Pogledao jučer napokon u kinu između ostaloga
Salt 4/10
Inception 6.5/10
Printable View
Pogledao jučer napokon u kinu između ostaloga
Salt 4/10
Inception 6.5/10
Može biti, gledao jesam gotovo sve njegove filmove, ali ima ih par koje nisam pogledao. U ovoj ulozi me stvarno ugodno iznenadio :D= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
http://howard53545.files.wordpress.c...07/payback.jpg
solidan triler
7/10
Iron Man 2 jučer.
Neznam, meni je bio loš.
3/10 R
Book of Eli prije nekoliko dana.
Film je mnogo hvaljen, ali iskreno, meni se nije svidio nešto posebno.
5/10 R
Robin Hood
Pogledao sa smanjenim očekivanjima s obzirom na negativne komentare i ugodno se iznenadio .Film je odličan. Kvari ga tek nelogičnost dolaska Marion na finalnu bitku.Iskreno se čudim takvom potezu scenarista s obzirom da su se ostatak filma furali na realnost .
Gledati svakako i nadam se nastavku.Ovo je najbolji Robin Hood do sada .
8/10
= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
također sam pogeldal Iron Man 2
a ono aj dajem 6/10 ima dobrih scena za podsmjeh
btw Mirko neznam dal si pogledal film baš do kraja :D poslije odjavne špice :D
hint hint
Iron Man 2 2/10 zbog efekata, ostalo ne možeš podvaliti ni retardiranom djetetu iz udruge Traktor.
Iron Man 2
7/10
Nije dobar kao prvi dio ali sam sve u svemu zadovoljan. Pogotovo nakon scene poslje creditsa :pray:
Koja je to scena?!Dajte yt link ili nek neko napise u spoileru.
Ukratko, The Avengers Initiative. :)
... Ako je ovo ikome spoiler, loš je. :>
Inače, ja kasnije idem na Predatore...
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Oho-ho-ho...stvar se zakuhava
a isti klinac ko i sa Neverovatnim Hulkom, kad na kraju onaj general dođe Tonyu i ponudi mu posal da ubije Hulka...mislim da ima i sa time veze
Hot Tub Time Machine
Čist OK komedija. Ima par odličnih scena, par dobrih i dosta bedastih, ali sve u svemu film me zabavio.
7/10
Neznam ljudi, ali Iron Man 2 mi je puno bolji. Prvi dio je više kao uvod, nema baš akcije ni ništa.
Nisu mi se niti likovi brzo ovdje razvijali, ne očekujem neku poeziju... Prvi mi je neznam, 3/5, drugi bi mi bio 4/5.
Novi Robin Hood
Isto mi super film. Malo mi bilo blesavo kako nema neke veze s Robinom, i ije se baš ni tako trebao zvati film. Ali sve je to zapravo uvod. I jedva čekam drugi dio.
Super film. Mogo je čak trajat i 3 sata.
pogledah INCEPTION
film nisam uopce dozivio zbog buke klinaca i frenda koji je stalno prigovarao kako ovo kako ono... uz sve t osam se izlomio u onim prokletim stolicama koje nisu ni za K...
morat cu pogledati film doma jos jednom, ovako m ije ispao ocajan bez ikakve logike
Neka ti, hehe!= Citat =:
Izvorno postao osvetnik_sch3l3
Mislim što ga moraš gledati još jedanput, jer činjenica je da je Inception film koji ne želiš gledati više puta xD
VećinaSod ovih 180,747 glasova se ne slaže sa tobom nego ga rangira među deset najboljih filmova svih vremena .Osobno se slažem sa njihovim mišljenjem .
pusti ga on je samo jedan od hejtera :twisted:
Hehe, nisam ja hater, i Inception smatram jako dobrim filmom, koji zaslužuje jako dobru ocjenu od 6.5/10, dapače, neki segmenti filma kao nevjerojatni specijalni efekti prilično su me se dojmili, a i sama dubina logike koju trebaš upratiti dok oni putuju kroz nekoliko razina snova također Inception karakterizira filmom koji nije za one koji ga ne mogu upratiti, to jest, za manje inteligentne osobe.
Tako nemoj mi govori da sam hater.
Kada pricas kako moras biti iznad neke granice inteligencije da shvatis film instantno se sjetim amerikanaca. Nemoj tako pricat molim te
Jebote Bara, pa koj film po tebi zaslužuje 9 ili 10, ako je 6,5 jako dobra ocjena!? :D
Sta ce, covjek ima prefinjen filmski ukus. :)
titani 2. :pray: :pray:
Wild Hogs
Slatko...na početku sam mislio odustati od film jer su fore bile isforsirane ali kako je film odmicao dobivao je na šarmu .Vanserijski glumci za ovako neobaveznu komedijicu su donekle izvukli film od propasti .
7/10
tebi je 6,5 dobra ocijena,na mojoj ljestvici je to katastrofa.= Citat =:
Izvorno postao Bara
Šta je onda 2?
Nebili bilo logicno da su od 1-5 loše ocjene a 5-10 dobre?
Pearl Harbor- prvi puta pogledao u cijelosti. Blah,film ima bljutavu i dobru stranu. Dobra- za ono vrijeme odlicno snimljene borbe,unistavanje i sve sto ide stim. Bljutava- ljubavna prica, preboljavanje ljubavi svog zivota za 3mj i to sa najboljim frendom(sapunice ftw),patriotizam za povracanje u onim govorima, zadnji govor nakon sto su japanci srusili sve avione onako omg...
Sve u svemu dobar film ali ga necu ocjenjivati.
2/10. Američanska zastava u vodi im nije trebala. Patriotsko igranje na početku je bilo suviše suvišno.
Posto sam preko praznika imao vremena za svasta zadnje sam pogedao: -Centurion 10/10 (meni film super)
-Black Death 7/10 (film u redu..nista posebno)
-The Crazies 7/10 (scena sa atomskom bombom lol)
-Paranormal Activity 7/10 (nothing special)