Haha, u svemu se slažem s Dukeom. Užas božji.
Printable View
Haha, u svemu se slažem s Dukeom. Užas božji.
Ne kužim ljude koji su ga dizali u nebesa pred par mjeseci, teško smeće od filma :(
Film je sasvim OK .Nije remek djelo ali originalniji je i bolji od hrpe WC komedija kojih u zadnjih dvadesetak godina ima mali milion.U svakoj neki lik mora imati sraćku ili se seksualno osramotiti .Nije da mi se i takve komedije ne sviđaju ali malo originalnosti ne škodi .
Film je sasvim ok, koji vam je lol?
Ja pogledao i sasvim ok zabavan film. Govoriti da je najgori film ikad je preseravanje.
'Though people who never played Street Fighter or kept crossing fingers for Goku and friends yelling 'kamehameha' as evil bosses get pulverized by energy beams might not really get what Scott Pilgrim is about..'
'Now for the rest: Surprisingly, Scott Pilgrim features the best martial arts scenes in years. Every fight is choreographed and executed in the most awesome ways and the fact that it's not Jet Lee pulling off these moves makes it even more fun to watch. And you get the fights absolutely frequently which is really, really satisfying. The editing is incredibly skillful as probably the most crucial element that makes this work. It gives the movie an incredible rhythm, reaching new levels of dynamism and the use of CGI and the visual design is plain fantastic. The amount of creativity put into this part is mind- blowing, resulting genuine and most original style. The cast is cool and I don't think anyone should look for academy material here. I liked these kids and they suit the movie.'
Eto, ovo najbolje opisuje film i što je dobro u njemu.
Fora je u tome što spada pod komedije, a nije smiješan. Osobno, kad gledam komediju, želim se smijati, da svi problemi nestanu... Ne sjećam se niti jedne smiješne scene u filmu!?
Nema je.
Al taj film nije komedija, ja ga nisam ni doživo ko komediju nego ko 'fora neobičan' film na shemu video igara. Zabavan mi je u onom smislu da šta god bilo na ekranu, nije dosadno, od dijaloga do akcije, uvijek je neš fora.
su stavili i defendora pod komediju pa je film drama.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Scot Piligrim je zabavan film. Daleko je od najgoreg filma ikad.
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/p...png?1306264975= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
ko ti je kriv kaj si retro feget ( i svi ostali) pa od komedije ocekujete da cete se cerekati cjelo vrijeme. defendor je isto "komedija" pa se nisam ni 1 osmjehnuo u tom filmu.
odite biti retro indie hipsteri sa crno-bjelim filmovima jer su oni originalni
Kakve retro indie spike, ko je to uopce spomenuo?
Pricamo o Scott Pilgrimu ovdje
Ovo je smece od filma u koji god zanr da ga strpas
na kojim osnovama je film smece? jer se nisi nasmijao?
:(
debilana za debelu dječicu.
Spika da su vegani bolji od običnih ljudi je nešto na šta sam se odvalio :D
Ne, nije mi bio uopce interesantan. Film je toliko los da nema rijecnika da ga opisem. Gledam i ne vjerujem kakva sranja mi se vrte pred ocima, jedan od svega nekolicine filmova koji sam ugasio nakon pola sata a izuzetno me je tesko dovesti do te tocke (sjecam se onog promasenog vesterna s Megan Fox i jos par naslova koji ulaze u taj klub) da prekinem gledanje= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Čudno za da najgori film ikada pobuđuje toliko pozornosti .Obično kažu da se za dobrim konjem prašina diže :D .
pa i jesu.= Citat =:
Izvorno postao Dreamer Deceiver
meni je bilo ok kad je na basu sviro rise above lol.
http://www.imdb.com/title/tt0368226/= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
8)
the room je baš ok
Nemam pojma o tom filmu , niti sam ga gledao niti namjeravam .Vidim da ima i dobru ocjenu gledatelja za razliku od Pilgrima koji je jako loše ocjenjen malim brojem glasača :fof: .
the rom je nešto najbolje šta sam gledao! kultni film!
Room je izuzetak i remek djelo filma, zato sam ga i linkao :)
Scott Pilgrim je smeće. Ako baš mora biti hipsterština i Michael Cera, onda radije biram Nick and Norah's Infinite Playlist. Bar je dosljedan.
nick and norah je nešto najsimpatičnije šta sam gledao zadnjih godinu dana <3
Dark City,7/10
Potrudi se, jer "film je loš" je iznimno loš osvrt :D= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Kvragu sad moram i ja pogledati Pilgrima :P
In the meantime...
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ega_nights.jpg
Na trenutke mi se učinilo da gledam komediju Michaela Baya (montaža zna biti totalni kaos, čak i za vrijeme običnog dijaloga).. Dobra je postava, vjerojatno najblesaviji lik je onaj od Sache Barona Cohena koji pred kraj filma s Ferrellom ima savršeni, sumnjivo romantični, visokooktanski poljubacS:D
Nema nekih over-the-top fora koje bi možda očekivao s Ferrellom, a poneke sceneSkao da su ispale iz Family Guya s namjerno pretjerano dugim za*ebima (što je, valjda ovisno o ukusu, dobra ili loša stvar).
BlooperiSna kraju filma su kategorija za sebe (odvalilo me ono "Packs of stray dogs that control most of the major cities..") :D
3.5/5
Mr. Deeds
Najbolja Sandlerova komedija.
9,5/10
BKO: Bangkok Knockout - gluma je treš, ali je film ludnica. Borbe su zakon!
Bartuc ima mjesečnu zabranu gledanja filmova.
Al ono, stvarno. Bartuče, what gives?
Najbolja Sandlerova komedija! Nađi mi bolju od Sandlera :D
Sjecam onog kad je Death by Sexy jednom popizdio i rekao da vise nece krociti u ovu temu. Tad ga nisam shvacao :(
Lol, komedija u kojoj se možeš nasmijati, upravo ono čemu komedije služe... A ne gluposti poput Scota i sl. Hrpa alternativaca na ovom forumu, strašni ste mi :D
http://www.imdb.com/title/tt0095031/
Ovo je, recimo, kvalitetna komedija ako se mene pita.
http://www.inkvizicija.com/wp-conten...10-202x300.jpg
Po trialeru sam mislio da će suxati, ali oh boy, was i wrong.
Vjerojatno "najstripovskija" adaptacija stripa na ekranu, film je brzi i vrući tai panSblesavih, suludih i simpatičnih likova, odlične koreografije, brze, agresivne montaže (ovoliko match cutova u teen komediji nije bilo od .... pa, nikad), odličnog soundtracka, efekata koji ko' da iz nekakve pinateSispadaju itd itd.
Michael Cera je, kao i uvjek, bogomdani Michael Cera, a ni ostale ulogu nisu manje kvalitetne. Jedino onaj njegov iritantni gay captain obvious cimer ide na živce s nepotrebnim upadima.
Film bi u jednu ruku usporedio sa Sucker Punchom, po pitanju eksploatacije efekata i settinga koji odgovara više video igri nego stvarnosti. Ali, dok u Sucker Punchu te stvari postoje same za sebe, Scott Pilgrim zapravo prihvaća što je pa ulazi u auto-zajebavanje u kojemu i najblesaviji efekti imaju opravdanja.
Loša stvar? Osim cimera, definitivno najveći bed je konfuzni rasplet. Je, scenarij ima smisla i likovi se razvijaju.. film je u neku ruku blesava priča o sazrijevanju, ali... Što se dogodilo na kraju sa kineskim bombončićem da je odjednom prihvatila Scottovu promjenu? Jesu njih dvoje zapravo odličan par kad na kraju rasturaju fight? Zašto se Ramona u Scotta zapravo zacopala?
Nisam točno siguran, možda mi je i promaklo, a možda i nije toliko bitno.
Rekla bi Knives - awesome! 4/5
(primjeti kako kadar svakom rečenicom ide sve bliže u closeup) :pray:
Sad mi je barem jasno zašto si Bergmana ugasio nakon 45. minuta.
http://www.imdb.com/title/tt0236090/= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
ova je isto ok
ajd bas cu i ja pogledat toga scotta pa javim misljenje