-
Re: Trailers & stuff
No, no, sljedeći SW Story ti bude o mladom Han Solou, glavni lik će biti muški i još k tome bijel, pa ćeš doći na svoje.
Mene ne smeta što je ženska glavni lik. Smeta me što je iritantna i stvarno previše Mary Sue. Pričam o onoj iz Force Awakens. Ovu novu još treba vidjeti.
Rogue One djeluje zanimljivije, ima drukčije likove nego standardni SW filmovi, malo više KOTOR-ovski, a scenografija je fenomenalna. Sve su stari brodovi, kao i u FA, ali ovdje djeluje sve nekako bolje, surovije, ali i umjetničkije prikazano.
Minus je što je redatelj isti kao i zadnje Godzille, koja je dosada nad dosadama i skroz promašen film.
-
-
Kaj je to, Big Bang Theory bez laugh tracka? Sad ne znam kad se treba smijati.
-
Rogue One izgleda fora. Osim comic relief robota. To je mrtvo sranje.
-
-
meni najbolja humoristicna serija ~2015.
-
Silicon Valley je rulež. Još nisam pogledao s3.
-
~"i feel a big one coming, like a beast that needs to come outside"
...
"we live in a society god damn it"
-
jebena je i treća, svaku epizodu sam s guštom dočekao.
-
Iako je Wolverine u Japanu razočarao, ovaj se čini iznimno dobro, ali i potpuno drukčije od bilo čeka dosad izašlog u X-Men filmskom serijalu, ali i filmovima o superherojima općenito. Više vuče na Last of Us, nego bilo koje X-Men. I bit će oproštaj od dva legendarna glumca i dvije najvažnije ikone za serijal, koji su tu od početka. Trailer je vrhunski.
https://www.youtube.com/watch?v=ny3hScFgCIQ
-
-
-
-
Prvi Wolverine standalone je sakao, drugi nisam ni gledao. Ovo od oka izgleda dobro, vidjet ćemo. A Guardiansi su jako visoko postavili ljestvicu sa prvim dijelom, baš me zanima mogu li ponoviti taj uspjeh.
-
Drugi nažalost nije dobar, a ovaj je od istog redatelja.
No trailer mi je izvrstan.
Ali redatelj je napravio i 3:10 to Yuma remake, koji je dosta dobar, i još par cijenjenih filmova.
-
kad bi iz trailera izbacili "mutant" scene, večina bi pomislila da je neka drama, a ne scfi film...fala bogu da je zadnji
-
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=NoAzpa1x7jU
Debilana, po ovome Deckard nije bi replikant nego čovjek a Ridley je više puta rekao obrnuto...i sad je ovdje producent i gazi to zbog novog bazena :D.
Inače original je više manje slučajno postao obožavan. Neke najbolje scene u filmu su improvizacija. Nakon što je snimljen flopnuo je u kinima te je tek kasnije na VHS-u postao legenda.
npr. ovdje ima dosta improvizacije skroz izvan scenarija.
-
-
-
-
Ne znam kakvo čudo se mora dogoditi da ovo ne bude još jedan u nizu DC negledljivih smeća.
-
Jedini način za napraviti Justice League trailer dobrim.
https://www.youtube.com/watch?v=4_5HV5MR2Bg
-
JL trailer je jeben, jedino je Cyborg malo meh.
Držim fige da će bit dobar film, DCu u srcu.
-
-
jeben trailer, JL i SP, meni dosta za ovu godinu :D
-
A Guardiansi?
A Thor?
Čak i Wonder Woman?
-
Neopisivo mi je prejebeno da su Keatona angažirali za Vulturea.
-
Samo zbog toga ću gledati film. Ali i sam trailer izgleda ok.