Zašto ste djeca? Svatko se zabavlja kako njemu paše. Ne volimo svi iste igračke i nemamo financija i vremena za sve probat.
Printable View
Zašto ste djeca? Svatko se zabavlja kako njemu paše. Ne volimo svi iste igračke i nemamo financija i vremena za sve probat.
tako je, neki vole koristit mozak dok igraju igrice.
Ali ne i ti.
Ne znam baš. Ja sam jednom igrao dotu i cijelo vrijeme sam koristio mozak za preispitivanje svih životnih odluka koje su me dovele do tog trenutka.
Igranje na PC-u, npr.?
di ode ovaj forum
A ti si se igrao na PC-u dok nisi otkrio konzolu i sad je PC govno, a ta govna koja sad igraš na konzoli sigurno prolaze testove na PC-u dok su u izradi prije nego ih ti zaigraš na konzoli. Hoćeš još? U toj konzoli su iste hardware komponente kao i u mom PC-u, što znači da se svaka igra može igrati na obje platforme bez problema.
"Konzola je bolja jer se na njoj mogu igrati neke jebene igre koje nisu rađene i za PC, a na kojemu nema boljih igara od tih koje izlaze samo za konzolu, a na PC-u se još igra i retardirana dota."
Eto to su argumenti.
Ali to nije istina.
Pa normalno da nije istina kada je sama tema rasprave "PC vs Konzola" plitka i nemoguće je onda uć u neke dublje rasprave bez da ispadneš budala. Trebamo raspravljat "DOTA2 vs TLOU" npr.
Razočaran je svojim PC-om pa mijenja stranu.
Ma nije valjda :)
Taj "Želim ti ubit cijelu obitelj govnaričino jedna prljava" smajlić :)
On se možda tebi gadi, ali ti se gadiš svima na forumu. Osim hansija, koji ti je alt.
meni se nitko ne gadi.
osim jedne osobe tu i tamo čije ime ne želim spomenut jer se bude uvrijedio i počeo pisat bolesne gluposti.
Wedran i Windwalker su najgori, Marijanović je najbolji.
Marijanović<3
O, da, zaboravio sam. Niko je gori od spomenutih, on je apsolutno najgori.
Iako imaš diskutabilno najbolji ukus na forumu na svakom polju, mislim da se mora priznat da ti ovaj komentar na Dotu nije trebao. To mogu Wedran i Windwalker samo zato jer se od njih nikakav pametniji komentar ni ne očekuje.
Volim reakcije nemogu si pomoć :D Sad neću više, nema smisla, one time troll post.
Windwalker je dobar čovjek.