Discworld serijal.
Printable View
Discworld serijal.
To je zabavno i smiješno ko npr. S&M ili Monkey serijal?
Gle, humor je subjektivna stvar, ali meni su bili smiješni, a i te ostale su mi isto bile (iako je Discworld Noir više crni humor).
O da, Gabriel je zakon.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Imaš dva nastavka Drakule, Sanitarium, Post Mortem, Phantasmagoriu, Black Mirror, Barrow Hill...
Any more sugestions?= Citat =:
Može i PnC
Phantasmagoria mi je ostala u nekako lošem sjećanju (mora da nisam fan takvog pristupa, razlog zašto mi se ni X-Files igra nije svidjela), ali Dracula (bar one starije, što su bile 1st person i izašle čak na Pleyki) i Sanitarium su odlične. Probati ću nabaviti Barrow Hill i probati je.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
@C.A.B.A.L.; Možda još Ankh? Ali ja iskreno preporučam Discworld igre.
Kaj nema ništ drugo da je princip Grim Fandang-a, Monkey-a, Full Throttle-a, S&M sa jednakom dozom humora?
Nijedna mi ne pada na pamet sada (đe je Vamp1r kad ti treba?), ali stvar je u tome da ti generalna PnC populacija ne voli, i nikada vjerojatno neće, prijelaz u WASD kretanje, a i avantura ti ionako ima premalo danas... bar onih koji stvarno nešto i valjao (mislim, možeš ti uvijek igrati nešto slabije poznate igre tipa Nancy Drew - nastavak XXXXXXm ali to nije to).
Izgleda onda da ću morat Full Throttle ponovno prelazit.
Zapravo mi i ne pada tako teško.
I stvarno.
Đe je ta Vampirica kad ju trebaš? :P
imaš jack keane, bone, american mcgee's grimm, neverhood, al emmo, leisure suit larry, stupid invaders...
Bone ima samo jedna epizoda. Neverhood mi je debilan. Leisure suite larry dosadan i nezanimljiv.
Stupid Invaders? :?
Pls, predložite mi neku cewl strategiju, ubijam se od dosade :(
C&C svi. Supreme Commander. Warhammer.....
= Citat =:
Izvorno postao Maja
Krush, Kill 'N' DestroyS(KKND), onaj prvi prvi, star deset i više godina.
Prvo će ti biti neobičan, ali kad te navuče, nema van do kraja.
I nastavak. Crossfire
c&c nemam više, warhammer mi nije baš nešt, supreme commander ne izgleda loše...= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Na wikipediji ima ss, ni ovo ne izgleda loše, fora je...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Hvala vam ^^
EDIT: Ipak sam se odlučila za kknd, nije bitno zašto :P
Tražim neku simulaciju.
Igra treba imat mogućnost korištenja kuplunga.
Simulaciju čega? :?
Izašao nedavno.= Citat =:
Izvorno postao Lord Jambrek
http://www.simbin.se/games/gtrevo.htm
= Citat =:
Izvorno postao CHOLIK
gothic 3,two worlds
Nažalost,sve sam to prošao,sad razmišljam da zaigram Gothic 2.Ako imate još prijedloga,recite,bit ću vam zahvalan.= Citat =:
Izvorno postao KP
Ništa apsolutno slično, ali imaš Jade Empire, premda ja preporučam starije igre tipa Vampire the Masquerade: Bloodlines (nije baš sličan i obavezno patchirati sa neslužbenim patchom) i stare Gothice.
E jel zna netko/jel netko igrao Heroes of Anhiliated empires i kakva je igra?
@Arbiter,prošao sam i Jade Empire i Vampire,tako da je mi je vrlo teško nać koji dobar i inovativan RPG.Ako imate prijedlog,napišite.= Citat =:
Prošao......
EDIT:da ne spamam,i 1 i 2,Rider on the storm
i jedi academy i jedi outcast
Onda radije Redemption.= Citat =:
Da, ali pitao je za noviju i sličnu igru, a mislim da je Bloodlines, stavimo pogled i djelomično kontrole na stranu, ipak relativno sličniji (presudni faktor je bio taj što je Redemption više-manje hack 'n' slash) Witcheru, tako da... nije ni bitno. :)
Jesam reko da sam prošo Bloodlines?
To i jest problem.Neznam koje nisam odigro,pošto ih ne bi trebalo biti mnogo.A još manje znam koliko san ih igra,jer njih najviše i igram.
A bemti pitanja XD= Citat =:
Izvorno postao C.A.B.A.L.
Kaj u avionu imaš kuplung? Kaj bi kuplung trebao radit u avionu? Odvojit krila od zraka? :D
Naravno simulacije vožnje auta, mogu i arkade, ali mi je bitno da ima kuplung, test drive unlimited mi je pre brutalan, ali bi htjeo neku igru gdje su krampine od auta, već mi malo na jetra idu ovi sportski auti.