Misliš suvišna 4 pina za 20/24 pinski na matičnoj? Ako ti je matična 20pin, onda ne bi smjelo biti problema. Naopačke ga se valjda ne da uštekat, tako da...
Printable View
Misliš suvišna 4 pina za 20/24 pinski na matičnoj? Ako ti je matična 20pin, onda ne bi smjelo biti problema. Naopačke ga se valjda ne da uštekat, tako da...
Problem je sto je sve ispravno spojeno po pravilima zdrave logike ali se i dalje ne zeli upaliti.
Gdje je moj ludi brat Pseto? :?
Ne znam više koji mu je pravi i važeći nick. :?
Ajde javi se kretenu, imam USB Stick za tebe, sebi sam đibio drugi! :D
Znaš kakav je, 512 MB kapacitet, style sa sajlama, ledicom, itd., NTFS format diska, 64 kb allocation unita, tj. 32 MB zauzeća na 512 MB-a, Flash Disk, spreman za ReadyBoost, očišćen, formatiran, spreman za rad. Polovica sedmog mjeseca, možda se vidimo. :)
Trebam ime one stranice gdje ima mogućnost splitanja linkova.
Znaci,npr,ja unesam dva linka na razlučite siteove,dobim jedan lik koji služio kao shortcut na ta dva linka,jel ima toga,mislim da sam negdje vidio.
Low, ali ide. Eventualno će nešto ići na više od low. Ne znam kakve ima sve opcije.
lol wut= Citat =:
Izvorno postao C
što bi to trebalo bit,nisi me shvatio valjda,trebam site gdje unesem sva ili vise linkova,on da jedan link i dok kliknes taj jedan preusmjeri te na stranicu koja otvori dva orginlana linka,kuzis?
Skužio sam ja tebe.
Gledaj:
http://lix.in/more.php
U svaki red staviš po jedan link. Trebaš malo proučiti taj LIX.IN. :wink:
Evo nabrzaka, na Link 1 sam stavio Google, Link 2 Yahoo, Link 3 Microsoft...
http://lix.in/-50275b
meh,nije to kako sam ja zamišljao,ja sam htio da automatski otvori sva tri linka.
Ali ja mislim da ima bas takva stranica,samo se nemogu sjetit naziva.
Kako da natjeram KMPlayer da ima apsolutno najvisi prioritet,znaci da najvise se procesor pozabavi snjim a da su ostali procesi sekundarni,mislim da sam vidio tu opciju ali je nemogu nac.
Ctrl+Alt+Del -> Processes -> Desni klik na proces koji zelis namjestiti -> Set priority -> Realtime
Ovako: Nedavno sam uz postojeću pržilicu Pioneer DVR-109 DVD-RW priključio i jednu NEC-ovu na drugi priključak na IDE kabelu. Problem je što je NEC sada prikazana kao drive E: dok drive za Pioneera ne postoji. Dakle, Pioneer sad neće ni očitati medij, zavrti ga, i to, ali ništa se ne događa, pošto nema svoj drive. Što sam krivo napravio?
PS, to pitam zato šta mi je ova NEC-ova malo čudno reagirala na prazan DVD koji sam ubacio, tako da je zablokirala winse, pa ću prženje ovog DVD-a morati prepustiti omraženoj Pajonirki.
@croat1gamer - Realtime ne valja, jer ti zna skuriti Windowse, točnije pjesme bi ti preskakale i mišonja, tako da ako staviš Realtime na neki Player, samo ćeš pogoršati stvari, jer ti npr., slika neće ići normalno, nego će ti preskakati ili biti usporena. U tom slučaju, najbolje ti je High Prioritet. Realtime nije za sve.
@cham3leon - Imaš jumpere na ROM-ovima. Podesi jumpere tako da ti jedan ROM bude primarni, a drugi sekundarni, i to provjeri u BIOS-u. Kada to središ, raditi će sve kako treba.
koji je najbolji program za spašavanje podataka,probao sam sa Recover My files,ne ide,probao sam tune up undelete,ne ide.
Cudno mi je s obizirom na to da sam ga izbrisao prije par minuta i nista nakon njega nisam brisao i jedan je file velik oko 2gb.
Najbolji ikada ti je BadCopyPro, njega i FBI koristi, ali s njim trebaš imati živaca da vratiš podatak koji hoćeš i licensu. Zajamčeno vraća podatke koji su stari više od deset godina i preživili par formata i brisanja, itd.
Eto stavio sam da skenira,valjda bude nasao.
U međuvremenu imam jedan ogroman problem,kmp mi ne vrti normalno 1080p video fileove,tocnije niti jedan player ne vrti dobro,zvuk kasni u odnosu na sliku i kao da se ne vrti sasvim glatko,ali zato gom player vrti bez problema,zasto se to događa,znam da bi najvjerovatnije trebao podesit nestu u audio decoder opcijama.
Mode 2 ti je najbolji, ali ni jedan file ti neće imati ime, iako će ti ih vratiti TB-e, sve koje si ikada imao na HDD-u. I taj scan bi trajao jedno mjesec dana.
Ima više razloga.
Prvi, mnogi playeri imaju s time problema po defaultu.
Drugi, potrebno je podesiti player, ukoliko prvo ne važi.
Treći, potrebno je podesiti VGA na performanse, da ne nabija dodatnu kvalitetu jer se uspori.
Četvrti, slabije, ali neke VGA zahtjevaju novije drivere za to.
Peti, mješavina svih navedenih.
Šesti, neke unknown španske mušice.
prestrašno,jedini razlog zašto mi je kmp savršeno odgovarao je da je bez problema vrtio 1080p fileove,sad ni to nemogu.Sve sam podešavao i ne funkcionira,a najveći problem je sto ni GOM ne reproducira dobro,neke dijelove filma dobro a onda zvuk postane čudan i slika šteka :cry:
Riješio sam problem pomocu ovoga,sad se sve vrti savršeno glatko u MPC HC(nažalost neznam kako za kmp podesit ali jos uvijek koristim KMP za sve ostale fileove i 720p),CUDA mi je uključena i sve radi bez problema.
EDIT:jel zna neko kako da u kmp-u podesim da koristi CoreAVC,u MPC-u se može ali neznam gdje da to napravim u kmpu.
1.Da li mi netko moze objasniti razliku između adsl-a i dial-up veze?
2. Da li mi netko moze reci koju vezu ja imam? Odem ja do t-scum i lijepo vidim na onom letku velikom slovima ispisano ADSL.
Kad sam razgovarao sa operaterom rekao mi je da napravim dial-up i ja dan-danas tako radim. (mozda sam trebao solo probati napraviti adsl vezu)
Jos jedna stvar koja mi je cudna je kad odem na G-arenu ja dl warcraft mapu za 5 sekundi (doslovno). Kad netko treba dl mapu od mene treba im minuta i pol.
Imam 4 mb download 270 kb upload 30 ms ping
Dial-up ti ide preko telefona na 4 žice i brzina mu je oko 33.6 KBPS, tj. on ti je analogni signal, a digitalni ide preko više žice, i to ti je DSL veza, obično idu preko LAN kabela, i prijenos je digitalni, tako da je puno brže i bolje.
zanimam me jedna stvar. Naime, narucio sam si si flat i dao sam si ponovno spojit telefon koji je bio trajno iskljucen oko 2 godine. Uglavnom, dobio sam obavijest da ce mi telefonska linija biti aktivirana u roku od 30 dana max, a meni je vec danas stigao router i sve potrebno za uspostavu adsl veze. Zna netko kolko u praksi se ceka aktivacija telefonske linije?? Sada samo radi iskljucenog telefona ne mogu koristiti adsl... :(
problem je u tome jer ponekad jednostavno neće se upalit, komp radi ona žaruljica od harda stalno gori ali slike nema.
potrebno ga je restartavat nekoliko puta ili ga potpuno izgasit na prekidaču napajanja pa onda opet nakon nekog vremena upalit da bi se upalio.
stvarno ne znam što bi moglo biti
napajanje mislim da nije jer je dosta jako za ovu konfu.
grafa isto nije probao sam na on-board...
sad, ploča ili proc tu mi je dilema...
ne vjerujem da su rami.
za monitor opet...
malo vjerovatno
molim pomozite!!
btw-konfa iz siga
vjerojatno ti je osla maticna. Ja sam ti imao nedavno imao slicni problem. Ono, upalio sam komp, on je radio, ali nije bilo slike. Ili bi se uspio sustav nekada podici, al bi mi se sve smrzlo i mogao bi samo napraviti manualno reset. Kada sam zamjenio maticnu, sve pet...
Uglavnom, odnesi komp na servis da ti to pogledaju... :wink:
e hvala ti odnijet ću ga u servis pa ću vidjet što tamo kažu. :D
PC ti ne valja, daj ga meni, ti sebi kupi drugi.
Edit: Vjerojatno je matična. Obično to bude chipset na matičnoj.
Ajmo ljudi pljunite koju pametnu,sta velite na ova dva NoteBook-a:
NoteBook 1:
MSI VR705X-049, T3400 (2.16GHz), 17" LCD Display, 3 GB RAM, 250 GB HDD, DVD+/-RW, LAN, WLAN, Modem, VGA out, HDMI, CardReader, Camera, 2 godine garancije
NoteBook 2:
ACER AS7735Z PC60C.001, DualCore T4200 (2,00 GHz), 17" LCD Display, 4 GB RAM, 320 GB HDD, DVD+/-RW, LAN, WLAN, Camera, Bluetooth, LIN
Potreban mi je brz odg,zelim NoteBook sto prije kupiti,vi odlucite koji je bolji.
Drugi je bolji po svemu.
Jedino ovisi koju ćeš VGA uzeti s kojim.
Onda ide ACER :D :D .
Edit: Zaboravi pitati,hocul imati mogucnost da na ACER instaliram Win XP,vidim da je unjeg linux.
XP i Vista.
Vista: http://support.acer-euro.com/drivers/no ... 7730z.html
Moj frend je kupio taj lapotop i s njime je dobio XP drivere na CD-u.
Inače 7730Z je glavna serija, ti ćeš vjerojatno uzeti onda neki mrvicu prerađeni 7735Z, ali je sve više-manje isto.