sta je ovo kakve su ovo pizdarije, C opet sranja radis
Printable View
sta je ovo kakve su ovo pizdarije, C opet sranja radis
Cijeli dan otišao na gitaru, flash igre i zajebanciju s mačkom. Dopizdilo mi je bit bolestan, hoću bit pun energije :(
Šta je najgore ne da mi se učit, a kad budem vadio krv za par dana ispostavit će se da imam anemiju ili neki kurac, to je sto posto :( Više nije normalno ovo, čitavi mjesec se osjećam nikako. Moram si prehranu kompletno obrnut, nema druge... jebena probava.
/whine
Spoznah da očem biti debeli i igrati ragbi, e! :roll:
Zahvaljujuci kameri mogu pricat sa zgodnim curama koje mi se nikad nebi obratile u stvarnom zivotu,hvala ti internet!
lol forever alone
S razlogom su mi neki na ignore listi. Crkni dabogda. ;)= Citat =:
Izvorno postao hansi
necu fala, al tebi bi preporucio da nekoga ne citiras pa onda kazes da ti je ignor listi, jebem te glupa
Pa crkni kad te covjek fino zamolio
Sorry hansi glupane, nisam derpe, žao mi je, žao mi te je.
zasto se pokusavas svadas samnom, neinteresiras me
Mir, momci :D
C je poznati orator.
Ne interesiraš ni ti mene, ali si prvi počeo, pa sada ne znam tko se hoće svađati. :roll:= Citat =:
Izvorno postao hansi
Uz to me hoćeš i jebati pederčino. Na žalost ne znam nikoga tko bi ti mogao pomoći. :(
sta nije poanta ignore liste da ne vidis sto ti ljudi pisu te im se stoga vise ne obracas? ajd c kvitaj sahranu, prestani biti glup i vrati se mami na rucak. siguran sam da ti nece dati veceru ako ne dodes na vrijeme= Citat =:
Izvorno postao C
Prema dosadašnjim saznanjima ja i frend si sami kuhamo zadnjih mjesec-dva. Ne pričaj nebuloze i ne obraćaj mi se s tim dječijim forama.
al akda se tako ponasas, moramo se spustiti na razinu koju ces i ti razumjeti.
al bravo sinko, ti znas skuhati nesto! sigurno je mama ponosna na svog djecacica. si joj rekao za crnu magiju?
Klinac, rekao sam ti da mi se ne obraćaš s tim djetinjastim forama...
il kaj? zacarat ces me svojim ruckom?
Loš flejm je loš.
mos bolji? men samo dosadno. ceka se rucak.
koji je tebi jebeni kurac, ako imas problema sam sa sobom kao sto ocito jebeno imas onda to nemoj na forumu lijecit nego idi tuc u jebenu vrecu za boks, ne zelim se raspravljat s tobom= Citat =:
Izvorno postao C
jel ti sad jasno?
ovaj c mi je kralj. cak i najgluplje kritike najglupljih forumasa uspije pretvoriti u najgluplje flejmove sa najglupljim 'uvredama' na ovom glupom forumu.
Zadnja tri lika su mi na ignore listi, ne planiram čitati nebuloze od nadobudnih ljudi.
Kako bi kameleon rekao, loš flejm je loš, vjerojatno flejmate i dalje.
kakav kreten
bok
Zar ovi tu ne razumiju da su mi na ignore listi? S razlogom.
a ti moras citati nase postove iz KOJEG razloga? jel te mi silimo da ih citas i komentiras?
Ovi stvarno trebaju medicinsku pomoć...
Mir, momci, lakse malo.
EDIT: inb4 'ovo se samo krvlju moze saprat'
Dajte nemojte odisati lošošću, chillajte svi :)
Završio je retardirano dugi Ctrl+alt+del story arc, evo danas je double-size strip, jej!
Možda se sada vrati nečemu smiješnom i zapravo zanimljivom.
Krv nije voda.
KOJI KURAC JEBOTEPASISUSBOGKURAC!?!?!?!?!
Ja ne vjerujem kako je ovo legendarno loše jebote hahahaahahahahahahaha, totalno mi diže raspoloženje XD
Imao kontrolni iz informatike i jedan citav zadatak pogrijesim zbog rimskih brojeva fffffffuuuuuuu
OMG kako dobre stvari na ovom sajtu. Očemovuogrlicuasapjooj..
http://www.etsy.com/transaction/48573260
Etsy <3 :D
STARI MI JE KUPIL USNU HARMONIKU I TOTALNO JE KVAZI PRO I ZVUK JE SUPER I JA SAM
I ja si nabavljam brzo jednu obavezno :)
IMAŠ AKCIJU U LIDLU PO 30 KN AL NIJE LOŠA MAKAR KOŠTA MALO
http://en.wikipedia.org/wiki/Future_of_ ... g_universe
Zanimljiva predviđanja :)
Našao sam nešto u svom ormaru. I vrlo je kul. Koji je to broj? Ima li jedinica?
http://i44.tinypic.com/2usa99h.jpg