! U biti najviše se isplati nabaviti nitendo wii, ono je baš fora, a i onako igranje igara neće dosaditi, kao na plejki!
MY man :pray: :fof:= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
e ako ce biti bolji od 2...onda ce stvarno rulat ^^
evo nekoliko mojih komentara u vezi cijene ... : 600 erua za tako moćnu konzolu ne izgleda još i previše no sumnjam da će čovjek koji npr. ide kupovati konzolu svome dijetetu a nema blage o računalima, grafičkama, procevima itd platiti konzolu preko 4000 KN a pogotovo ne 700 eura koliko dođe verzija sa 60GB-ajtnim HDD-om
= Citat =:
Izvorno postao Luka
1. Po čemu. Materijal koji sam ja vidio izgleda kao igre iz 2003, a radi se o najnovijem E3 materijalu.
2. Zar nije čak i djeci pametnije naučiti nešto o računalima, uz povremeno igranje, nego samo bezumno piljenje u ekran nekoliko sati dnevno.
Sony se je malo razbahatio ovaj put. Ali on i nisu glupi , znaju da ima budala koji će i ovo kupovat i tako nam mogu dizat cijene do bankrota vlastitih/roditeljskih bankovnih i inih racuna.
Pročito sam članak, u kojem piše kako PS3 ima jebenih problema sa konzolom, te da bi launch trebao bit tek tjekom sljedećeg E3-a... Naime svi traileri za PS3 viđeni na E3 bili su prikazani na kompu... Btw članak je napisao Teo Valić, ako nađem link postam...
Edit: http://www.theinquirer.net/?article=31684
A ovo je još jedan zanimljiv članak o GT5
http://www.theinquirer.net/?article=31681
gledam svu tu buku i paniku u nevjerici i pomišljam... Pa šta će nam PS3 uopće!? Za oldscool gamere tu je XBox 360, za mlade željne inovacije tu je Nintendo Wii, a za techno frikove tu je PC! Imamo sve! :D :P :friends:
= Citat =:
Izvorno postao MarkaN
Izgleda da sam se i ja opametio, kako ti reče, onda je za mene Xbox 360:), who faks PS3!
= Citat =:
Izvorno postao goGAMERo
tako je ! Xb(est)ox
ps3 će koštat 499 eura sa diskom od 20 gb, a 100 eura više onaj sa diskom od 60 gb
neće nego će osnovna doči 599 a od 60 GB 699. Ovo sam već napisao u prijašnjem postu a evo što o ovome kažu na ttx-u : http://www.hrt.hr/auto/ttx/500/546_0002.png= Citat =:
Izvorno postao fisher
Ne smiješ vjerovati svemu što piše na teletekstu. Fisher ima pravo, PS3 će koštati 499 ili 599 eura, a ne 699. Pogledaj ovdje pa se uvjeri: http://www.gamespot.com/news/6149470.html= Citat =:
Izvorno postao Luka
PS3 će koštati i do 800 €. Politika poslovanja se znatno promijeni kad se potroše zalihe.= Citat =:
Izvorno postao matepila
A ova 500$ VERZIJA nema pola mogućnosti koje ima 600$ verzija tak da sumnjem da će je uopće itko kupit :twisted:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Detc wot ajm tokin abaut! Iskreno da vam kažem ta sranaj sa slabijim konzolama . . . core sistemi, premium sistemi . . .sranja, a plus kako vedran reče šverceri neki će i po 2.000 KM tražiti (8.000 kn) ja vam kažem, znam kakva je situacija bila s PS2-com! Izgleda da je najbolej nabaviti xboox 360 i wii, nego ono što mene brine je to ZAGRIJAVANJE u Xbox-a 360!