Uzeo si žensko pa ga nemoš uhvatit svejedan :(
Jel Pikachu evoluira u onog Raichu-a ?
Printable View
Uzeo si žensko pa ga nemoš uhvatit svejedan :(
Jel Pikachu evoluira u onog Raichu-a ?
Fak ju, sad se meni igraju pokemoni :(
Ženska izgleda puno bolje mrš :(
Što Admini gledaju pm svaka 3 dana štoli? :(
Mozda ne zele da ti promene nick.
Možda ni ja to ne želim ;)
A nego sta hoces?Povisicu mozda?
Naučio sam štrebati matematiku!
Uložen trud: sat vremena listanja udžbenika noć prije testa, niti jedan zadatak riješen.
Rezultat: trojka, ujedno i najveća ocjena u razredu.
\o/
Razred danas pisao na blok satu matematike ispit iz logaritama.
Ja i frendica smo oslobodeni pisanja, dobili 5, zajebavali se ta dva sata sa nekim zadatcima koji bi se mogli pojaviti na zupanijskom iz matematike.
Disi. :)
Spoznao sam da sam :D
Ne volim matematiku. Programiranje mi je drago, to je više nekakva logika. Algoritmi i to, sve mi je to ok, ali matematiku samu ne volim, kao ni elektrotehniku s kojom me zajebavaju na tom računarstvu svako malo i koju ne kužim i ne podnosim.
To dokazuje moj Teorem. Za 80% bodova dovoljno je 20% truda.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Danas nas nastavnica iz električnih instalacija "propitkivala" za vježbu, ja cijelo vrijeme igrao Pokemone na mobu, odjednom došlo pitanje koje nitko nije znao, ja čuo i odmah odgovorio, dobio instant peticu, iako nije uopće ocjenjivala. :)= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Nekidan spavao za vrijeme ispitivanja na blok satu električnih strojeva, lik nije znao odgovoriti nekaj, nastavnica pita mene to pitanje, ja poskočim i ispalim točan odgovor, dobijem peticu. :)
EDIT: Citirao kameleončeta umjesto kroatija, lul.
Ciao Goga.
Ciao.
Da sve su žene kurve.
KAD BI ZAUVIJEK
ZASPAO OVAAAAJ GRAAAAD
radi jednog odgovora?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
lako tebi
Ja sam danas iz radioničkih vjezbi dobio 2 ili 1,ni ne zanima me vise,potpuno odustajem od tog predmeta zbog debilnog profesora,ja sam iz svoje vjezbe dobio dvije dvojke,a oni koji su vjezbu kopirali od mene su dobili petice i četvorke :rotfl:
Mi iz radioničkih svaki tjedan imamo po par stranica vježbi za napisati, i onda nas još ispita kaj se u tim vježbama događa, padaju jedinice svaki tjedan. :)
Ne i meni tho. ;D
Što se tiče petice zbogj jednog pitanja, ah, čuj, ista ta nastavnica je u stanju nakon što te pol sata ispituje i sve točno odgovoriš, ti zbog jedne krive riječi dati jedinicu... :)
Moja školica je teža od tvoje!
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Amen. Jel slušaš možda organizaciju i ek. poslovanja?= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Spoznao da u Najboljim Godinama koriste glazbu iz Desperados: Wanted Dead or Alive of Infogrames :pray: :pray: :pray: :pray:
EDIT: a prije nekoliko dana su u tv kalendaru imali theme song is the Twilight Zone
Nije valjda da gledaš Najbolje godine?
Ma ne, retajno mi je to, samo sam ušetao u sobu dok je stari gledao.
Kao. :)
Ma ne gledam ih, ozbiljno. Ja sam više The Big Bang Theory man :)
Zajebajem se.
Niko normalan nemože to gledat.
Sato i puštaju turske i meksičke serije jer su naše 3 puta gore.
U Na Rubu Znanosti su jednom koristili Blue Fields theme iz FFVIII, kroz cijelu emisiju
Ma bude svašta svugdje, niš neobično.
That said, moja razrednica koristi Mortal Kombat theme za ringtone na mobu. :pray:
Other than that, kako ovo polugodište fejlam u dobijanju jedinica to nije normalno. \o/
Nemoj gledat anime
Pročitaj opet što sam napisao?