al zato whirlwind + sword mastery je imba aoe dmg kasnije?
ugl sad na lvl 20 imam sword mastery na lvl 20, onda idem stone skin pa resistances i onda whirlwind... il cu na lvl 30 vec pocet dizat whirlwind... vidjet cu jos
Printable View
al zato whirlwind + sword mastery je imba aoe dmg kasnije?
ugl sad na lvl 20 imam sword mastery na lvl 20, onda idem stone skin pa resistances i onda whirlwind... il cu na lvl 30 vec pocet dizat whirlwind... vidjet cu jos
vec si lvl20?
daj mrs moram ic igrat d2 sada...
Moja sorca je lvl 31, taman Diabla ubio, radi kojih 500 dmg-a lightningom, fino.
Tek sad kad igram singleplayer shvaćam koliko je Static Field premoćna magija. 5 castanja i Đavao pada na 5% hp-a. :pray:
sta je najbolje imbue kod charsi kada se ubije onaj frajer u monastery?
da armor ili onaj special helmet (wolf head) ili neko oruzje imbue?
Ništa.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Save-aj si taj imbue do acta 5, ili čak do ightmare dificulty-a jer ćeš dobit puno bolje buffove na itemima višeg lvla.
Upravo tako, zapravo najbolje da čeka kad je preko levela 50. :)
I mislim da chance to find magic items ima ulogu u tome šta ćeš dobiti.
zeal + fanaticism + holy shield, kako sickmanno kaže... jedini koji su mi pravili probleme su bili oni Oblivion knights u 4. actu... naime, bace ti onaj curse kojim sam sebe ubiješ... to me par puta znalo sjebati... i da, koristio sam još vengance na hellu zbog physical immune gamadi... uglavnom, negdje oko lvl90 sam uspio doći, zapravo mislim da je bilo high 80ish... još uvijek imam save negdje...
Phys immune ti je najmanji problem ak imaš nekroa u partiju. :D
Btw, Sonik, jesi za multiplejer koop? lvl41 summonancer, prešo baala.
da, ali ja igram tj. igrao sam samo i jedino SP...= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Dogurao do 58. levela sa druidom. Na 4. sam aktu, nabijam levele i trazim opremu za hell. 8)
Joj da je meni bit taj lvl, ja sam tek na 5-6 negdje a save sam zgubil :( No, nema veze, bit će veći gušt buildat opet lika :)
Ja sam našo svoje stare sejvove :D
Imam Amazonku lvl 50 i taman sam prije par sati ubio Baala po prvi puta na Normal i imam Sorcu lol 51 s full cock nabrijanim Frozen Orb i Chain Lighting. Od ovih malo manje važnijih sam tek juče počo s Necrom i Druidom tak da su mi oni negjde lvl 16 otprilike
Ne igram uopće za ozbiljno, upalim tu i tamo čisto da malo vremena ubijem uz Oblivion :D
zasada poceo act 2 sa lvl 20 barbom koji ide i kreše sa 2 mača :D
10 godina Diabla 2 je tu.
Nadam se da smo svi dovoljno uživali u njemu. :)
http://us.blizzard.com/diablo3/events/d ... ml?rhtml=y
Ocemo jos koju godinu dok ne dode trica^^ :)
All hail.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Nauživali? Ma kakvi. Igrat će se on još dugo, još i sad ima preko 40k igrača online u svakom trenutku. Bog ga poživio.
zanimljivo, ja se nemog natjerat da ga igram 2 tjedna...
Kad si mnogo mlad ^^
ja sad negdje 24 lvl... za tjedan dana se nadam doci na hell sa lvl 50
Tek sam dosao na 5.akt na nightmareu i 61. level... :)
I to sa Drudiom :(
Zaigrao bi i ja ponovo Diablo 2 ali na WS monitoru je takav bed, barem meni...ova "Widescreen" podrška koju su implementirali zapravo to i nije pa ono...jbg. Ali fora mi ej vidjeti kako uživate :)
Postojao je svojedobno "fix" za widescreen rezolucije ali više ne radi :(
= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ja ga igram na Windowed mode. Tako djeluje prirodnije i svako malo ono, svratim u Operu da surfam malo i tak to, nisam stalno u igri
Ako neko ne zna kako staviti D2 u Windowed mode, onda jedan fejspalm za njega i www.google.comSako mora već
-w
Sad si vrlo vjerojatno prosvijetlio dosta njih :D= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Ja sam guru. Sljedite me. Upoznajte tamnu stranu sile.
Dont follow the dark side. Maybe they have cookies (and i aint talkin bout special brownies), but we have weed... :D
E ljudi, jel zna ko kako povečat rezoluciju iznad 80x . Sve sam probao ali mi baš i neče. Imam 1.13c peč.
Odi na wsg forum, tamo imaš mali programčić koji ti to omogućuje. Ja sam prvo igram na 1680x1050 al je bilo malo retard pa sam smanjip rezu.