-
Re: Anime & manga everything related
Ja znam ponešto, zahvaljujući čitanju mange. :P
Ona njihova profa stalno ima potrebu oblačiti ih u nekakve sexy kostimiće, zabrinjava me pomalo to... :D
Dosad sam vidio Yui u božićnom crvenom kostimu, Mio i Mugi u nurse kostimima, te sve njih u maid kostimima. :oops:
-
Mene pomalo zabrinjava pomisao koliko si puta editovao te 3 rečenice.
-
Tako treba, da misliš da ludiš kad ideš čitati. :)
Inače, sad sam se sjetio School Days, onog slice-of-life/drama animea sa prokleto mračnim krajem. Ali kako bilo, ma koliko kreten bio i ma kako skončao na kraju, Makoto je u tom anime-u karao kao lud i na tome mu svaki hetero zavidi. :)
-
Pogledao 4. epizodu Shangri - La... u ovoj se epizodi sazna tko je majka one male princeze, da onaj mali dečko voli bit kažnjavan od svoje "gospodarice" erm... da, razlog zbog kojega je Tokyo u takvim ruševinama, a transeksualac i glavna junakinja dolaze u neki black market grad prodat jedan dio carbona... sve u svemu zanimljivo.
Btw. Evo full verzije K-on Op i Ed ako već niste čuli http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/eusa_dance.gif
K-ON! Full OP - Cagayake! GIRLS
K ON! Full ED - Don't Say 'Lazy'
Imam osjećaj da ću ovo ostatak dana slušat :D
Još uvijek nemogu odlučit koja mi je pjesma bolja :)
-
NekiSblack market? Ne znaš što je Akihabara, Meka svih živih i neživih Otakua? :)
Dobre su pjesme, ali full verzije (ove konkretno, ima dobrih) ne podnosim jer ono, ritam je istih, a lyricse ne razumijem dobro tako da stvarno imam dojam kao da preslušavam istu stvar. Ako ima varijacije u samoj melodiji to je druga stvar, ali ovo je samo još jedna J-pop pjesma (poslušaj Claymore, Haruhi i Lucky Star OST-ove ako možeš naći, toSsu dobre pjesme izvođene od samih voice actora).
-
Pogledao 5. epizodu K-ona... :pray:
Veliki skok u kvaliteti, nisam mogao vjerovati da je tako brzo završilo. :(
Nadam se će Sawako dobivati mnogo screen-timea, obožavam je.
@Raz1 - Pjesme su odlične. :gitara:
-
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
NekiSblack market? Ne znaš što je Akihabara, Meka svih živih i neživih Otakua? :)
Dobre su pjesme, ali full verzije (ove konkretno, ima dobrih) ne podnosim jer ono, ritam je istih, a lyricse ne razumijem dobro tako da stvarno imam dojam kao da preslušavam istu stvar. Ako ima varijacije u samoj melodiji to je druga stvar, ali ovo je samo još jedna J-pop pjesma (poslušaj Claymore, Haruhi i Lucky Star OST-ove ako možeš naći, toSsu dobre pjesme izvođene od samih voice actora).
Još sam nov u anime svijetu tako da nisam znao :) .
Meni su odlične i kraće i dulje verzije... ne razumijem ni jednu riječ koju govore ali je ritam odličan, a ako su takve i ostale pjesme počinjem slušat japanski pop :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
Nadam se će Sawako dobivati mnogo screen-timea, obožavam je.
Oh, bit će je tu i tamo...^^
-
No fair, sad si u prednosti u odnosu na sve nas. :)
Inače, opet sam se sjetio LS-ara malo i požalio što Yui tamo nije imala veću ulogu... legendarna je:
Pp4I6DLklBE
-
Ma ovo je prava stvar, zakon je kak ekipa to uzivo odma ide svirat ^^
kIo7skBq ... re=relatedS-->K-On ED
A ovo je malo veci mix preko 6min, lik je majstor, svaka cast :pray:
fwJoTCeu ... re=related
-
Ane, to mi je zakon, dok odma idu svirat i stavljat na youtube video... pogotovo ako je awesome kao ovo :pray:
@Arby... neznam kako to uspjevaš ali zbog tebe sam skinuo School Days, uvečer ću ga pogledati :D
-
Samo znaj da si upozoren na mračan kraj... iskreno, ja sam se već bio počeo osjećati depresivno kroz zadnje 3-4 epizode, ali pretpostavljam da efekt neće biti isti ako se odgleda "na brzinu", tj. kroz dan-dva, kao i kod svega. :)
-
Cousin Yui for the win...
-
Dosao je Eden of the East, 4. epizoda...weee!
-
ja sam nekad davno gledao dragon ball. inace ne gledam nista sve me to asocira na one njihove hentai tj. pedofiliju...
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Dosao je Eden of the East, 4. epizoda...weee!
Da... ovo je stvarno bila odlična epizoda. Po meni najbolja do sada... kako mi je bilo žao onog doktora na kraju :cry: .
Btw, zna li netko kada novi Sengoku Basara izlazi?
-
Krivo si shvatio. Ne poistovjećujem ta dva pojma, samo me asocira...
-
Onda si se ti loše izrazio...
= Citat =:
Izvorno postao Insert
ja sam nekad davno gledao dragon ball. inace ne gledam nista sve me to asocira na one njihove hentai tj. pedofiliju...
Sad, da si napisao ''Hentai me asocira na pedofiliju'', to bi već imalo smisla...
-
Meh, meni cijela ta njihova kultura vuče na pedofiliju i vjerojatno sam u krivu što mislim da su svi japanci perverzne pedofilčine.
Ali, eto... pošto nisam baš upoznat s animeom, najbolje da sad prestanem.
-
-
indeed...
jel iko citao drifters, novu mangu od autora hellsinga?
-
:roll:
Nego, pripremam se pogledat Basquash, 4. i 5. epizoda, malo kasnim; te Hatsukoi Limited 4. epizoda 8)
-
Ja sam pročitao prvi dio Drifters-a i mogu reći da je za sad manga čisto ok premda sam se nadao da će manga biti realna ovaj put ali opet neću još sudit pošto se radi ipak o samo 1 chapteru. Je itko čitao Kodomo no Jikan?
-
Upravo čitam nove epizode K- On! mange i trbuh me već opako boli od smijanja. :P
Sad bi rado blebletao o sadržaju, ali brijem da bi me neke osobe ovdje razapele zbog spoilera, tako da ću staviti samo mali sneek peak:
http://www.imagesforme.com/out.php/i478059_KON02003.jpg
Za sve one koji su nakon ovoga odlučili početi čitati mangu, evo link:
http://www.mangatoshokan.com/series/kon
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Za sve one koji su nakon ovoga odlučili početi čitati mangu
\o
-
= Citat =:
Izvorno postao Arkannen
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Za sve one koji su nakon ovoga odlučili početi čitati mangu
\o
\o
-
Nije daleko...
Već čitam mangu.
:D
Nego Raz,malo predugo ti gledam avatar.
*facepalm
-
Raz,gdje si napravio taj sig....i ja vec duze vrijeme ganjam neki animirani a da ne prelazi specifikacije ovog foruma...
-
Jelda da je hipnotizirajuć :D
Nego, pogledao Hatsukoi Limited... također dobra epizoda, malo manje humora ali to je sve nadoknadila ona scena s lizalicom... umirao sam :rotfl: :pray: