Razumjem te al ja zato imam svaki dan malu tonu domaceg
Printable View
Razumjem te al ja zato imam svaki dan malu tonu domaceg
Tko nema?
Tko nema sto
Tonu domaćeg, ffs... Matematika, fizika, elektrotehnika, tehnički materijali, referati iz zemljopisa i povijesti... You name it. :(
Da a ja danas: 6 zadataka matematikei svaki po 5 primjera, biologija jedno 20 strana sitno tiskana i nabijena slova, nacrtat nešto užasno teško iz tehničkog, učit za ispravak fizike... :shock:
Vidis li koliko?
Malo.
Ali jesi li primjetio tri tockice na kraju?
E, znate što je najbolje? Umjesto što tu kukate kako imate puno posla, mogli bi nešto od toga i raditi :)
Bila tema ili ne on nije dao link niti je njegova "preporučena" metoda searchanja dala ikakve rezultate stoga nije imao pravo da je locka, barem dok nije dao link na staru temu. No evo pošto je on notorna ljenčina, evo linkSna staru temu, pa neka briše novu, eto mu materijala da svršava.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Hmm, let me see...predavanja svaki tjedan od pon-cet od 8h ujutro do 20h navecer i svaki tjedan zadaca iz programiranja(napisat program od 200 redaka koda), druge razne zadace, pravljenje seminarskih radova i priprema za ispitne rokove.= Citat =:
Izvorno postao Strmi
Uzivajte dok mozete :wink:
Ovaj tjedan sam srecom doma, al to je samo zato jer su ovaj tjedan samo kolokviji. Zivot mi je prekrasan...
Mah, ja nisam vajnao, samo sam pokušao Strmom ukazati da uvijek može biti gore. :)
Ko ti kriv kaj si na FOI-ju :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ma radim ja to pa zato i kukam. Da ne radim ne bih kukao.= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Možda nije tema za to, ali...
http://www.imagesforme.com/upload/ef1f56f3.png
Bičam na nepismene novinare;
http://www.net.hr/webcafe/page/2009/10/22/0096006.html
= Citat =:
Šestogodišnja djevojčica šokira liječnik svojom neuobičajenom bolešću. Njen nježna dječja koža se pretvara u kravlju.
Prije samo par mjeseci Li Xiaoyuan imala je mali, sivi, dlakavi madež na leđima, a sada joj se dlakava koža prekriva čitava leđa i počinje rasti i na njenim rukama i licu.
''Jadnica. Srce mi se slama dok je gledam'', kaže njena majka Li Jiang.
Kirurg Lou Zhongquan iz Dermatološke bolnice u Zhaoqingu vjeruje da djevojčica pati od rijetke nasljedne bolesti zbog koje normalni madeži izmaknu kontroli.
''Da su madeži malo manji mogli bi ih ukloniti laserom. Ako se odlučimo na operativni zahvat zbog velike površine koja je zahvaćena moguće su komplikacije'', objašnjava on.
I ja sam primjetio da je to jedan te isti moderator= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
I ja.
Anyway...
Bičam po idiotima u busu.
Ulazi kondukter i ovaj 16-godišnjak koji ide sa mnomm u školu nije imao kartu.
Kondukter mu je rekao da plati 50 kn ili da izađe iz busa.
Ovaj debil nije htio nijedno.I tako su se svađali po ure.
Psovao mu je sve živo.Čak je njegov prijatelj ga pitao da se potuku s kondukterom.
Onda je kondukter pozvao policiju i tada je kao izvadio 50 kn i da će platit.
Kondukter je odbio, pa su on i prijatelj i on razvalili vrata od busa i pobjegli.
LJudi su zbog njega kasnili.
Bus je naravno stajao na mjestu.
A ja sam stvarno mislio da je lik normalan, činilo se.
Svaki dan ga vidim i samo sam ga vidio da se ljubi s curom cijelo vrijeme.
A ona se smijala cijelo vrijeme.
hm meni se to nikad nije dogodilo
Bičam po svojim nesposobnim starcima, koji su, eto, tako mutavi da su izgubili račun za Internet od prošlog mjeseca i potpuno zaboravili na to... I tako, Te-kom mi je isključio Internet do daljnjega. Divno.
... Mislim ono, ako vam je tlaka baviti se time, ostavite mi negdje pare pa ću ja to platit, jebemu.i
Kakosi onda napisao ovaj post?
Predator ne treba internet, internet treba predatora ^^
A ja bičam na na stavnika iz tjelesnog koji nas tjera da vježbamo ko konji i moramo bit uredni i točno obučeni ko u vojsci. :twisted:
tezak ti je zivot... :roll:= Citat =:
Izvorno postao Strmi
evo ja sad s tjelesnog i crknut sam
Strmi,iritantan si.Jako
Bičam po nastavnici iz hrvatskog.Koliko je ta žena retardirana,to nije normalno.
A ti kao nisi :boohoo:
Magic. Ima u gradu internet caffe/igraona/whatever.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Bičam po tome što još nemam ni računalo ni Internet, dammit.
jadan ti
Ja bar ne slušam Tokijo Hotel. ;D