ma može bit i to... :)= Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
Printable View
ma može bit i to... :)= Citat =:
Izvorno postao HalF-DeaD
preso sam blood money na silent assasin ratingu
Koristim stealth u svim igrama koliko je god moguće, ali baš u svim.
Nema ništa ljepše, nego doći u nekoj hardcore pucačini likovima iza leđa i pokokat ih sve, a da oni okom ne trepnu...
a meni kvrcka desni zglob :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao r0pe
Naravno da se znam suljati,jer u Hitman Serijalima to je neophodno!
A i u Oblivionu,mi je to gust!
u splinter cellu i hitmanu se šuljam.
u ostalim pucačinama: pucam,ubijam,metem,rafalam,kokam,killam,koljem....
a onda pitam koja je bila misija?
ma sam fisher je neunistivi tenk, bas da i sa sobom vuce megafon i vice tup! svaki put kad napravi korak, teroristicka banda mu nemere nist.
hitman opet, gubi na čari ako bar jednom ne aktiviras minu u onoj guzvi na ulicama u "blood money". al svakako vrijedi nakupljat milione dolara po levelu i ostati vjeran obicnoj pistoljcini s "flop" efektom.
al thief,recimo, je po defaultu mali cinični kržljavac koji se poreže i na papir, prema tome samo sneak dolazi u obzir. rulja na netu je zmislila stil koji se ustoličio još tamo kod dvojke
http://www.lytha.com/thief/lythaway/index.phtml
proći lvl s nula nanesenog demiđa, e to je izazov za sve mass murderere koji čuče u nama još iz dana kad nam je neko u vrtiću ukrao žvaku 8)
Ja sam master u šuljanju u u RL i u VL. Samo što boli kada te u RL uhvati za kosu neka cura.
:) perverznjak jedan= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Ja njet perveznjak. Ja biti dobar odgojen mljadić koji voli da pljaši curice.= Citat =:
Izvorno postao Hamti Damti
ne ti samo neki cudan lik... :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Ripaz
Pucam, uništim, razbijem, i onda postavim pitanja
Obožavam šuljanje...na Thief III sam se jednom zabio čuvaru u leđa jer je bio u mraku...možete zamislit foru...
Pucam, uništim, razbijem, i onda postavim pitanja
a nekad se cak i suljam al to je koji 5 %
Suljanje ftw :D
Thief 3 :pray: :pray:
cak i u morrowindu sam thief i kradem :D
Ko nije...
Ja sam prešao Splinter Cell : Chaos Theory na mobu sto puta na najvećoj težini,sa max brojem bodova.
Kad igra dopusti, naravno. Čak i u jednom BF 2 se prošuljam u svom gili odijelo s jednog kraja mape na drugi. Frlo zabavno.
Koji dio ti nije jasan?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Metal Gear Solid serija, europian extreme.
volim šuljanje kad je to moguće, a kad nije onda RA-TA-TA-TA-TA-TAAA!!!
pa kad ne očekuješ ne vidiš, da tebi netko dođe doma i kopa ti po frižideru valjda ga nebi skuzio ako je tih i ako nema flurescentno odijelo :?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
ako si na kompu, uzivljen u morrowind/forum/pr0n... osim ako imas neki pogled na frizider ili kameru za nadzor.
Morrowind definitivno nije za ozbiljniju thief klasu, jer šuljanje je nezgodno, pickpocketanje užas na manjim levelima, da ne pričam o security skillu...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
U morrowindu se treba namučiti do visokog levela, a tek ond apočinje zabava s thiefom.
U oblivonu je thief klasa jedina stvar koja mi se najviša svidjela. Imaš veći osjećaj da se stvarno šuljaš, veći efekt s ranged weaponom, magije... :pray:
U Morrowindu nema šuljanja dok ne nabaviš invisibility ili chameleon.
ili dok ne nabiješ sneak i security na 100, onda si mack daddy za šuljanje.= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Da, šuljanje, heheh :D
Ne znam da li sam to samo ja ali svaki put kada se nastojim šuljati uhvati me neki čudan osjećaj... Kao nervoza, trema... Da li će me otkriti, ako ovome probušim mozak, hoće li ovaj drugi skužiti... Ovo mi je zadnja prilika, oću li opucati ili ne i te stvari heehhe. Ne volim taj način previše, znam se šuljati i jako je fino ali kada misija je fina sa par prijatelja e onda mi najviše paše rambo style... Pogotovo u Crysisu ^^
šuljam s rpgom i kalašnjikovom :)
...Axisu ravno u nos... :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Uvijek se suljam, uvijek sam stealth......... :pray: :pray:
Uf, kako je tek zabavno šuljati, odnosno infilitrirati u multiplayeru... Npr. kad se u Wolf:ET prerušim i pričekam enemy spawn, pa ih slijedim i knife-am jednog po jednog...
Nisam dugo odigrao neku čistu stealth igru, moram u ova dva tjedna...