Dosadno i nimalo strašno .Loše :thumbs1: .Kada je Rob Zombie snimio prvi remake imalo je sve skupa nekakvoga smisla , solidnu atmosferu i gledljivost .Drugi dio je totalna katastrofa i jedva sam izdržao do kraja.Jedino je Uwe Boll lošiji .
3/10
08-09-2010, 20:06
Doggy
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
sicko od moore-a, da ne povjerujes
08-09-2010, 20:25
Constantine
= Citat =:
Izvorno postao vukopas
Šta je onda 2?
katastrofa epskih proporcija :)
08-09-2010, 20:37
tigerija
Najb olje je ocjenjivat 1 do 5, pošto ljudi koi ocjenjuju 1 do 10, ocjenjuju po ovoj prvoj tehnici, 5-10. Jedino Angry Joe ocjenjuje fer.
Jel samo meni Al Pacino u tom filmu izgleda ko Isus?
08-09-2010, 22:40
MasaKrisT
Tristan i Izolda.Jos jedan promaseni "povijesni spektakl". Em boluje od povijesnih netocnosti,predugacak,krivo razvucena radnja(ljubavni dijelovi dugacki ubij boze,a primjerice njegov oporavak i priprema za turnir nespomenuti,dok sam turnir traje minutu),klasicna izdaja vidjena vec sto puta.Scene nista posebno,mracno,nista se ne vidi.Meni ima i puno puno boljih. 3,5/10
film nisam uopce dozivio zbog buke klinaca i frenda koji je stalno prigovarao kako ovo kako ono... uz sve t osam se izlomio u onim prokletim stolicama koje nisu ni za K...
morat cu pogledati film doma jos jednom, ovako m ije ispao ocajan bez ikakve logike
Neka ti, hehe!
Mislim što ga moraš gledati još jedanput, jer činjenica je da je Inception film koji ne želiš gledati više puta xD
ma pogledat cu ga jos jednom cisto zbog toga sto ga dizu u nebesa, a na mene osobno je ostavio mlak dojam...
Panov Labirint ima tendenciju da pred kraj filma u tebi probudi nekakvu emotivnu curicu :(
09-09-2010, 20:39
W3DR4N
= Citat =:
Izvorno postao crnisokol
Bullit
Prosječan akcić
6/10
Ne kužim ako kužiš zašto je film klasik?
09-09-2010, 20:41
Kid A
Bullit je kult.
09-09-2010, 21:07
Niko Bellic
Ovo moram pogledat! :pray:
At 27—years—old, Neil Perota lives at home with his parents in Brooklyn, works for his father driving a school bus and weighs over 300 pounds. Just two days before his sisters wedding, he suffers a heart attack, creating family chaos and forcing Neil to re—evaluate his life. The next day, he heads upstate and buys a dilapidated trailer in the middle of nowhere with plans to kick his addiction to food in isolation. Two hundred miles from the comforts of home, Neil learns how to compromise, love, and survive and that change real change comes from within.
09-09-2010, 22:05
Bartuc
Beetle Juice
Ono, dok sam bio klinac, volio sam ovaj film. Danas sam ga pogledao i kroz čitav film sam se 3x ne nasmijao već nasmiješio. Dosadno do krajnjih granica, čak sam ostao ravnodušan i na onoj sceni kada plešu oko stola :( A bubimir se pojavljuje u filmu punih 15-20 minuta :( Još sam ga gledao u društvu, kada je sve zabavnije :(
Ko klincu - 7/10
Danas - 2/10
09-09-2010, 22:11
bezimeni
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ono, dok sam bio klinac, volio sam ovaj film.
To ti je tak :( .Ja sam ko klinac živio za Blejkovu sedmorku...nakon svake epizode skupili bi se i igrali se cijeli dan ono što smo večer prije pogledali .Danas kada to vidim ne vjerujem o kojem se smeću radi :rotfl: .
Vidia sam nedavno scenu iz ovog filma (final fight) i učinilo mi se da će biti novi spektakl u stilu allude mazake. Ispalo je da sam se prevario, a to i nije bilo loše.
Ovo je super romantično/akcijski film sa ok pričom i glumom, ali i na trenutke nevjerojatnim borbama i koreografijama.
Efekti su zadovoljavajući, a pjesme variraju između super i ok, te su dobro dozirane i nisu pretjerali sa količinom, duljinom niti pretjeranim epic elementima već su se potrudili predočiti razne lokacije što ispada super.
U film se pojavljuje i slavni Chiranjeevi iz allude mazakeS!!
Sve u svemu najbolji Tollywoodski film koji sam pogleda, odlična premjesa romantike, akcije, drame i komedije.
Ovaj film je najskuplji Tollywoodski film te prvi koji je izašao na blu ray disku.
Vidia sam nedavno scenu iz ovog filma (final fight) i učinilo mi se da će biti novi spektakl u stilu allude mazake. Ispalo je da sam se prevario, a to i nije bilo loše.
Ovo je super romantično/akcijski film sa ok pričom i glumom, ali i na trenutke nevjerojatnim borbama i koreografijama.
Efekti su zadovoljavajući, a pjesme variraju između super i ok, te su dobro dozirane i nisu pretjerali sa količinom, duljinom niti pretjeranim epic elementima već su se potrudili predočiti razne lokacije što ispada super.
U film se pojavljuje i slavni Chiranjeevi iz allude mazakeS!!
Sve u svemu najbolji Tollywoodski film koji sam pogleda, odlična premjesa romantike, akcije, drame i komedije.
Ovaj film je najskuplji Tollywoodski film te prvi koji je izašao na blu ray disku.
8/10
Definitivno film koji ću pamtiti
nije Tollywoodski nego Bollywoodski
10-09-2010, 09:57
Bartuc
Telugu jezik se ne slaže sa tobom :P
10-09-2010, 11:38
crnisokol
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Bullit je kult.
Bio on kult, klasik, štagod...meni nije bio ništa posebno...svi elementi filma su mi prosječni
Jedan od uvjerljivo najgorih filmova svih vremena. Ovo graniči sa Uwe faking Bollom koliko je loše. Akcija je katastrofa, koreografija borbe je apsolutno dno dna, gluma je smeće, scene loše i predvidljive, efekti ispod svakog nivoa (osim razrušenog grada, on je sexy napravljen). Film je kao rađen prema igri, jedino što ima ikakve veze sa igrom su Wesker, Axeman i spoiler koji se pojavi na kraju filma te da naslutiti još barem jedan nastavak :( Također, infectedi ovaj put imaju čvalje kao u igri, ne sjećam se da su to imali u prethodnim nastavcima...
Radnja je totalno smeće kao i likovi u filmu. Ono, veći dio ekipe čine "poznati košarkaš", "producent i njegov pomoćnik", te naravno Scofield iza rešetaka koji glumi kao da su mu jaja u škripcu :(
Jedina svjetla točka u filmu je Wesker, mada niti on nije ispao onako kako je trebao ispasti. Wesker je jedan od najkulnijih negativaca u povijesti igara, Neo na n-tu potenciju, ali ovdje nije niti do koljena liku iz predivnih ingame cutscena :(
Dobar dio filma sam okidao facepalmove, jedan za drugime. Trojka je remek djelo prema ovom nastavku, to govori koliko je situacija žalosna... Ne znam koji moroni glasuju na IMDB-u kada ima 8,3 ocjenu!?!?
2/10
EDIT: I da, Axeman... Ajme majko mila koja katastrofa. Ne znaš jel vitla tom sjekirom ili je drka :( :(
Jill Valentine, nova negativka... Sa onim "paukom" na prsima, kao u igri. Samo šteta što je faking Scofield Chris Redfield, glavni protagonista u igri, pre pre loš odabir :(
A daj moram i ja ovo pogledat.Jel valja šta?O čemen je?
10-09-2010, 23:20
Kid A
Vrati par strana unazad, Duke je sve fino rekao
10-09-2010, 23:26
Interceptor
= Citat =:
Nakon seksa sa stotinama i tisućama žena, s prijateljima traži nove načine zadovoljstva i malo po malo se uvlači u krugove onih koji traže malo ekstremniju zabavu. Tako počinje sudjelovati u abortus partijima, gdje svježe pobačen fetus raskomadaju i peku ga s kruhom. Snima snuff filmove u kojima škarama za živicu reže ruke i noge novorođenčetu i tjera njegovu baku da to gleda, da bi joj potom iskopao oko i poševio ju u očnu duplju.
???
EDIT:Ne gledam taj prozor,to nije film.
10-09-2010, 23:27
Da_killah
dobio sam ga i ja danas, pa ću ga pogledat ovih dana kad sam ga već propustio u motovunu