Clash of the TitansS
6/10
Dosta glumaca mi nije sjelo u svojoj ulozi, prica je puna rupa, ali film me zabavio.
Printable View
Clash of the TitansS
6/10
Dosta glumaca mi nije sjelo u svojoj ulozi, prica je puna rupa, ali film me zabavio.
Sorority Row
http://www.studento.com/win-competit...ty-row-dvd.GIF
Skroz predvidljivo, kroz cijeli film imate dojam već viđenog..jedino režiser uspijeva ipak održati bar nekakvu napetost i dinamiku kroz film..
5,5/10
znam što si radila prošlog ljeta..... isti film :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Pan's Labyrinth
2.5/5
Meni dovoljno dobar film za pogledat. Ali nije mi nešto bio zabavan, na nekim djelovima bio zanimljiv, ali i dosadan.
OK film.
Full Metal Jacket
5/5
Ovo sam gledao jako davno dok sam bio klinac pa nisam ništa skužio, i sječam se samo kraja, onako.
Uglavnom, film mi odlično sjeo. I kraj mi nekako totalno drugačiji bio. Kao da film završava na sredini.
Gledao Elephant. Neću tražit sliku jer taj film više ne zaslužuje nikakvo gubljenje vremena osim da ga sada ovdje popljuvam.
Tobože reklamiran kao uznemiravajuć i šokantan prikaz masakra u srednjoj školi, proglašivan remek djelom. Film je smeće. čitajte opet. FILM JE TEŠKO SMEĆE!
U filmu ništa ne funkcionira. Prate se skupina klinaca koji žive svoj normalan život. I to u scenama koje traju po 3 minute ( pa se vrate na drugog klinca ) u kojima većinom hodaju po hodnicima škole. jebiga, bolje da su uzeli nadzorne snimke columbinea i to stavili u film.
Glumci su očajni, totalno očajni. Dešava se masakr u školi a oni non šalantno šetaju, bez panike bez trčana, niš. Skoro ko da s ništa nije dogodilo.Otac izađe van iz škole, totalno smiren, dođe do svog sina koji totalno skuliran uz totalno skuliranu masu gleda koji vrag se dešava u školi, policije ni vatrogasaca nigdje. Likovi su toliko glupi, toliko iritanti, da sam ja skako iz proklete futelje i je*ao im sve po spisku koliko su iritanti. Jedva sam čekao kraj jer sam znao da će hi poklat. DOšao je i taj famozni masakr. Katastrofa scena. Lik ga propuca s polu automatskom puškomi ne ostavi nikakvu ranu na liku. Ok. Nisam stručnjak za oružja, ali mislim da bi osoba kad ej se propuca s time morala imati nekakvu ulazu ranu i nešto krvi na bijeloj košulji? Dva lika koji su napravili masakr, isto glupi ko beton.
NEMOJTE GLEDATI TAJ FILM ! NEMOJTE !
U filmu doslovni ništa ne funkcionira, nema nikakve glazbe koja bi podignula atmosferu, nema dobru glumu, nema dobru radnju, nema dobro razrađene likove. Jednostavno ih nema. FIlmovi uwe boll-ea su daleko zanimljiviji od ovog smeća.
Po prvi put davam 1/10
EDIT : Ko god dao ovom filmu epitat REMEK DJELO je teški moron i očito u životu nije vidio dobar film. Ovaj film je dobar dokaz kako su filmski kritčari nemaju ukus. Nemojte mi samo govoriti da nisam shvatio film. Tj. nisam shvatio film iz razloga šta se u njemu nema šta shvatit.
ok film
Ma jok, nema šanse da to još nabave ono.= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
No, zato će negdje oko pola 3 u noći na HTV 1 biti Dark Star~ :3
To je bilo prije par mjeseci, onda sam gledao. No mogao bih opet, film je totalno opičen.
L.A. Confidential jučer, savršenstvo.
Prije Dark Star-a je Sympathy for Lady Vengeance, od Park Chan-wook-a. Preporuka!= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Stardust
http://watchfreemovieonlinenow.com/w...e/Stardust.jpg
Odlična ekranizacija Gaimanove knjige
8/10
Pirana 3D
Iznenadio me film.
Očekivao sam teško 3D sranje sa lošim efektima i sisama, a ispao je lakši 3D trash sa mutnim efektima i jako dobrim sisama.
5.5/10
Re-cycle
http://www.bloodygoodhorror.com/bgh/...yclePoster.jpg
Sasvim slučajno sam saznao za ovaj mali dragulj filmske umjetnosti.
O čemu se radi neću pričati.
Dovoljno je reći da ima puno elemenata koji podsjećaju na Silent Hill, i zbog toga sam ga odlučio pogledati (no sličnosti su samo u nekim vizualnim efektima, priča je originalna).
Ovo je horror/bajka, prava poslastica za sve ljubitelje Silent Hilla (igara i filma), azijskih horrora, čak i filmova kao Panov labirint.
9/10
Uninvited
http://moviesoftheday.com/upload/cov...ed-cover-3.jpg
7/10
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Hmm, izgleda primamljivo...
Ja pogledao 28 Days Later 6/10, a kada sam već pogledao i 28 Weeks later onda da i njemu dam 6/10
Ono, sasvim u redu zombie post apokaliptični filmovi, čak mi je dosta bolji od Resident Evila, koji je budimo iskreni govno :)
Joj, kak se ti prekenjavaš s tim ocjenama, 28 Days Later je valjda jedini "zombie" film koji se može mjerit s legendarnim Romerovim Dawn of the Dead, usudio bi ga se nazvati i modernim klasikom, film koji ima nevjerojatnu dobro realiziranu atmosferu, odlično pogođene glumce, suptilnu studiju ljudske prirode ( Na što se može gledati i kao počast Romeru ), i kao Dawn of The Dead, puno je više od akcijskog horora kao što se reklamira, i što je zapravo većina ljudi očekivala od njega. Sama tvoja usporedba ovog filma s izdrkotinom od Resident Evila, dovoljno govori o tvojoj upućenosti. Taj film po nijednom objektivnom mjerilu nemože dobit ocjenu manju od 7, a ja bi mu recimo dao 8 do 8.5 bez problema.= Citat =:
Izvorno postao Bara
Baš me žarko zanima kojem ćeš ti filmu dat ocjenu veću od 9 i koje ćeš razloge navest za to.
Nemaju veze sa zombijima ti filmovi. To moram napisat :P .
Ae, zombači u Romerovim i 28 days later su alegorije.
Zombači u Residentu su samo pokretne mete :D
to bi zombiji i trebali biti= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
http://ecx.images-amazon.com/images/I/61XYlC4H-XL.jpg
Ima svojih mana, ali je svejedno zabavna i pametno odrađena komedija. 8.5/10
Edge of Darkness
Film mi je bio odličan. Zanimljiva priča i razvoj iste, odlično snimljen, emotivan u trenucima (scena sa brijanjem je genijalna), Mel je odlično odglumio svoju ulogu... sve u svemu, odlično mi je sjeo.
8/10
Zastave naši očeva
9.5/10
Malo me je jebalo kaj se svako malo prebacivala scena, rat, turneja i sadašnjost al mi je film prejeben.
The Departed
5/5
Odličan film. Horror e... Ebote, jedna scena me dokrajčila. Film pun iznenađenja.
I ljudi, ajde ocjenjujte 1 do 5 a ne 5 do 10...
Počeo bio gledat Re-Cycle ali sam prestao jer je kasno i spooky je film bog te.
Jel propuštam puno ako pogledam Toy Story 3, bez da sam pogledao prva dva nastavka?
s obzirom da su prva dva ( kao i treći, da se razumijemo ) odlični filmovi, da.
The Horde
http://www.zombiereportingcenter.com...2010/01/a1.jpg
"A posse of crooked cops, malevolent gangsters and a horde of walking dead are the centre point of this gruesome, tight, action packed, claustrophobic tale of retribution and escape. Penned like animals, on the top floor of a deserted high-rise block, these two opposing gangs find that they are not alone in the lair of bloodthirsty corridors of death. Joining forces to survive, they must reach ground level together or perish. Loaded with a bad ass attitude, guns, axes and extremely creative hand-to-hand combat sequences that project the fears and paranoia that are the fighting forces behind the need to survive, when caught up in the wrong place at the wrong time."
Left 4 dead movie style
nabavite uncut verziju, film je odličan
Gledao sam davno trailer za to, a e dobar je ?
Unbreakdable
5/5
Odličan film. Užasno spor film i radnja se odvija skroz suprotno kako bi se inače odvijala za takav film. Jako zanimljiv film, meni.
Izgleda zanimljivo, nabavljam i gledam.
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
aj dobro pametni dati ću mu ipak 7/10 :)
Knight and Day
Šema ala mrs. and mr. Smith no s malo dorađenijim krajem! Ono, za uživanciju lagana akcijska komedijica! Ništa posebno, ali nije ni loše toliko!