E,a ako bi ja sad kupio Cataclysm,bi li morao kupiti i druge expanzije ili se cata moze instalirati bez da imam prijasnje nastavke na racunalu?
Printable View
E,a ako bi ja sad kupio Cataclysm,bi li morao kupiti i druge expanzije ili se cata moze instalirati bez da imam prijasnje nastavke na racunalu?
Morao bi kupiti sve ekspanzije.
ahhh koliko para bi me to sve doslo? :?
U profilu , oni bar meni uvijek ispadnu najeftniji, negdje oko 700 kuna, samo igre
a onda jos i racun ili prepaid kartice.
Cini se da je prosla ona akcija od blizzarda, pa sve skupa bi te doslo nekih 600-700kn, mozda bi se naravno moglo i jeftinije naci
Da, nažalost, naši papilova prodavači tipa Algoritam još nisu snizili cijenu WOTLK-a, pa je sad već prošla expanzija još uvijek na 299 kn.
Tako da bi te u najgorem slučaju došlo Battlechest (WoW+TBC) 199 kn + WOTLK 299 + Cataclysm 299 = 800 kn :(
Kad kupiš oriđiđi, dobiješ i mjesec dana besplatnog igranja, pa ne moraš odmah kupovati bon/pretplatu.
kupis tam u onom cdkey biz tam dođe cek da vidim , al uglavno dođe jeftinije jedino ako bash trebas dvd-e
a i to ti ne pomaze jel ako to sve instaliras s catom opet moras skidat 10 gb :D... 398,00kn WOW(30dana) + BC + WOTLK i 289,00kn World of Warcraft - Cataclysm oko 100 kn jeftinije :p
a gle nađe se onaj battlechest po 100 -150 kuna, i uzmeš digitalne verzije wotlka i cate, dakle sve te izađe nekih 500 kuna...treba tražit
jedino ako patiš na kutije :D onda da 600-700 kuna
Preko 3,3 milijuna primjeraka prodano unutar 24 sata. Holy shit. :)
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... Hours.html
vele kriza je :D
nema za Blizz zime ^^
vgg
Procito sad : :) jebenica= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
ok,hvala mozda kupim ako dobim sta para za bozic :D
Morat ćeš kupit još i bon za 2 mjeseca igranja koji košta 210 kn. Možeš plaćat i preko kreditne, ali sumnjam da posjeduješ jednu.
Inače, kao što je Aerial_51 već rekao, ako kupiš original wow, dobiješ mjesec dana besplatnog igranja, ALI tih se mjesec dana aktiviraju tek kada aktiviraš bon. Znači, MORAŠSkupit bon, i onda kada ga aktiviraš dobit ćeš ta 2 mjeseca od bona, +1 besplatni mjesec igranja.
To se da lako zaobici, ppam ako treba, nemoras odma uzeti bon.
hax :)
Wtf kad su tu shemu uveli?
Il jednostavno nisam primjetio posto sve radim preko kartice D:
Kakav je hc deadmines? Ne znam zakaj, ali to me sad najviše zanima xD
komplikovan je i za lvl 15, hc jos nisam proba XD
Meni naporan i dug. :P
Dug je ko raid lol. Ako ljudi upotrebljavaju common sense je i lak, osim Ripsnarla gdje treba biti neki dps, ne moze bilo tko doci :p.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Fajt sa zadnjim bossem i nerve poisonom je epic, osjecas se kao batman vs scarecrow :D
Ja san ga na beti radia i bia je odlican iako malo je dug, al ne previse, gust je.
One nocne more pred zadnjim bossom su mi odlicne, a posteno sam se i nasmijao kad moras skakat na uze :)
evo za sve oni koji nemaju Catu Blizz je dao 10 free trial :D
aj vidimo se za 10 dana ^^
http://eu.battle.net/wow/en/blog/1400557
btw bit ce za Catu, povrat poreza + baka = WIN ! :D
Jel mi treba prepaid da to aktiviram?
ne
EDIT :D evo baš malo sma igral, i mogu rec da je igra 11/10
stvarno NOVO !! od atmosfere do regija, doduše odma sam se zapičil u MH pa malo kvestam, doduše mogu samo jedan lvl nabit, ali imam altove pa cu sa njima po novim regijama
ali glazba u MH je nešto presavršeno :D ovih 10 free mi je lego ko budali šamar :D
Počeo i ja ^^
Za sad je dobro. Mehanika igre je prilično čudna za početak (igram healera), ali definitivno bolja od prijašnjih izdanja (well, barem WOTLKa.. zapravo TBC je bio gotovo jednako monoton po pitanju healanja kao i WOTLK) :D
Sutra moram dingati 85 goddamnit.
pošto sam dignul na max rogu, ono 80lvl sa max expa zarolo sa troll druida
i samo cu rec da jebeno uživam u igri, predobre ove prerađene regije, stvarno ma qvestova koji su prezabavni hehe :D
Once you get troll you never reroll
flander jel mogu u tom 10 dana free igrati i lvl 55 npr ili samo lvl 78+?
mislim ja imam lvl 80chars ali bi htio DK-a nalevelat