Prvo je bilo wat, zatim jako kul, sad im nabavljam diskografiju :>
Printable View
Prvo je bilo wat, zatim jako kul, sad im nabavljam diskografiju :>
ajme diglett :O :(
Da je meni tako to doživljavat :(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Inače, sve presmiješno, pogotovo Crimsoni, Wu-Tang i frižiderci :D
http://cdn2.knowyourmeme.com/i/000/0...l/Beatles.jpg?
EDIT
http://cdn2.knowyourmeme.com/i/000/0...l/Rhapsody.png
:pray:
ova druga :pray:
nijedna, vec duze vrijeme... kaj nebi bil red da se napravi tema samo za fuu i ostalu mu retardiranu familiju???
Sta pricas covece!?Ovih zadnjih par comica je odlicno! :D
Kako se zovu ta dvojica debeli i sa kosom taj
Zaboravih
i ovi sa bendovima su bezveze,jer nijednu ne kuzim
Kako ja ne kontam ove glazbene:(
Pa navodno kolko ja kontam lik ode slušati nekog/neki bend i ubrzo mu se dogodi/napravi nešta vezano u vezi tog benda. Ne?
Jay i Silent Bob.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
gle ili skužiš iz prve i odvališ se ko idiot, ako ne, nemoraš se iskreno niti truditi skuziti jer nece ti biti epic, ono ako slušaš cajke neces nikak skuziti :D
trebao si preslušati te izvodjace bar malo, znati nesto o njima, nezz ni ja sve iskreno, ali ove bendove i ekipu koju znam, lom je žešći
Nisi slušao ništa od toga.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Nije da se to desi svaki put kad idem spavat.
I zato ja svako vecer izgledam ko zombi na faksu...tj..more zombie like than usual
Ane ane. :pray:
Lol, ja radim obrnuto, kažem si "mogo bi sad razmišljat o svačemu u krevetu", ali odmah se isključim i zaspem.
Wtf. Kako to da ja nemam takvih problema. Vidim da se uzasno puno ljudi zali na to. :D
Ja upalim pjesmu na mobu i zakrmim u sekundi. I tako svaku noc.
@Sonic...
Ja isto u zadnje vrijeme, ne stignem maštati i uopće se ne sjećam kad sam zadnji put nešto sanjao i da sam se kasnije sjećao snova :( Zaspem u roku minute :D
E baš to, prije mi pola dana prošlo u maštanju i sanjarenju, sad ništa. Jebeš to odrastanje :(
Ne znam kako to, ja nikad ne bi mogao zaspati uz muziku. Jeste da je slusam 12 sati dnevno ali samo bi me dekoncentrirala pri spavanju= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
Jel a kako slatko zaspiš kad pada kiša?