Pa ovo je SP kampanja i nije beta, ne kužim u ćem je problem? U biti ovo mi je jedna od boljih stvari kod terrana, dobra ideja :thumbs2:
Printable View
Pa ovo je SP kampanja i nije beta, ne kužim u ćem je problem? U biti ovo mi je jedna od boljih stvari kod terrana, dobra ideja :thumbs2:
bzvz, mining je jedan od trademarkova starcrafta 2, kako će to utjecati na balans snaga itd? nadam se da je to samo za sp kampanju... hell, nadam se da je ovo neka greška...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ne kužim zašto ljudi konstanto uspoređuju SC2 sa SC1, tko kaže da će to utjecat na balans? Balans je potpuno nov u ovoj igri, ako su to napravili kod terrana, očito druge dvije rase imaju svoje prednosti li mane vezano uz to. Bilo to samo za sp ili ne, whatever.
ne znam, tako ti je to kad se radi nastavk tebi osobno najbolje igre ikada... picajzla si i skeptičan si prema svim promjenama... :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kužim te :D A vidjet ćemo, sp kampanja je samo sa terranima a mp/skirmish sa svim rasama, vidjet ćemo kaj su tam mixali.
Je, to je vezano samo uz SP, a vidi se da su tu glupost ubacili radi nedostatka ideje vezano uz achivement. Kako dobivaš gas ako ga ne sakupljaš?
EDIT:
Aha, znam kako:
Hebiga decki, Terrani su se sjetili da bi jednostavno mogli spojiti rafinerije direktno sa Command Centrom i pumpama izvlaciti gas. Tako im ostaje vise SCV-a za sakupljanje minerala.
(Jedino se bojim da bi par ovih SCV-a koji su dobili otkaz mogli napravitti pobunu i onda unistiti citavu bazu, pa ce na kraju ispasti mission fail. :P ).
Sve u svemu ja nemam nista protiv, ionako su rekli da ce se SP razlikovati od MP-a.
Po meni je to ok feature kod terrana, ak već jesu tak tehnološki potkovani zašto i to ne bi imali :) No enivej, sad brojim dane do ponoćne prodaje ^^
hmmm, ja ne znam hoću li ga uzimati kod nas... htio bih collector's edition ali kod nas će biti skup vjerojatno... vidjet ću kakve će cijene biti vani pa ga makar naručim s amazona ili nešto slično...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ma ja ću uzet obični, neda mi se čekat il kupovat CE, nekak bum navuko tih 400kn i to je to.
trebam upute, terran vs protoss. koja je kontra protiv stalkera i zealota. Probo sam marauderi/marinci al opet popusio. Vidio sam neke brije sa ghostom pa empom na stitove pa kao brze padaju, tips?
Izbrši prvo taj sig, mali.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
btw. http://us.starcraft2.com/dominion/entra ... -intro.xml
Starcraft II cost $100 million to make
:pray: :pray:
I to za sva tri dijela, bez marketinga. To te ja pitam :pray:
bar ti nije trebalo mjesec dana da skuzis :)))))))))= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Barem sam skiužio odmah ali me nije bilo briga :P
jedini razlog zakej bum igral tu igru je zbog cut scene animacija :D
jer osobno nisam neki RTS playa ^^
prebrutalni su mi ovi Protosi
bar svaki drugi igrac nije protos lol
Ja sam Terran, tu d kor.
seconded
mislim nisam bas dobar al ae:D
Suckaš više od onih koji baš suckaju.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
mozes mi kasnije zahvalit pusenjem kurca sto ti boostam ego starcraft proa.
bar nisam prvi put u zivotu sad igro starcraft i bar nisam reko sam da sakam. uostalom, kako ti uopste znas kako ja igram?
Ajmo ubaciti pa da vidimo dali sam dobro prosudio ili je skill niži od količine tekućine u Sahari :)
JEBOTE 3 PUTA SAM REKO DA NE ZNAM IGRAT, koji ti je kurac.
naravno da ces pobjedit kad sam poceo igrat prije 2 dana zapravo.
e, a di gori? :P
tera sta te muci u sc?Objasnit cu ti ja koliko god mogu:)= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
ma reiko misli da ima bilijun skillova i da je bolji od nas.
a ustavri je nolifer koji se sam preserava tu na forumu.
ko da idem reiku srat kako nema skilla u igranju HoNa nakon sto ga je tek 3. put u zivotu upalio
i jos se onda pita zast ga svi podjebavaju. ma dibi..
@reiko
go get them, protoss bad boy!
ajmo van sa testosteronom i svi skupa...
"Kumbaya my Lord, Kumbaya" :fof:
kumbaya?
ma manje vise sam sve shvatio, nije teska igra za prokuzit al vrlo teska za postat dobar igrac.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT