Re: Što se sluša? Davati youtube link na pjesmu koju slušate
Predobro! :pray:
09-06-2011, 09:58
Aral
A ne, samo čekam ljeto.
09-06-2011, 10:18
unknown
09-06-2011, 12:05
Feanor
Snijeg je škripio pod tvojim cipelama kad smo prvi put išli u stan i... I rekla si da je kvart očajan ali da ga ove pahuljice što padaju čine nekako filmskim, a šta ja znam. Jebe mi se za kvart. Uglavnom, kad si zadnji put odlazila nije bilo snijega i cesta je bila prljava i popravila si kosu iza uha i ostavila mi onaj neki usrani tvoj, glupi smiješak i rekla si kak je glupo što je kratko trajalo. pusti to kolko je trajalo, bilo je lijepo. Danas tvoj muž otplaćuje rate za neki kvalitetan korejski auto i, sa klima uređajem i zračnim jastucima i navečer jede kokice pred televizorom i vaš klinac se smije i gura mu prste u nos. Znaš... Bože... Jebem ti mater, uvijek me u nezgodno vrijeme sjetiš...
Predobro
09-06-2011, 15:22
croat1gamer
09-06-2011, 15:58
beba nema zvečku
= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Snijeg je škripio pod tvojim cipelama kad smo prvi put išli u stan i... I rekla si da je kvart očajan ali da ga ove pahuljice što padaju čine nekako filmskim, a šta ja znam. draga mi se za kvart. Uglavnom, kad si zadnji put odlazila nije bilo snijega i cesta je bila prljava i popravila si kosu iza uha i ostavila mi onaj neki usrani tvoj, glupi smiješak i rekla si kak je glupo što je kratko trajalo. pusti to kolko je trajalo, bilo je lijepo. Danas tvoj muž otplaćuje rate za neki kvalitetan korejski auto i, sa klima uređajem i zračnim jastucima i navečer jede kokice pred televizorom i vaš klinac se smije i gura mu prste u nos. Znaš... Bože... klanjam ti mater, uvijek me u nezgodno vrijeme sjetiš...
Predobro
vokal je strava
nego, ko se sjeća ovog
10-06-2011, 02:13
Niko Bellic
Kako da ne...
Uz ovu stvar dolje sam se (prije skoro 10 godina) urokan trgao k'o trogrba deva. Beat je čisti orgazam, a u prostoriji s dobrim ozvučenjem razara sav preostali mozak. Kad bolje razmislim, idem si sad napravit od te stvari ringtone. Brijem da neću nikad naletit na nekog kome zvoni ista melodija. Hehehe. Koje ZLO od pjesme!