Kak to ne razlikujes, pre jednostavno je.
Printable View
Kak to ne razlikujes, pre jednostavno je.
Kaj je bio banan?
4 i pol dana.
Lol, a kaj je napravio?
Kolko puta moze dobit taj privremeni ban? Kad se trajni ban dobiva?
Ma mogu razlikovati ali ne bih se čudio da pogriješim u tome. Totalno se glupo osjećam, tek sad shvaćam kako sam nepripremljen.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Šta je tu problem, ne znam ni ja pa opet sve točno riješim. :(= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Srsly tho, danas me nastavnica ispitivala definicije tvorbi vremena, niš živo nisam znao. Ali sam sve zadatke točno riješio. :)
Ma najviše me jebe Past Perfect. Nikako da skužim gdje ide što.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Životna misija mi je da od danas ovo postam što moguce više puta
SPREAD THE WORD!!
lol :D
MRZIM SUPER MARIA :(
Evo bio na natjecanju. Isusbogkrist retardirani, ono, FAK. Nisam toliko loše riješio al sam zajebo "Answer fucking sheet" i pošto sam retardirana budala koja nezna držat olovku u rukama pišem neuredno ko kurac i par riječi ispadne nečitko u pizdu materinu, pogotovo slovo 's'. Onda još onaj kurac a/an, the i to prvi primjer napišem tiskanim, a druge pisanim, dragam ti dragog Boga na nebu i debilani u mozgu mom, pišem jedno a mislim drugo, naravno ticket-tickets mi je još jedan minus. Jebeš sve to.
Pao sam prvi kolokvij iz matematike...well...fuck. Ocajavat cu koji sat,dva a onda cu otic ucit osnove il neki vrag. Osjecam se meh.
Stari je opet uzeo godišnji na par dana, sretan sam što možemo provoditi kvalitetno obiteljsko vrijeme.
Ili ne.
Ne volis starog?
Već 2 dana ne mogu do kompa kad dođem iz škole, životni red mi je poremećen. :(
mozda ce ti se barem ocjene poboljsati :D
Reci mu da si gej.
Zato ga ne volis?
Ne volim ga zbog trauma u djetinjstvu, ali to je druga priča.
Ne, nije me dirao u krevetu ili nešto slično što ste pomislili.
Mda i ne bi trebao govoriti o tome na forumu zbog debila.
Anyway spoznao sam da Tom Waits rula i da bih mogao ne spavati danas.
Bok.
Spoznao sam da ne mogu gutati. :(
...huh?
In other news, super mario će mi dokrajčiti živce. Em ga igram na mobu pa je dvostruko teže nego inače, em nikad ne koristim emulator save, em sam iz čistog mazohizma osmislio sistem gdje se ne mogu warpati u neki world dok nisam do njega došao.
ALI PAST ĆE.
lol
Sonic, si ikada pomislio da si mazohist, il sadist, kaj već?
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Naravno da sam mazohist, šta je tu novo. Prošlo ljeto sam cca. 2 mjeseca na isti način prelazio Sonica, samo na kompu. Je da sam 10 puta izgubio sve živote na zadnjem obračunu s Eggmanom, pa morao sve ispočetka, ali koja je to bila zadovoljština kad sam prešao, strašno.
Bar treniraš živce. :D
Zamisli da Contru tako prelaziš na hardcore način, tu bih si propucao glavu.