LOL taj lik fkt izgleda ko da su ga iz podmornice izvadili= Citat =:
Izvorno postao Kasho
Printable View
LOL taj lik fkt izgleda ko da su ga iz podmornice izvadili= Citat =:
Izvorno postao Kasho
e daj nemoj mi ga stavljati .....neda je ruzan nego strasno dao bi mu 100 kn i reko frende plasticni kirurg ti je tamo gogo
I sada kada izade nova ekspanzija to necu trebati raditi?= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
ajd mrš= Citat =:
Izvorno postao dontknowdickshit
dobrog ces plasticnog nac za 100 kn :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao xaviaz
@ Black Knight: ne s ekspanzijom, s novim patchom to neces morati raditi tako da ce biti ezmode
[quote=Black Knight]I sada kada izade nova ekspanzija to necu trebati raditi?[/quote:j71drkee]= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Zaboravio si Molten Core :P
namjeravam kupiti wow, pa evo pitanja...
1. koja klasa je jednostavna&zanimljiva&pozeljna na end gameu za igrat, razmisljam bit nesto od ovih: night elf druid, nesto hunter, undead warlock. druid bi zelio bit jer sam nacuo da moze i tankat i radit dobar dmg i hilat i suljat se... i da je vrlo pozeljan u end game raidovima i instancama al da nije jednostavan za igrat.
hunter mi je kul zbog peta i u guild warsu sto sam dosad igro sam volio biti ranger, to isto nesto ko hunter, sa bowom i petom.... al sam nacuo da je hunter najnetrazenija klasa u end game instancama i da je kasnije prilicno dosadan za igrat jer imas ono 3 tipke...
undead warlock zato sta mi je frend rkeo da su warlocki imba i mogu imat peta i imaju free mount.
2. mogu li biti u wowu afk i kolko, lord777 kaze pol cuke samo?
3. kako je u wowu rjeseno pucanje veze, tipa ja usred instance i pukne mi internet veza, jel ima neki reconect?
4. dal da odma kupim i tbc, dal je potrebno/preporucljivo?
5. koji server? na kojem vi igrate? frend mi preporucio neki kor'agal il tako nesto, al kaze da ako pvpam tamo da horda stalno dobiva?
6. ne kuzim te vrste servera, pvp, pve, rp rppvp i tako nes... kolko sam skuzio kor'agal je pvp, i tamo me mogu drugi igraci napadat, e posto sam ja nablet bojim se da me nebi neki debil stalno ubijao i sprecavao u igranju, dal je moguce?
7. horda il aliance?
molim malko opsirnije odgovore, dakle ne tipa odi na pvp ne boj se, uzmi aliancu.
viewtopic.php?t=19446
Sve ti ovdje piše.
1. nema klase koju bi ti preporučio, to sve ovisi o tvojim ukusima, za end game sve klase pronalaze svoj prostor, jer ako si dobar nije bitno koju klasu igraš, uvijek ćeš biti poželjan= Citat =:
Izvorno postao trpi
2. 30minuta afk, onda te dc-a sa servera, moš se odmah ponovo logat koda se niš nije dogodilo. Jedino u bg-ovima nemoj afk-at, to niko nevoli a i izbacuje te nakon 5 min , tj. kada ulaziš u AFK
3. A jbga, pukne veza tu i tamo, niš, ak moš odma se spojit, ak ne, resetaš modem, po mogućnosti komp i dalje...
4. Pa nije neophodno osim ako želiš igrat Blood Elfa ili Elijena, i imat JC kao profesiju (đulkrafting) , ak npr želiš zarolat taurena huntera do lvl 60 kad trebaš u outland tbc ti zaista netreba
5. JA igram na Karazhanu, server među najnovijim, 1 godinu star, znači od izlaska tbc-a, niš ak ti frendovi igraju tamo odi sa njima...
6. jep moguće je, al nemoj susprezat da zarolaš na pvp serveru jel će ti bit drago kad doguraš do 70, a i kampanje, genkanje je zabavno, milo za drago
7. a čuj, po mom mišljenju hordu igraju zreliji ljudi, barem veći broj nego alije.. dok alijansu igra velik broj djece jer misle kao ono "dobri momci" a i alijansine rase su "lijepe" dok su hordine "gadne". sad izlaskon tbc-a horda je dobila Blood Elfeke, "lijepu" rasu , i sad ima poprilično djece i u hordi, al zanemarivo donekle :D , a niš, ak oš manje nobova u instancama rolaj hordu
eto tolko
retribution paladin, moonkin :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Beaster
a čuj, ima ih... samo manje neg ostalih :D boomkin piece of shit je opasan :D= Citat =:
Izvorno postao Munjeni
S= Citat =:
Izvorno postao trpi
Dobrodošao.
Najjednostavnija to je hunter i warlock.Ujedno i najdosadnija za levelanje.= Citat =:
Izvorno postao trpi
Sve to to je druid,naravno ako dođeš do 20-og levela.Jedan od razloga zašto ima tako...relativno malo druida,jest to da mnogi ne dođu do cat forme...dakle,tada si rogue/warrior/priest.
Možeš biti AFK,i to na negdje...da,30 minuta.Disconecta te sa servera ako si duže.U BG'ima ne smiješ biti AFK,jer te izbaci sa BG-a i dobiješ 15 min debuff da nemožeš ući u BG,jer tako smanjuju populaciju honor farmera.= Citat =:
Izvorno postao trpi
Kada dobiješ DC,sam se moraš loggat,ali grupa zna da si dobio/la DC (vidi se u party-u,onak' sivo sa X-om.Većina grupa te neće kickati.= Citat =:
Izvorno postao trpi
Ako imaš $$,TBC odmah.Naravno,druga opcija ti je da igraš do 60-og pa kupiš TBC,ali ako ne kupiš,nećeš moći biti Blood elf,niti Draenei (TBC rase!).= Citat =:
Izvorno postao trpi
Na Kor'gallu ti ima dosta horde hrvatske ekipe,i da,horda stalno dobiva.3/4 BG-a (AV -.- ) ti ta battlegrupa dobiva.Inače,startamo na Darksorrowu,mi ekipa sa foruma,ako želiš...dolje imaš temu.= Citat =:
Izvorno postao trpi
PvP,odnosno Player Versus Player,ti je okružje u kojemu možeš napasti svakoga,ali i biti napadan.Meni je to osobno najdraža vrsta servera,jer imaš onaj "feeling" rata.= Citat =:
Izvorno postao trpi
PvE,Player Vs Enviroment,dakle ime ti govori...na ovim serverima ne možeš biti napadan od svakoga,tj. možeš ako svojevoljno uključiš PvP na sebi.Tada te i drugi igrači koji imaju PvP uključen mogu napadati.
RP,Roleplay,dakle ovdje nema onoga "olol n00b l2p ffs kkthxbaibai",već moraš govoriti...kao da si ti zbilja svoj lik,primjerice,
[Party]S[Faelian]S: Where are you,brave knights,from?
[Party]S[Nerfwarlockx]S: united kingdom lol
[Party]S[Faelian]S: Where is that,United Kingdom,you say? I've been in most parts of Azeroth,but never in United Kingdom! Where is it?
Get da pôint?
RPPVP,Role Play Player Versus Player serveri,dakle isto se moraš ponašati kao da si na RP serverima,samo što možeš napadati,kao i biti napadan,od strane svakoga.I da,na PvP serverima te može debil corpse-campati 2 sata,ali i ti ćeš jednom doći na 70,zar ne? >=]
Ovisi o ukusu,ali vjeruj mi,u 8 dana koliko sam igrao alijansu,WoW mi se toliko zgadio,da...no,dobro.Previše djece ufuranih u ono "Ja sam moćan paladin i idem klat undeade!!11"...naravno,ima i takvih hordaša,ali vjeruj mi u znatno manjem broju.Kako hoćeš,ali ja ti preporučujem hordu.= Citat =:
Izvorno postao trpi
[/quote]
Dovoljno?:)= Citat =:
molim malko opsirnije odgovore, dakle ne tipa odi na pvp ne boj se, uzmi aliancu.
Alliance = Previše djece, no ima i poštenih ljudi. Moj guild je što se tiče toga ok, nema QQ i plakanja itd.. Nije većina paladina djeca. Imam ja frendove paladine, ok su ljudi..
Horda = Nikad prežalio što ju nisam rollo. (trolla ^^ ) Ekipa je super na hordi, ja sam za hordu.
No, iako sam ja ally, svejedno ti je, uzmi što ti se sviđa..
btw, u mom guildu nema nitko mlađi od 17.. Al sam vidio igrače 11 godina (human, male, rogue - LAME i još uzme onu mutavu face, ne uzme bradu joj >.<)
Jednostavno uzmeš što se TEBI sviđa, a ne nekom.
imam pitanjce zapravo par njih!Prvo moja shituacija:Nema se love,a igra mi se WoW znam nemoguče!WoW igram bolje da neznate kak!I tak ja jednog dana se odlučim odreči RL i da dam lovu na kup da kupim WoW!Sav happy odjurim u igraonicu tip kaže 120 kn WoW ali ga morama narućit.Ok čekam 1 tj idem pogledat ak je došo i tip kaže samo u Dubrovniku imaju WoW tak da se ne isplati možeš eventualno narućit Battlechest(WoW i TBC)=350 kn :shock: OK i sad imam 280 kn i još šparam ali nebum imal za bon :cry:
TREBAM pomoć
Čuo sam da se da srediti 30 dana trial!How?Može neko objasnit?
I da molim da mi neko preporući relm i ak mi se ko oče pridružit ili pomoć bio bi zahvalan! Naravno 4 the HORDE!
pa pri kupnji WoW-a dobiš mjesec dana igre ili ti 30 dana ako to nisi znal, možda si i na to mislio 30 dana trail. Što se relma i ekipe tiće imaš topic ispod
ja sam mislio da dobim samo 2 tj onda SUPER ako je 30 dana a nisam imao vremena na vidim za relm(nisam čitao ovo gore) sad sam pročitao ali još uvjek razmišljam!Hvala
Mozes uzet trial od 2 tjedna i kasnije mozes samo nadodat wow acc i nastavis igrat s svojim likom, isto dobijem taj mjesec dana free, mislim da je tako
Ima još jedan način.. uključuje kreditnu.. ^^ Mislim da svi znate o čem pričam. >.>
fala svima na odgovorima, odlucio sam biti night elf druid, al ne na kor'gallu jer tamo je horda puno jaca, i zato bih imao velikih problema sa nabavljanjem honora i pvp itema(tako mi frend reko).
vjerujem ja vama da u hordi ima starije pametnije ekipe al jednostavno zelim biti night elf.
dakle, preporucite mi server na kojem je alianca dosta jaca, di ima ok ekipe, i da ima ekipe za instance i radiove znaci da ima ljudi na serveru
darksorrow ^^
Twilight's Hammer, ima dosta hrvata, uvijek nađeš ekipu za instancu. ^^= Citat =:
Izvorno postao trpi
Imaš par domaćih guildova, pa ćeš uvijek nać nekog da ti pomogne također
yup= Citat =:
Izvorno postao xaviaz
moze neki dobar build za druida
da ima dobar dmg u zivotinjskim formama
full feral + u resto ua onaj kurac zaboravih kak se zove= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
Nature's grasp.= Citat =:
Izvorno postao Beaster
Build za "damage u životinjskim formama".
hvala
je dobar build ovo za rouge
da radi sto vise dmga
http://www.wowhead.com/?talent=f0ebovZMIV0bVzxMGkt
mislim da je combat najbolji za lvl up, ali subtlety za 70 pvp obavezno= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
http://img520.imageshack.us/img520/5...headeskwx2.jpg= Citat =:
Izvorno postao Al Bundy
RO-GU-E
Za DPS ti je najbolje ići combat,sa swordovima.Sporiji mainhand,brzi offhand.
e šta ćem,imam daggere na 165 skill? :D jel mi se isplati sad zemit si swordove i combat talent i rokat?