pa da mislim da nitko nije lud igrat FPSu trecem licu
Printable View
pa da mislim da nitko nije lud igrat FPSu trecem licu
sign!= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
To onda nije fps nego third person shooter.
Mislio sam da je Treyarch napravio fail sa CoD:WaW, ali sad tek vidim sta je IW napravio...
Napravio je jednu od najboljih igara ove godine, uz bok još eventualna dva-tri naslova. A to kaj nema MP kakav su ljudi željeli je druga priča. Možda dobi koji postotak manje ali i to je upitno. Igra je uspjela već onog dana kada je najavljena.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Prema Infinity Wardu, Treyarch je mala beba u jaslicama.
LJudi kupe igru igru da bi zaigrali MP, a ne SP...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, oni koji igraju MP. Oni koji ne igraju MP igraju SP. I kupuju je.
A kad smo kod kupnje, pa dobro znate da će je svi kupovat i da će je svi igrat, prodat će se u više primjeraka nego jedinica itd. Tih 100k i sitno ljudi i njihove peticije...presmiješna stvar. Isto kao i sa L4D2. Ma lol.
zna se sta rade ljudi koji zele igrat samo SP, a cini mi se da svakim danom sve vise ljudi odustaje od igre
Meni se čini da ti se krivo čini :D Al ajde, pričekat čemo prodajne rezultate pa čete onda vidjet na kaj mislim.
glavno da se usredotočuju na bespotrebne gluposti kao sto je tps pogled a uredno ignoriraju desetine tisuća PC gamera koji hoce natrag ded. servere.= Citat =:
Izvorno postao Carp
Prilicno sam siguran da ce MW3 biti console exclusive,sigurno ce stavit jos hrpu gluposti i cover sistem.
Ako je dobro izvedeno, jebe mi se.
Iskreno, nebi volio da se uvodi dedicated.
Ostat ću na cod4, a ovi idioti nek vide da će samo na gubitku sa ovim bit.
@AralS- sumnjam da ćeš dati 450/400 kn za MW2 da samo SP-odigraš koji će trajat kojih 10 h?
Pa tolko košta kod nas, kod nas je originalnih primjeraka tako malo prodano da je to na globalnoj razini 0.000000001%. Govorim o svijetu u cijelini. A inače, da moram dao bi tolko, al zbog sp-a, jer njega igram, a ne mp. I ostali isto tak rade, ne kupuju svi igre zbog multija ;) I meni je to glupo al tak stvari stoje, ne igra 11M igrača samo multi ^^
ako ne kupim igru zbog multija onda je kupim zato sto to zasluzuje kao npr witcher koji ima nekih 50+ sati gameplaya i jos par puta toliko i stalker koji ima 20+ i n puta toliko,ali da dam 450kn za 8-10h igranja,a multi su sjebali,nema sanse.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Hey, nevjerujem da će neki Austrijanac, Britanac, Nijemac dati 60 € za igru, samo da odigraju SP koji će trajat nekih 10 h, nisu oni toliko glupi. :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Glavni dio Call of Duty serijala je multiplayer, a sporedni dio je singleplayer. Pa vidio si kako je CoD4 kratak (ali sam ga presao 4-5 puta jer su misije zakon :D ), a kazu da ce kod novog MW2 single biti jos kraci :( . Ako kupis ovu igru samo zbog singleplayera, onda neces najbolje proci, tj. neces izvuci sve najbolje elemente iz nje. (Ma treba samo jednom probati multi i bude se brzo navukao :)) .
Pa vani su igre jeftinije a standard bolji. Kao što sam rekao, meni mw ima presavršeno sp iskustvo, u biti kad malo bolje razmislim još nije izasao fps koji ima bolje i dao bi svaku lipu za tih 10h igranja...da sam Rokfeller i da ne živim u Hrvatskoj. Statistike same govore, ne igra svih 12M ljudi multi. Oni koji ga igraju misle tako. Ne kupuje se igre samo zbog multija. Bioshock npr, nema mp a igra je za svršit u sp-u. A to kaj je tolko para dat problem svakak stoji. A ja se time neću zamarat, ne bi trebali ni vi ^^
No dobro, neću se sad kačit oko toga, znam zbog čega ću je igrat i to je to. Lijepo ću jos pričekat 2 tjedna i uživat ko car u kampanji. Ionako je moj mp samo hl, q3 i ut, daljnja izdanja me ne zanimaju :D
Lets face it, IW FAILED!
Neznamo još, vidjeti ćemo.= Citat =:
Izvorno postao Carp
jedva cekam da izađe piratska verzija,nema sanse da dam lipe IW-u dok ne srede to sa serverima.
Same, "za to vrijeme cemo igrat po igraonicama!"
Nemoj tako govorit jer ćeš nakraju ban pobrat. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Constantine
:D
Nego:
http://videoteka.novatv.hr/multimedia/v ... v-259.html
17:30,tako negdje
Znao sam da budu to napravili,umirem od smijeha.
:rotfl:= Citat =:
Stetnost video igara odavno je poznata..
ali ovo mi je uvjerljivo najbolje:
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Neki lik Iz IW-a
Kreator strateške igrice
kako volim tu novu TV :)
Meni je jako jako splasnulo uzbuđenje u iščekivanju MW2 u zadnjih mjesec dva.Jako sam tužan što neće biti ko u MWu dedicated servera :(.
E ljudi kako stoji ona peticija što se tiče toga?
oko 170000ljudi
kako volim tu novu TV :)[/quote:3dj4oidx]
:rotfl: :pray:
Sign.= Citat =:
Izvorno postao la50
IW je rekao da ce kao nesto napraviti zbog toga ali... obecanje ludom radovanje...
kako volim tu novu TV :)[/quote:38rlajxy]
ja bi zelio da nweko nacini igru tolko krvavu da ce krv strcati iz ekrana i to da koljes samo novinare ....
@la50
Zadnji put kad sam provjerio peticija je imala oko 160 000 potpisa, sad je vjerojatno i više.
Inače, da vas obavjestim da HCL-ova ponuda za kupnju Modern Warfarea 2 za samo 339 kn vrijedi još samo par dana... 5. studenog se više ne primaju razervacije i uplate.
LINK:SModern Warfare 2 - HCL popust (339kn)
Za slučaj da još ima onih koji vjeruju da će igra rulati i bez dedicated servera :friends:
Jel uopce 100% sigurno da ce mo moci igrati u ulozi terorista? A inace o reportazi se ne cudim, isto je bilo i sa GTA IV kad je izlazio. Sad kad je na policama nitko ga vise ni ne spominje. I umjesto da za sve krive IGRE mogli bi rec roditeljima da bolje odgajaju svoju djecurliju doma. (uff otisao sam sa teme... necu vise da nebi poceo jos dalje razglabati o ovome.)