-
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Da su objašnjavali zašto su se zombiji pojavili i te glupe priče film bi bio dosadan.
Gle, ja bi rađe volio čuti na vijestima što se desilo nego da rastegnu film sa scenama poput onih kod dedeka u stanu ili poput onih na početku filma koje služe kao maska oko zombie filma :D Zato mi je recimo Rec puno bolji film, nema niti blizu toliko zombija, ali sama atmosfera je višestruko bolja i napetija. Dok mi je Dawn of the Dead odličan zbog onog marketa, pre savršena lokacija za zombie film :D
No svako ima svoje što mu odgovara. Baš sam prije par mjeseci imao zombie fazu i pogledao hrpu zombie filmova. Uglavnom se svi temelje na "blood and gore", tako da mi ostali elementi poput likova, atmosfere, glume, priče utječu na sami doživljaj filma. Inače bi svi bili "isti" :D
Jedino Dead Alive i Shaun of the Dead ispadaju iz svih kategorija xD
-
A dobro, ja kažem za sebe samo :P . Ja sam u zadnje vrijeme jaok smajio standarne za filmove...
Ugl, pogledao jučer Mallrats, ubijao se od smijeha :P.
4/5
-
inace ne stavljam filmove koje nisu vrijedni spomena ali ovaj je fantastican bio...
http://homepage.usask.ca/~skf147/fin...e%20poster.jpg
Finding Forrester- ocjena 9/10
odlicna gluma jos bolja prica,fantasticna drama...debela preporuka
-
Ovo me podsjetilo na Dead Poets Society, također izvrsnu, ingenioznu dramu.
He made their life extraordinary!
Ako je nešto kao Dead Poets Society, gledam.
-
Zašto je taj crnac poseban?
-
American Gangster
Code:
http://www.imdb.com/title/tt0765429/
8/10
The Hurricane
Code:
http://www.imdb.com/title/tt0174856/
7.5/10
Oba dva su veoma dobra, preporuka.
-
A-team. A jesu ga nabrijali.Faca i pilot mi mogu proci,ova dvojca nikako ne.Akcija i humor ocekivani na mjestu. Ipak-losije od ekspendiblsa.7/10 po meni.
-
Edge of Love
[img]http://api.ning.com/files/UfqPj9SRANd9-NAMt6Ial2*lky1TBEyY0kr6n5OpesE7pqlaNKjoX1UyDbqKEjN dLcOO-yx6Fvh1*OwctQ07LbYVc6Mq2NTh/Edge_of_love.jpg[/img]
Prosječan filmić, pomalo dosadnjikav, a tek sa povratkom jednog lika iz rata dobiva na zanimljivosti (zadnjih pola sata)
6,5/10
Confessions of Dangerous Mind
http://moviemart.in/Upload/Confessio...03%296b232.jpg
Dobar..u zadnje vrijeme sam odgledao 3-4 rockwellova filma i glumac me oduševio..odličan u svakom :D
8/10
-
Dead snow,neka mjesavina komedije i horrora,sve u svemu solidan film
6.5/10
-
= Citat =:
Izvorno postao Lucky.Strike
Dead snow,neka mjesavina komedije i horrora,sve u svemu solidan film
6.5/10
Ja sam ga gledo 3 puta .....i sva tri puta je do jaja....Cak sam naucio rawrlll ill be back rawelllrll...sick shit ako gledas pod utjecajem
-
Eurotrip. S obzirom da je u igri bila slavonska rakija i becks,umirao sam od smjeha na dosta scena:)) E moj Scotty. Za komediju 7.5/10
-
jel iko pogledo
Dark Innocence? Horor cujem da je, pa me zanima jel uopce dobar.
-
Last missed call.Ne gledati.Klasicni horror gdje telefon zvoni buducim zrtvama i govori im datum i vrijeme smrti.Rupe u prici,gluma nista posebno,konverzacije i ponasanje banana,sve vec vidjeno. 4/10
-
kakav je Religulous (2008)?
-
A ono. Maher ne pristupa nepristranjeno, već radi dokumentarac za sebe da bi sprdao religije i sekte. Ok, zabavan.
Isus iz zabavnog parka. :pray:
-
Experiment.
Vrlo dobar film. Jako zanimljiv. Interesantno je pomislit kako bi se ti ponašao kao osoba u toj situaciji. Na bilo kojoj strani.
-
nijedan. :(
No zato mi frend vec tjedan dana veli 'zutra ti bom donaesel onoga moga stika, pak lepo ti velim, ima negdi cetrdeset filme na njaemu! Kaj ne verujes?!'
Notice- ovo 'ae' nije tipfeler, pokusajte izgovorit skupa a i e. Znate o cem pricam.
-
Iron man 2
http://www.fak-tvojfilm.net/wp-conte..._ironman-2.jpg
8/10
Nemogu naći niti jednu manu ovom filmu, zabavan uz meni dovoljnu količinu akcije.
Aslo :pray: Scarlet Johansson :pray: :oops: , zaljubim se u nju svaki put kad ju vidim na ekranu.
-
Big Lebowski veceras na HRT1, 23:30...gledace se
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Takodje.
-
Gledo sam to prije par mjeseci...
-
= Citat =:
Izvorno postao fear
Iron man 2
8/10
Nemogu naći niti jednu manu ovom filmu
Ne znam kako ti se poklapa ocjena sa izjavom da je film bez mane :?
-
= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
= Citat =:
Izvorno postao fear
Iron man 2
8/10
Nemogu naći niti jednu manu ovom filmu
Ne znam kako ti se poklapa ocjena sa izjavom da je film bez mane :?
Jednostavno, veća ocjena bi značila da je film čisto savršenstvo, a ja još nisam vidio film koji bio bio to, ili možda jesam pa se ne sjećam :) .
Ugl to što nema mane ne znači da je zaslužio 10/10, ima još mjesta za napredovanje.
-
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Neznam kog vraga ga stavljaju non stop tako kasno, prije par mjeseci je u pol jedan ili tak nesto bio.
-
= Citat =:
Izvorno postao tigerija
Experiment.
Vrlo dobar film. Jako zanimljiv. Interesantno je pomislit kako bi se ti ponašao kao osoba u toj situaciji. Na bilo kojoj strani.
je to onaj film di su studenti policajci i zatvorenici u nekom kampusu??
-
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Takodje.
Pogledah prije jedan mjesec ali ovo se gleda ponovo. Sva sreća da nije RTL ili Nova jer bi ga masakrirali s reklamama. Ovak budu vjerojatno samo loši titlovi :D
= Citat =:
No zato mi frend vec tjedan dana veli 'zutra ti bom donaesel onoga moga stika, pak lepo ti velim, ima negdi cetrdeset filme na njaemu! Kaj ne verujes?!'
Notice- ovo 'ae' nije tipfeler, pokusajte izgovorit skupa a i e. Znate o cem pricam.
E to slovo treba uvesti u hrv. jezik.
Zbog njega uvijek imam dilema da li da napišem donesel (zvuči bedasto) ili donio (ovo pak nikad u životu nisam izustil na glas) :rotfl:
-
o tom ja pricam, no iz mog iskustva, 'ae' je specificno samo za podravinu, za ostatak kroatije nisam siguran. Odakle si :D
-
= Citat =:
o tom ja pricam, no iz mog iskustva, 'ae' je specificno samo za podravinu, za ostatak kroatije nisam siguran. Odakle si :D
Malo sjeverozapadnije..., ja mislim na onaj glas između e i a tipičan za kajkavsko narječje.
Počelo!!! GO GO GO!
-
= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
= Citat =:
Malo sjeverozapadnije..., ja mislim na onaj glas između e i a tipičan za kajkavsko narječje.
Počelo!!! GO GO GO!
A i to podrucje, da. I to za kajkavski, to i kazem.
Poceo je lebowski
-