Namrvis smokija pobacas po tepihu i da vidis sto pas ocisti sve. Ili kupis metlu za 15kn na pijaci= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Printable View
Namrvis smokija pobacas po tepihu i da vidis sto pas ocisti sve. Ili kupis metlu za 15kn na pijaci= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Spoznao da je moja gimnazija najgora u Hrvatskoj. (bilo u novinama)
:pray: :pray: :pray:
Smrade jedan, ispred mene ste.
Koja si ti?
Ja XIII. <3 !!!
XII
Koje novine, te o cemu je tekst?
Da, vi ste na drugom mjestu. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
A mi prvi !!!
@Croati
Jutarnji ja brijem, bila je usporedba gimnazija i stručnih škola iz Splita i Zagreba.
aha to, citao sam.
Faust Vrancic najgora skola u hrv. odnjela titulu iz splita!
Slikat cu, pa sutra metnem na forum. ;)
Ahah, a Faust najgora skola, preko 75% sa bar jednom jedinicom. lool
Jedino što su stavljali prosjek svih razreda, nisu uopće uzimali posebno prvi, posebno drugi razred itd. U tom slučaju XII bi definitivno odnjela pobjedu/poraz.
Napokon smo prvi u necemu. :)
Bas sam hepi.
Da slušam neki kršćanski rock. :(
To što ima najviše jedinica može da znači baš suprotno, da je gradivo zahtjevnije i da je potrebno više znanja i rada da se prođe.
Budimo realni, radi se o 12. i 13. !
Al dosta je teska skola, teza recimo od 10.
Pa sta fali= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Evo ovo je Krscanski punk i bas je mocan
Da bih trebao nabacit kondiciju. Zna netko neku dobru teretanu u Zagrebu?
Ima ona dobra, "bauštela" se zove. Nađeš ih svugdje po gradu, a još ti i plate.
Nemam 18+. A i ovdje nitko ne radi, -.-
Ne moraš imati 18 da bi radio lol.
Inače, totalno ne kontam kaj se svi nabrijavaju na te teretane, kak vam se da trošit pare na to. :(
Cek koji kurac. To kao da pitas kak se nekom da trosit pare na neki sport.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Mene svako malo nagovaraju na te teretane, stvarno, koji kok više. Neću mišiće, kad bi mi se dalo onda bih trčao da još smršavim.
No, pa ne ide se bildat. Malo definicije da baš ne izgledaš skroz obješeno i da istopiš sala i tako.
A za mršavljenje ti zbilja ne treba teretana. Trčanje, nogomet, bicikl, sve je to puno bolje nego da trčiš na nekakvim simulatorima istog u teretani u zatvorenom prostoru. Kad i ako skupim para kupit ću si jedan pošteni bicikl i cijelo ljeto u gorskom ću samo s njime ić uokolo. Jedno 15 km dnevno i poslije 1.5 litara soka od bazge.
Pa normalno da ne treba. I ja sam tako mislio, sad konačno imam bicikl.
meni su ukrali bicikl proslo ljeto,a sad nemam para za novi,a baš bi išao na neku vožnju :(
In other news, spoznao sam da će jedan moj dobar drug postati otac, sa 19 godina :)
Yohoho. :)
... Tako si upropastit život. >_>
Al ono, sad čovjek objavi na fejsu, iz neba pa u rebra.
Meni bi stari jaja odrezo da to napravim. :(
Da stari nije baš dobro prihvatio kada sam rekao da ću se pobojat u crveno.