Narafski.= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
@Chevap
Kako nemaš nekoga iz osnovne s kojim si prijatelj od malih nogu ?
Ako baš nemaš nikoga da zoveš da ti pomogne onda si u belaju
Printable View
Narafski.= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
@Chevap
Kako nemaš nekoga iz osnovne s kojim si prijatelj od malih nogu ?
Ako baš nemaš nikoga da zoveš da ti pomogne onda si u belaju
Ja samo iz iskustva znam da tko puno "prijeti" i kenja, ne napravi ništa :D Anyways, sretno i nije loša ideja da si nabaviš frendove, just in case
nije losa ideja da si nabavis frendove, ono just in case ako zelis imat socijalni zivot u srednjoj
"Socijalni život u srednjoj"
Zvuči ko neki američki tinejdžerski film
Evo opet ovih što misle da su svi s foruma asocijalni. Hvala lijepo, imam dosta prijatelja i poznanika ali oni s kojim sam od malih nogu nisu uopće pogodni za takvo što (fajt). A i glupo mi je da drugi stradaju zbog mene, jel.
Pa u osnovnoj te tuku, u srednjoj nađeš masu frendova. Tok života http://fun.resplace.net/Emoticons/Geek/ConfusedGeek.gif
Možda tebe da ali mene nitko nije tukao. Živim sasvim pristojnim životom ali tulipani poput onog lika me živciraju.
@Azer - ma ne volim Hladno Pivo jednostavno
bilo mi je smjesno sto je dania napisala da bi trebao nabavit frendove samo ono just in case da te nebi tukli, ono trebo bi nac frendove bilokako lol : ))= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Sharp- Koliko god ovo pickasto zvucalo. Nabi ga sve snage nogom u jaja i onda ga koljenom spucaj u glavu. Pali svaki put. Ako hoces da te pusti na miru jebi mu kevu raskrvari ga ko djubre.
Nije to ništa pičkasto, to je sve u redu. Nije ulica UFC pa da imaš pravila, da mi netko sad dođe u napad - odmah u slabe točke pucaj. Samo, što ćeš ti protiv rulje s palicama/bokserima itd.
Čika Terabajt zna šta je dobro za tebe.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Čovječe, sa tuče školaraca ti došao na palice i boxere. Gdje će biti taj fajt da dođem gledat? :D
Chevap, ne daj se. Smotaj ga with smart talk.
Ma gledaj, to su sve gluposti. Očito je nekom dosadno pa se kurči uokolo, ali takvi su i najgori, jel. Glupi, zli i dosadno im je - a onda će tražit najmanju izliku da nekog zajebavaju. Eto danas, profesorica iz fizike po običaju nešto bezveze propituje na ploči za plusiće i minusiće (tako ona to zove, malo retardirani sustav ocjenjivanja al šta se može) i prozove ga. On ne zna. Pošalje ga na mjesto i da mu minus (ovo zvuči toliko djetinjasto sad :D) na što je on reagirao tako da je rekao da on zna što on znaSi nešto su tako srali jedan drugom i poslao je u kurac. Yay for humanity.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Al najjače mi je bilo kad je s WC-a došao u razred (sat vjeronauka) i rekao "jebem vam svima mater", mislio da je buka u razredu a svi u tišini mole :D
Okej to gore je nebitno ali uglavnom pokazuje šta ti debili rade. Ako dođe do fajtanja, a jebiga, budeš lud do jaja, imaš kakvo-takvo opravdanje jer nisi prvi napao i tako. A ako dođu njegovi cigani s Visoke, e jebiga, užas mi je i dotaknut nekog od njih u strahu od zaraze.
Ownao povijest. Zaključilo 5 :rambo:
Nisam se dobro izrazila, htjela sam napisati "just in case - uvijek su potrebni frendovi" hahaha strava, briga me za tučnjavu= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Spoznao sam negdje ujutro da sam loša osoba. Sad sam već zaboravio zašto.
Ja sam spoznao da ujutro nisam osoba.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ja sam spoznao da živimo u beskrajnom valu distrakcija kojima spriječavamo da se nađemo nasamo sa svojim mislima na pola sata, jer bi skužili da smo očajni.
Znači, topla voda.
Spoznah da sam bio među najjačima na BiteFightu, stavio lika da spava i zaboravio za njega, sjetio se 5 sati nakon što bi se trebao probuditi i s 22 000 izgubljenog zlata sam odletio na 1 milijun izgubljenog zlata u samo 5 sati, i prijavio account za istantno brisanje sa servera.
Da mi je highlight dana bio vuk kojeg sam pripitomila u Minecraftu. Sad još čekam one kokoši da nahranim online i voila!
Daj, tko se još tuče u srednjoj? Mi se svi zajedno zajebavamo i s najgorim đikanima i flejmamo se koliko hoćemo, nitko ti ne zamjeri :)
Ali dobro, tako će ti valjda bit do 2. razreda. Nemoj ti ulazit u nikakve tuče, reci mu da ti njemu ništa nisi srao, a ako te baš napadne, onda se moraš branit. Nisi li ti 2 ipo metra visok ili nešto? :)
Tučnjave su tako devedeset pete.
Pa jesam al nije ni on nešto mali :)= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Zjenice su mi preogromne vec 4 dana. Mislim da cu otici okulisti a i cini mi se da malo previse trepcem >.<
Cevap- Najgore sto ti se moze desiti je dobiti najmanje 20k kuna ako spusis batina.... Sue that motherfucker.
Mom frendu su razbili glavu bokserom i dobio je 27k kuna.
Ako nekome kažem "crkni", "umri", "rikni" i sl. Je li to vrijeđanje?
Nije vrijeđanje nego ružan savjet :wink:
I zavisi...ako kažeš u zezanciji nekom od frendova tko to shvaća, trebalo bi biti ok. U ljutnji naravno nije u redu.
Pa da, ali mislim, to nije vrijeđanje, tj. insult kako ga nazivaju engleski, ako nekome kažeš krepi, šta bi bilo po toj logici da jebeš mater i kažeš glupane, idiote i sl., ravno ubojstvu.
Lik napisao "umri, crko dabogda", i dobio kaznu, ban zbog insulta/vrijeđanja. :pray:
pa da, gore je kad nekome kazes dabogda ti familija umrla u vatri nego da mu kazes idiote, i za to se dobivaju banovi
To nije vrijeđanje. Kako i Dania kaže, to je ružan savjet...u ostalom nije spomenuo obitelj.
Dinamo proglašen najgorom ekipom Lige Prvaka ikad. :D
:pray: :pray: :pray: :pray:
ZRAKA :pray: :pray:
http://pcplay.hr/forum/viewforum.php?f=70
Was ist das?
Samo ga prasni otvorenim dlanom u nos najjače što možeš i imaš par sekundi fore da se razmašeš pošteno. Nos je svakom slaba točka, neovisno o tome koliko je velik i jak.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ništa od toga što si spomenuo nije nužno vrijeđanje, ali je definitivno dokaz da je osoba koja izgovara takve riječi primitivna i nekulturna. To je vrijeđanje tek onda kad se osoba kojoj su takve riječi upućene zbog njih uvrijedi, jer bitno je tko kaže, a ne što kaže. Ljudi su oduvijek pričali gluposti i neke stvari je lakše ignorirati. Uvreda je oblik provokacije, a zna se tko reagira na provokacije, baš kao i to tko u tom slučaju ostvaruje svoj cilj. Ignore the stupid bullshit and the bull will shit himself. Simple as that.= Citat =:
Izvorno postao C
Što sam danas spoznao?
Ma neće valjda bit ništa od toga, ali okej, hvala na savjetu. PCP Forum fajters!
Okej, sad i ja moram podijeliti malo svog fajterskog iskustva i dati par savjeta.
1. Drži distancu i ne daj da te olako iznenadi.
2. Bježi brzo i daleko.
Evo za snagu