Ne shvaćaš da će na toj tipkovnici igrati i pisati i njegovi unuci.
Printable View
Ne shvaćaš da će na toj tipkovnici igrati i pisati i njegovi unuci.
A i možeš strejf jumpat u najnovijem CoD-u.
Tipke su konkavne sa zaobljenim rubovima. Zadnji red je konveksan, kao i F1-F12.= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
@Xero na par postova iznad, brzo ide ova tema... :/
Ta zaradio je čovjek, 1000 kuna ti je cca 2 dana posla, kadkad i 1, ovisi kak fušaš. Sa web dizajnom mi treba 3 dana za 1800 kuna, sa servisom klima uređaja mi treba 1 dan za 2000 kuna itd. Ali opet mi muka dati soma kuna za jebenu letvu sa tipkama, kako Niko kaže :D Da me boli qurac, već bi si davno uzeo G710+ i požalio što nisam uzeo K70...
Onda se ispričavam, očito nisam gledao dovoljno detaljne fotografije.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Ja preferiram klasični tip, ono što bi ti rekao s oštrim bridovima što imaju sferično udubljenje u sredini.
Baš me zanima tko će sve kupiti keybu sutra i kakvi će dojmovi biti. Mene privlači, ali ne dovoljno da zagrizem, rađe bi žičanu i mehaničku.
Imam G700 mišonju i moram ga puniti svaka 3 dana, koliko god je to samo pikni i pusti da se puni, opet je tlaka za to malo više komfora što nudi. Često mi bude žao što nisam Mionixa uzeo.
It has been done @ (approximately) 12:04 AM.
http://www.zaslike.com/files/zhswjti872ic2bl88rz.jpg
Evo, "popušio" sam 70 kuna. Nije bad.
Sad čekam neku bijesnu akciju za Performance Mouse MX. Umrite hejteri bežičnog i negejmerskog.
Ma nije to niš, mislio sam da si je platio 600 kuna ili više. Meni će se K800 super uklopiti uz Sensei [RAW]Spošto oboje imaju sexy bijelo osvjetljenje i na oba ga je moguće isključiti ako mi dopizdi. Next in line je zamjena za nepoderive HD 201.
Ja imam HD202. Ne sjećam se ni kad sam to kupio. Bit će već barem 7-8 godina. Još dok je Vemil bio glavno mjesto nabave hardvera.
Koji fail od kejbe i vi na to bacate po 400 kuna.Pazi,wireless ali pimpek,moras drek spojiti zicom svako 5 dana da bi radila :hangin: Ako je bezicna koji drek ce mi onda jos dva jebena kabla sa njom u kutiji.Koje govno majko mila :toilet:
Edit: i onda sam ja debil sa tipkovnicom od 800 kn a majstori imaju po dvije :thumbs1:
jebote mrtvi isusov bog kurac pa tako se puni ono
neznam ono, sta hoces od jebene bezicne tipkovnice da zauvijek radi bezicno bez ikakvih baterija ili icega neznam ono ukurac sta neznam
Jebo vas sve orangutan koji snifa propan-butan. Vani sunce sja, u Harlemu klošare se kmice, a Big Mac ću danas doručkovat ja, podgrijan od strane atraktivne pice. Kiselo zelje ne volim da brstim, pa ću sa krompirićima da zabavljam prsti. Uz to ću da pijem Sprite bez leda, dok to sve sa neba gleda moj pokojni deda. Nakon toga do birtije da popijem kavu, treba do bar 16 sati ravno držat glavu. Tad spavanac počinje, punjenje baterija, jer večeras počinje sveopšta histerija. Majmunovo slavi se, jest će se i piti. Narast će nam trbusi, sretni ćemo biti, možda čak i neku malu provozam na kiti.
Koga boli uvo za punjenje tipkovnice, radije ću da pazarim Cappy od borovnice dok furam papire razne u zgrade gruntovnice.
Čazmatrans busevi najveće su dno + hrvatske ceste, neizbježno zlo. Trese mi se fuckin' touchscreen kao vibrator. TELE2 ovce bežite u tor. Ja vam ne dam svoje novce. Prevelik ste smor.
Kada stigne tipkovnica, snimit ću review. Kvaliteta Full HD, zvuk stenjanje susjede. Prazan mi je stan, nijesam normalan. Slika će se drmati, jer stativa nemam. Nisam ludak da se za taj kurac od videa 15 dana psihički pripremam.
Live long and prosper, to jedino ima smisla. Ostalo je sve za kurac. Samo čista pozitiva buraz!
opasna si kmica
Odlučio je utopiti one mačke pa je ostalo para za nešto.
= Citat =:
Izvorno postao hansi
jeb gospu aj doma
http://i.qkme.me/3qry9s.jpg= Citat =:
Izvorno postao hansi
Ma ko ga jebe, ako se razočaram, onda će me K70 koštati 1400 kuna, u pičku materinu kad svi psuju jebo konj mater u oko kroz šupak.
http://i.imgur.com/2VQvUzn.png
Jebo ga bog bogovog boga,tako se kupuje tipkovnica,e to je keyba a ne ona K800 za curice pas mater. :D
Dfak, pa kupio sam K800 :D Reko ako me ta razočara da ću morati uzeti K70 pa će me koštati još dodatnih 400 kuna što sam na ovu spizdio :D
Inače mi se K800 jebeno sviđa, jedna od najsexy keybi na tržištu (dizajnom), ako nebum imao problema sa gaming kombom tipki, ako nebu lagga u igrama i ako nebu ANSI, onda sam miran sljedećih par godina... taman će do tada možda izaći neka dobra mehanika za pristojnu cijenu ili će K70 pasti na normalnu cijenu kad je zamijeni K710+ ili neki kurac.
E jebi ga. Ok ak ti se svida,sretno onda.
Vrijeme će pokazati da li sam se zajebo, javim dojmove iz prve ruke pošto Vedranu ništa ne vjerujem. Lako za pisanje, tu znam da rula isusa, zanima me kakva će biti za gaming.
EDIT:
Jel mogu koristiti prijemnik od G700 za K800? Da su oboje spojeni na 1 prijemnik? I ako mogu, jel ima gubljenja prometa, gušenja signala ili nešto?
EDIT 2:
Zanemari, G700 nema unifying receiver, tak da nije kontra kompatibilan sa K800. Morati ću imati 2 prijemnika.
Uglavnom, tipkovnica ima naša slova otisnuta na normalna mjesta, mali lijevi shift i veliki enter. Ostalo je sve isto. Išao sam po USB 3.0 u jednu radnju near Links tako da sam usput pogledao kakav je layout.
Jebeno, prvo kaj treba napraviti je zamijeniti Y i Z tipku, tak da svijetle u mraku. Možda probam i odstrugati te naljepnice, bum vidio...
Tipke su jako zgusnute i mislim da ih ne možeš zamijeniti a da ne sjebeš switch.
Bez obzira na to, napravio si najbolju odluku u posljednje vrijeme.
O jebote sad moras i switcheve raskopavat,o isusti mater pa kupili ste pokvarenu tipkovnicu jebote.
Bar nije koštala soma kuna
Ma jos jednu treba kupit za svaki slucaj.
Ala Bartuc, pa malo privikavanja nikome ne škodi...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc