Opet pada snijeg. :(
Printable View
Opet pada snijeg. :(
Sad kad ovaj spomene snijeg, jel vi patite od one zimske depresije? Ja uopće ne razumijem što je to, ja sam zimi sretan ko ptičica.
Ja bih patio od zimske depresije da živim u nekom kontinentalnom kraju gdje je zimi hladno i mokro a nema snijega, nego samo kiša i blato. Mislim i da je znanstveno dokazano jednom da snijeg uklanja depresiju jer je bijel i svjetlucav i to.
Vukodlačina ne misli tako.
Crysis 2 će biti jedna vrlo kvalitetna igra.
Vidiš, ovdje kod mene snijeg pade jednom godišnje, ali nikad nisam depresivan. Zima mi je doba godine kad sam usporen i smireniji, mislim da bi spavao zimski san da mogu :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Da je izašo Crysis 2 MP demo! :pray:
http://www.stonemakerargument.com/2.html
:pray: :pray: :pray:
MATER. ISUSA. BOGA. KRISTA. KRVAVOG.
5. u zupaniji, povjerenstvo nije priznalo moj nacin rjesavanja jednog zadatka, a procedura je skoro pa identicna njihovom.
2 od 10 bodova, da sam dobio ostale bi bio 3. u zupaniji.
U trenutnom stanju, prvi koji mi se zamjeri ce pisati krv.
Pjesma drama,owna i traje samo 2 minute :(
Sto me sjetilo na zupanijskom iz kemije...= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Bio cetvrti a falio mi bod do prvoga mjesta :D
U kučištu mi je temperatura 100 stupnjeva, baš me zanima dokle može ići. :D
Zato županijsko iz programiranja owna. <3= Citat =:
Prije par godina bio, trebalo je napisati skriptu koja izbacuje n-ti po redu super broj [broj koji se s obje strane čita isto i zbroj znamenaka mu je djeljiv s četiri]Spočevši od nule.
Nije da nisam mogao smisliti kako to napraviti pa sam "manualno" izračunao prvih sto takvih i upisao ih u listu, a skripta je samo izbacivala određenog člana liste.
Dobio puni broj bodova. :)
E, spominjajuci programiranje i informatiku, od 12 njih koji ce ici na zupanijsko iz informatike, 10 ih je iz mog razreda.
Ne kontam zašto se ikako mučiš sa tim? :D= Citat =:
Bar si bio na županijskom.
Znas, razlika od 8 bodova je velika.
@Poke treneri
Kako vam je tim tako underlevelan kod Lige? Zadnje se sjećam kod FireReda da sam imao sve pokemane na 60+ levelima, bez nekog posebnog harkor levelupanja. Možda jedino kad sam tražio one džukele...ako je to u FR uopće.
Dunno, ja sam se ubio u pojam istraživanjem svih špilja ikad bez repela kako bi na ove levele došao. :I
Al ono, nema veze lul, pobjedio sam. Bar je bila interesantna borba, u gymovima sam uvijek bio epski overpowered i sve bi ownao s jednim pokačem. :/
Wheres skill in that?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Gdje je skill... U tome kaj sam pobjedio Ligu sa Pokačima 20 levela slabijima neg on? :/
Lol, bar u toj igri postoji skill ikakav.
Da opet počinjem firered igrat :oops:
Da se prebacujem ful na firefox...nakon ovog novog adobe flash updatea na IEu nemrem nista gledati na youtubu..sve crno..koji fail.
Snježi u tri pičke materine a ništa se ne hvata, svugdje je mokro i bljuzga, a sutra će to sve biti smrznuto, jej
Ane, još su mi nove patike sklizave totalno, super dođe što se mogu zajebavat na svim površinama, ali budem se razbio.
The time is l337!
neonlynxie
eto sta
Ti actually koristiš IE. :pray:= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Bacio pogled na HCL forum malo, i ono wtf, tema s albumima je naglo porasla u kvaliteti, već sam mislio da je neka invazija s ovog foruma jer se štuju slični albumi. Zapravo još uvijek nisam siguran :|
A mogo bi ti i na emosen doć. :@