Rebra konačno u polu korisnom stanju. Yay.
Printable View
Rebra konačno u polu korisnom stanju. Yay.
Šta je bilo ?
Bliski susret treće vrste sa stupom iskrivljenim na ~60 stupnjeva, pravo na kut. Pukla 2.
Jel boli kad puknu rebra ?
Da.
@SharpDressedChevap
Sretno Siniši!
Fakjea, počele su žižule!
Ima da se ubijem. :)
Rakiju peci :friends:
Siniša je okej. Veterinar kaže da ako mislimo da joj je gore da je pošaljemo na rendgen (250 kn). Sad već može lagano trčkarati i penjati se, iako mislim da je još malo pod šokom. A oči su valjda od stresa, tako bar kaže :)
Jogurt i čokolada. Zastrašujuće kako je ukusna ta kombinacija. Nadam se da će se želudac i crijeva slagati s time.
DA zbog deset kuna prekomjernog cenzusa nemam ni pokaz ni gitaru niti išta, wiiii.... :(
Došo doma iz teretane (disi terabajt :* ), sad ću se tako epski najest da ja to ne mogu opisat.
samo p+uh i gg :p.
od subote do danas san naucio "sve" o psx emulatoru :D
Išo sam apgrejdat Ubuntu, compiz nije baš radio kako treba, i onda kad sam ga išao konfigurirati, potpuno se sjebo. A ništa, bar imam vremena sutra :(
Saznao sam raspored za faks.
ME SO SAD. :cry: Od 10 do pola 8 na faksu, pa jebemti neblake.
Sutra sestri treca sansa za prijemni, jebem ti drzavu ovu :(
Ona korica za laptop maskirana kao knjiga. Gief. Premda ne bi odbio ni vintage medic bag.
Flying radio controlled shark :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
E, al' nemaš ništa u petak ^^= Citat =:
Izvorno postao Carp
I bar jedno predavanje ćeš imat kod Ipšića, prilikom čega možeš iskoristiti to vrijeme sjedenja u predavaoni na igranje, surfanje po netu, žderanje, možda i opijanje, ali to još nije iskušano.
Well, that's nice, but...= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
http://www.amazon.com/dp/B002U59KRW/?tag=047-20
:pray:
Sutra idem na joleta . FUCK YEA
SLUSAJ OKO MOJE
Serija Heroes je totalno zakon! Odgledao sam upravo prvu epizodu i skroz sam se navukao.
Puno toga je dobro u prvoj sezoni.
To me jedino veseli. :D Kad budem kući išo mogu u četvrtak poslje predavanja. :D= Citat =:
Izvorno postao Dania
http://maniacworld.com/she-laughs-at-all-his-jokes.html
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
Lol.
Ovo je win. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Da su nas slikali kao kul maturante onako bezveze bez ikakve najave. Fejl.
^Budući najveći kupac.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Da sam jučer doživio amneziju.
Dok sam upisivao PIN na mobitelu, slučajno sam umjesto zadnjeg broja pritisnuo “ok “ i čim sam to taknuo, odmah sam zaboravio PIN.
Nije pomoglo ni spavanje, pa sam zvao rođaka koji radi u tele 2 da mi ga reće.
Zanimljivo, kad mi ga je poslao, ne bih uopće rekao da je to bilo, nije mi zvučao ni poznato.
Cool stuff.
Tumor.
Da je totalno awesome kad ti je kuca odma do skole,trenutno traje veliki odmor i svaki veliki odmor sam kuci :D.
Meni je bila isto i ipak sam kasnio na satove :P
Sa utorka na srijedu sam spavao 21 sat. Legao u utorak u 5 popodne zbog glavobolje, probudio se u srijedu u 2 popodne. o.O
I ja sam tu noc otprilike 12 sati spavao.
Promjena vremena mi baš teško legla na sinuse pa sam bio baš loš.