A to je standard. Malo onog ciljanje shita, pa malo poziranja glavnog lika, pa malo pejzaža. Ništ posebno.
Printable View
A to je standard. Malo onog ciljanje shita, pa malo poziranja glavnog lika, pa malo pejzaža. Ništ posebno.
bio bi već krajnji red da se izjasne i o minimalnoj/preporučenoj konfiguraciji.
Ne znam što da mislim o igri. S jedne strane, svakako obećaje i mogla bi biti odličan nastavak dostojan Fallout imena.
S druge strane... mogla bi biti srednja žalost.
Imam loš osjećaj.
ajmo deca,donio čika čtulu bombona!!!
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/fal ... slot;img;1
zanimljiva pričica...
no bombons for me
to sam cito jucer
NMA;
= Citat =:
The first ( ? ) review has dropped. It seems that french magazine PC Jeux has liked Fallout 3 since they gave the game a 93% score. Here are a few excerpts :
Quests are quite varied and go beyond the mere extermination of everything that shows up on screen. You'll have for instance to go through several tests for someone who is writing a survival guide, which includes getting exposed to considerable amounts of radiation, steal the Constitution of the USA in order to avoid anti-slavers getting their hands on it, or getting involved in huge military operations with dozens of belligerent parties. Everybody will get his share, with different ways to succeed : with brute force or eloquence. Sometimes you'll even be able to complete some quests by lying on the fact that you have indeed done what was expected of you.
[...]
Bethesda does not have the reputation of releasing finely polished games. Fallout 3 is likely to change that. The game, is not bug-free. There are still collision, pathfinding and lighting problems but they are not too numerous.
[...]
Thus, the fear that Fallout 3 could be a post-apocalyptic Oblivion is totally gone. A few hours with the game will be enough for Fallout veterans to get their habits back and be able to walk with confidence through the game. New players will not feel totally lost either because references to the previous games are rather scarce and discrete. If most changes brought to the series are technical, the spirit is still there, sort of. Indeed, it's a shame that this episode is so serious. It has lost, it seems, a good deal of the humour and even irony that was part of the series. Cinematographic references or completely twisted conversations with NPCs are gone. Aside from this, Fallout 3 is an excellent RPG and a good Fallout. The score is rather different but the music stays the same.
Blage veze nemam kako su mogli recenzirati igru mjesec dana prije izlaska, to JE nedovršena verzija.
I kako mogu reći da je dobra Fallout igra ako:
- nije turn-based
- nije isometric
- nema seksa, ubijanja djece
- i kao što sami kažu, nema čak ni ironije ni crnog humora koji je bi ogroman dio Fallouta
- SPECIAL je izmasakriran kako njima paše
Pa što je onda ostalo of Fallouta? :toilet:
Konzolaški FPS koji je djelomični i RPG i jedino što dijeli sa prva dva nastavka su naslov i donekle atmosfera.
nije valjda toliko loše? :o
Nije loša igra, naprotiv, ali reći da je ostao vjeran Falloutu u jednoj rečenici a da u drugoj već kažu kako nema ni blizu crnog humora kao prethodnici je totalna glupost. Još kad doaš sve ostale Fallout elemente koji su maknuti, lažu ko lopovi.
nema ubijanja djece?ccc...= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
sjećam se kad sam u dvojci vidio nekog lika kako ubija dijete.bio sam ono,wtf?
nema buijanja djece i nema sexa... fakat jeben minus propast će zbog tog :)
a šta očekivat, oblivion with gunz :D
Ma nije to meni neki "minus", ali ono, to su bili neki od elemenata koji su činili fallout posebnim.
nije mi opce tolko bitno to ubijanje djece ko ni seks,ionako se nije vidio sex nikad a djete sam jednom slucajno ubio i odma reloado jer sam dobio status Child Killer i svi su me mrzili al bilo je fora :P
ma ja lijepo čekam da to dođe u moje ruke, i da ja to sam ocijenim, jer ovako slušati druge recezente ne bi pola tih igara odigrao. Slušajući ocjene, sve im je loše.
Iz švedskog časopisa, dali su 81%:
In Fallout 3 I get most things served to me instantly. Bethesda has tried to squeeze in as much as they can into as little as possible, and the result is something of an anticlimax.
[...]
One second I'm running into a nest of radscorpions, while 30 meters away there's a peaceful small town. Around the corner a band of slavers trod around and just beyond the hills raiders have set up a camp. It is compressed, maximized and anonymized all at once.
[...]
And it is this feling of getting the world shoved in your face that is the single worst weakness of Fallout 3. And dawns on me that it is the endless horizons I miss. To wander out into the unknown and feel that stir when something happens on the world map, to see the hours, days and weeks tick away on the counter.
Bethesda kao da ne zna naći ravnotežu, Oblivion je bio ogroman a prazan, po 5 minuta se moglo trčati kroz šumu bez da naletiš na nekog ili nešto. Tu i tamo pokoji vuk.
Fallout 3 ima mapu koja je 3/4 one od Obliviona, dakle značajno je manji, sa puno više toga nakrcanog unutra, i evo čovjek je lijepo gore opisao što se dogodilo.
ma bice modova koji ce bethesdinom postapokalipticnom rpg-u dodati atmosferu legendarnog Fallout-a.Nekako sam optimistican, ali opet i dalje smatram bice to dobra igra koja od Fallouta ima samo ime i setting.
Barem smo sigurni da će uvijek biti zanimljivo, jer je mapa prepuna kojekakvim stvarima.
Svijetu se dogodi nuklearni holokaust...većina populacije je mrtva....i oni naprave svijet prepun svega i svačega?
ccc
Nije to bed, stvar je u tome što su lokacije sve preblizu jedna drugoj, kao i neprijateljski kampovi.
a u biti,možda ovo i ispadne dobro,još moramo vidjeti...
meni to nije lose jer recimo na onoj ogromnoj mapi na Oblivionu me iritirala duga setnja s jedne lokacije na drugu, i to posebice dok su teleporti na određenu lokaciju bili jos nedostupni. Ajd barem da je svijet bio obogacen nekakvim sadržajom, nego ne, cista dosadna pustos...= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
U Oblivionu je mapa bila prepusta, a u Fallout-u je mapa prenapučena. Čini se da ne mogu naći neki balans.
Posto je igra jucer usla u Gold stanje ...... .............
naime na yt se moze nac tona gameplay filmica _BOyS163zGA
iz toga mozemo zakljuciti da se radi o onom sto nesmijem spomenut na forumu
al zato mogu gledat filmice :D
looks shitty
Razgovori izgledaju nevjerojatno plitko i slabo nakon prevrhunskog Mass Effecta.
Gotovo mrzim vrhunske naslove. Svaki put podignu standarde za nekoliko letvica. :)
čini mi se da je fallout3 failao.
HAHAHAHA!!!!
ovo je definitivno bilo neočekivano...
Pa to da su razgovori plitki i vrlo loše izvedeni već znamo. Osim toga ovo na jubi to se nije danas stvorilo.
a evo i službenih zahtjeva
http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=2415&select=17
zadovoljio sam i preporučenu konfu, heheh