Eventualno ako se burazu ne bude dalo igrat, dam ti njegov acc .. budem još vidio= Citat =:
Izvorno postao Glass
Printable View
Eventualno ako se burazu ne bude dalo igrat, dam ti njegov acc .. budem još vidio= Citat =:
Izvorno postao Glass
I ja sam se prijavio za betu ali ništ nisam dobio i onda se na jednoj stranici djelilo 10k keyeva i ja sam pokupio dva....= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
ajde ako mozes meni 1 :roll: plz
baš sam sad probao na phaze 5 (1000keyeva) ali nema više...btw evo vam link pa saznajte kad će biti sljedeče davanje keyeva , regajte se i uzmite key
:D
http://www.computerandvideogames.com/
Ajd hvala,iduci tjedan je giveaway,pa cu cucat za kompom,dok ne pocnu...mozda urodi plodom... :)= Citat =:
Izvorno postao player01
Kad se dijelilo 10k keyeva (phaze4) ja sam nakon 3-4 sata vidio da još ima keyeva....tako da su ti velike šanse ako budu djelili velik broj keyeva= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Igram LOTRO već 2 dana pa da dam i neki komentar
Igra je previše WoW-like, uzeli su najbolje iz WoW-a ( interface, chat system, loot system, item system i dr. ), GW-a ( titule, neki načini obavljanja questova i sl. ), u to ukomponirali dobru priču, dodali dosta inoviteta i napravili, priznajem, dobru igru.
Jel se moze naruciti preorder u hrvatsku? Ak kupis preorder pocinjes igrat 10 dana prije ostalih (znaci 14.4.), dobijes neke iteme i jeftiniju pretplatu...
Vjerojatno cu kupiti LOTRO (lovu imam), i kupio bih si ovo (ako bude dostupno u hr ><):
The Special Edition is packed with lots of extra exclusive bonuses and goodies and will be a definite ""must-have"" for all LOTRO fans! Special edition contents and details:
- 45-days free subscription included – That's right, you get an extra couple of weeks free play compared to the standard edition!
- Full game client on DVD disk
- Hardback manual – Will fit right in with your hardback Tolkien novels on the bookshelf
- 7-day Buddy Code – give this to your friend and adventure in Middle-earth together!
- Exclusive Figurine – A beautifully crafted miniature mithril figure for your display cabinet
- Exclusive in-game item - Cloak of the Peace-keeper, which gives you +2 Peace Morale Regeneration
- Collectors cloth map of Middle-earth – Use it to navigate your way through the world or frame it as a gorgeous art piece
- Special Edition “making of” DVD – See how this epic title was brought to life
- Additional interviews, movies, exclusive game art, etc. – Get your hands on never-before-seen assets
- Recommended Retail Price:
[quote=axe_wild]Jel se moze naruciti preorder u hrvatsku? Ak kupis preorder pocinjes igrat 10 dana prije ostalih (znaci 14.4.), dobijes neke iteme i jeftiniju pretplatu...
Vjerojatno cu kupiti LOTRO (lovu imam), i kupio bih si ovo (ako bude dostupno u hr ><):
The Special Edition is packed with lots of extra exclusive bonuses and goodies and will be a definite ""must-have"" for all LOTRO fans! Special edition contents and details:
- 45-days free subscription included – That's right, you get an extra couple of weeks free play compared to the standard edition!
- Full game client on DVD disk
- Hardback manual – Will fit right in with your hardback Tolkien novels on the bookshelf
- 7-day Buddy Code – give this to your friend and adventure in Middle-earth together!
- Exclusive Figurine – A beautifully crafted miniature mithril figure for your display cabinet
- Exclusive in-game item - Cloak of the Peace-keeper, which gives you +2 Peace Morale Regeneration
- Collectors cloth map of Middle-earth – Use it to navigate your way through the world or frame it as a gorgeous art piece
- Special Edition “making of” DVD – See how this epic title was brought to life
- Additional interviews, movies, exclusive game art, etc. – Get your hands on never-before-seen assets
- Recommended Retail Price:
cek,cek za 150 eura imas dozivotno igranje :shock:
Yep, al to možeš samo ako kupiš preorder= Citat =:
Izvorno postao cr33p
EDIT
Izgleda da ako kupis Collector's Edition (€249.99) dobivaš life time subscription:
- Lifetime subscription to the game included – you will never have to pay a monthly subscription!
pa to je divno.....ali odakle mi para :cry:
imam jedan lotro key vishka ak kome treba..
Meni, meniii, meniiiiii :D imas stavrno ili me zahebavas?
evo.. poslao na pm.
damn preduhitrio si me :-x
@axe:hoce se to moci naknadno kupiti ili samo uz taj specijalni edišn????
Life time subscription? To mozes kupiti samo ako kupis preorder, i mozes ga kupiti mjesec dana nakon izlaska igre, poslje toga ne (al nisam 100% siguran), ili kup collectors edition, ali ima samo 5000 primjeraka i mislim da su skoro svi vec rezervirani...
Ja sam si narucio jucer u crovortexu preorder Standard edicije ;)
Beta keyevi vam se opet dijele sljedećeg tjedna .. ima dosta za sve :D
Ne da mi se listat iza postove, ali me zanima da li će biti PvP aspekata ove igre?
http://www.lotrmmorpg.com/PVP-in-LOTRO.htm= Citat =:
Izvorno postao JedimiNjoke
bit ce life time memb3ershipa uvijek.. al je preskupo :roll:
Kada će početi oni dijeliti te ključeve (mislim u koliko sati) ?= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
cudno u algoritmu nema a dali postoji crovortex u osijeku????i koliko ce kostati????= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Standard Edition - €49.99
Speciald Edition - €69.99
Collector's Edition - €249.99
doro ali vise me zanima ovo prvo pitanje :?
vjerojatno hoce, nazovi ih i pitaj= Citat =:
Izvorno postao cr33p
ok thx.mogli bi osnovati nekakvu gildu kad pocnemo igrat :)
ma da se mene pita nebi trebalo dati vise nikome key!
tak su i sad serveri pre-puni, pogotovo ovaj prvi, na kojem igram otpocetka.. a kad dodje jos rulje bit ce jos vise laga :roll: .. vec se i sad emergency mod (smanjivanje vidljivosti ostalih playera na min.) automatski pali kad dodjem na neki plac u gradu il na neko popularno mjesto. :roll:
Collector's Edition - €249.99:rotfl: :rotfl:, baš me zanima kakvi će debili to kupiti