I got time.
Printable View
I got time.
humm, svidja mi se to I got time, mislim ipak sam ja TimeLord= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
ima smisla zar ne ?
A što se tiče potpisa,a ukratko to me netko morija da je prevelik...
To je nešto kao jebote, ili iso miki :P= Citat =:
Izvorno postao TimeLord
True, samo je Irud biblijski Herod.
UNTI IRUDA!!!
Ex-yu stripovi, vrh.
ovo je najbolja pjesma u kojoj psi jedu malu djecu?
Uvik sam mislija da je to neki rudarski bog 8)= Citat =:
Izvorno postao TimeLord
Od vas koji koristite last.fm free player, jel imate problema sa njim u smislu da "troka"? Ubija me to, probao reinstall i ista stvar. Pustis pjesmu, a on troka ful cesto. Isprekidava mi trake :(
Danas vidim da mi Logitech Chillstream gubi kontakt kad mu kabel kod izlaza iz samog kontrolera malo jače savijem. Još ima jedno 3-4 mjeseca garancije, da li mi se isplati uopće nositi to natrag u Links ili bi me odjebali? Ili da ga možda probam otvorit i vidjet ako mogu doći do mjesta gdje prekida?
Kolko dugo traje chkdsk na particiji od 160 giga?
U dva sata je dosao do record segment 22314, te je javio da je zadnjih 100 unreadable.
Usput, kako spasit podatke koji se nalaze na istom hardu koji stalno javlja unmountable boot volume + izgleda da je MFT na hardu nepostojeci?
Zna možda netko kakav format filmova se može pokrenut na onim recieverima za tv? Kad umetnim hard preko usb porta, neće da pokrene filmove -.-
Ovisi ti od modela do modela, al prvo moraš biti sigurna da uopće može reproducirati ikakve video formate. Provjeri si model recievera na netu, najlakše ti je tak.
I pogledaj kakve formate usb stickova podržava. Filmovi za te recievere možda moraju biti .avi ili tako nešto, ali zavisi od modela do modela.
Oke, budem. Prvo moram pogledat koji je to model >.<
Hvala >.<
dali je moguce 1 broj koristiti u 2 mobitela?
ne
pitanje za google skretch up 7, ako ko zna, dal ima mogucnost da se sve plohe razdvoje, da, recimo, vidim kakve daske trebam za stol?
jel moze popis za: games that support Xfire One Click Join
edit:nvm found it
koja je ono stranica za download "najbitnijih" programa, ne mogu se sjetit da ga jebeš
Citam 24 sata sad i clanak kako neka random pjevacica u bolnici jer je njen muz imao blago zatajenje bubrega? Kako blago? I dali zatajenje znaci da su prestali radit zavuijek, ili su prestali na neko odredeno vrijeme?
Tko je Kirby, admin koji se nije logao 5 godina? :D
Pokrenia je bia wow pcp gild nekoc davno, mislim da je i radia za vidi pa otud i posta admin.
Probaj http://ninite.com/= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
24 sata lol.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Jel' mogu kupiti za tisuću kn dobar mobitel, pod dobar mislim da je kvalitetan i da ima tipke (može u kombinaciji sa touchom, ali ne samo touch) i da, imam popust od 200 kn u T-mobileu.
Sony Ericsson Zylo umro nakon godinu dana korištenja, fuck him :(
Jel mora bit novi? ili moze bit nesto sa njuskala?
Eh, pa čuj...može, al' nekako sam skeptična što se toga tiče :/
pomogao bi ti sto se tice kupovanja u t-mobileu. Samo nikako nemogu doc na njihovoj stranici do onog di pisu samo cijene uredaja, svaki mobitel koj pogledam nude mi ga uz pretplatu-.-
hm...pa mislim da možda i nema cijena samih uređaja...imam ja već pretplatu, tako da ne smeta, a s druge strane mogu i na bonove kupiti ako ispadne jeftinije, pa dati nekome karticu
Ja uskoro kupujem SAMSUNG GALAXY S+, na pretplatu za dvije godine je 800 kn, a galaxy II dođe negdje oko dvije tisuće kuna više, što se po meni uopće ne isplati...