Yep. Bio bi red da se napokon upoznamo pošto slušamo isti predmet :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Printable View
Yep. Bio bi red da se napokon upoznamo pošto slušamo isti predmet :D= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
da moram kupitit GBA. ima netko?
nasao sam jednog za 150 kn, a ako neko ima za manje kupujem :D
Da sam prvi put u zivotu halucinirao.
Eto. A baš se pitam jer kao što vidiš moj face recognition ne radi kako treba. Ja sam ona gikčuga s naočalama koja u P3 sjedi u najgornjoj klupi koja nije cijela spojena, lijevi dio, najdesniji stolac (to sve kad gledaš s one strane s koje uđeš u prostoriju).= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
OT: Kostolomac i ja smo spoznali danas da je dobro imati sekretaricu koja radi sve i još nešto 8)
Bila stara na informacija, prijetnje izbacivanjem iz kuće se vračaju. :D
ja iman srice, jer je moj razred najbolesiji u skoli xD pa moramo samo ispricnice donosit nemoze drugacije, da su moji otisli na informacije..http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...vA6J0IMMrRQ3eQ....ali nisu :)
Moji to nisu radili sve dok nisam imo 18 kada su te prijetnje onda postale ozbiljne.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Prokleti dragon type napadi, na nikog protiv koga se borim nemaju super effective djelovanje. :T
Opičen je profa totalno :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Imaš li naočale sa crvenim okvirom?
Jeste. Tačno.
Gik u pozadini ili obavestajac ubacen u stundetsko telo. :o= Citat =:
Ja sam ona gikčuga s naočalama koja u P3 sjedi u najgornjoj klupi koja nije cijela spojena, lijevi dio, najdesnijiSstolac (to sve kad gledaš s one strane s koje uđeš u prostoriju).
PR3D0, pokemani? Koje igraš?
Silver na mobu, tu već imam 7 bedževa, te Fire Red na kompu, taj sam tek počeo.
Jel niste malo prestari za pokemone.
Neznam kako neko moze tako dugo igrat pokemone
Mozda bi ih i ja igrao da sam ih igrao na gameboyu
Al vako,probo preko emulatora,dosadilo mi za sat
i spoznao sam da sam promijenio potpis
:(
Da li si ti uopste svestan sta ti stoji u sigu?
Najobicniji rasizam.
Ajd,nema veze,ali cinjenica da ti 99% nemas blage o gradjanskom ratu i jugu.
Aha vidim da si sklonio 'Vajt Bojs'
e trebam pomoc ekipa ak mozete voteat 5/5 na ovu igru pls. burazova je pa sad korumpiramo da dodje u top 5 pls:D
http://www.newgrounds.com/portal/view/563280
thx:D
On ionako piše o mnogočemu o čemu pojma nema jer je dosta povodljiv. Proci ce ga sa godinama, valjda.
Ajde po cemu se vidi da nemam pojma o građanskom ratu?
Vajt Bojs sam maknuo za svaki slučaj,al to se nemora ni pisat :D
Pa ono, ako zaista poznaješ taj rat i ako podržavaš jug onda si izuzetno razumna i divna osoba.
Pa hvala ti
Stavio bi i zastavu konfederacije,al necu da me benaju
Bogamu lošosti. :(= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Na mobeku igram kadgod nisam na kompeku a nemam kaj pametnije radit. Što je često. Na kompeku samo kad na kompeku nemam kaj pametnije raditi. Što je rijetko.= Citat =:
Izvorno postao majstoro
I onda se ljudi čude zašto je današnja mladež tako agresivna i puna mržnje, divno.
I ja bi igrao pokemona na mobitelu ionako u skoli nista drugo neradim
Ali moj prokleti mobitel nemoze igre teze od 300 kb grrrr
Ti si vjerojatno ko oni ljudi koji su zeljeli maknuti jugu zastavu jer je i sama zastava te zemlje= Citat =:
Izvorno postao Forengner
rasizam hm? I tbh sjever nije bio nista bolji od juga,tamo ih nisu naveliko izrobljivali al jebote ako su
ih postivali imalo onda lol.
I kako mozes nazvati majstora rasizmom ako mu se svidjao sought side...ono meni se isto svidjao vise
jug zbog svakakvih stvari od uniforma do generala Leea :P.
sillyregner
Bili su na istom, samo što je sjever prestao sa tim a jug je nastavio. I baš je žalosno vidjeti da neko priznaje takve vrijednosti, narocito neko mlad.
Dobro,ti volis uniforme (i meni su bile vise kul,onako,u Cowboy fazonu yee haw) A i respektas generala Lee-a.Sto je kul,on se covek borio na pogresnoj strani. :)= Citat =:
Ti si vjerojatno ko oni ljudi koji su zeljeli maknuti jugu zastavu jer je i sama zastava te zemlje
rasizam hm? I tbh sjever nije bio nista bolji od juga,tamo ih nisu naveliko izrobljivali al jebote ako su
ih postivali imalo onda lol.
I kako mozes nazvati majstora rasizmom ako mu se svidjao sought side...ono meni se isto svidjao vise
jug zbog svakakvih stvari od uniforma do generala Leea .
Prijatelju, takav se još nije rodio koji je prestar za pokemone.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Jebali vas pokemoni, sada ću do cijelu noć Rotoma hvatati na DS-u:(