evo da ja malo iznesem svoje dozivljaje sa gta IV... kako doticni zahtjeva SP3, odlucih se ga konacno jucer instalirati i to na 2 godine stare windowse koji su prosli kroz više nego svašta (raznog hardvera, mijenjanja drivera, 1,2 repaira itd... )... naravno da se sve zblesiralo, nestalo mi pol ikona, pola programa prestalo raditi... mozda bi se i dalo srediti, ali sam odlucil instalirati windowse na frisko... nakon kaj sam se jucer s tim zajebaval do 1 u jutro i cijelo prije podne danas, konacno pokrenem ovu prokletinju da bi skuzil da mi glupa igra ne dozvoljava mijenjanje grafickih postavki jer su rockstarovci pametniji pa su odredili da grafe sa 256 vRAMa nemogu pokrenuti igru u rezi visoj od 800 x 600... srecom na netu sam nasao da se to moze zaobici ako se u shortcut doda '-norestrictions'... bez obzira na to igra mi ne dozvoljava rezu vecu od 1152x864 i to sa svim ostalim postavkama na apsolutnom minimumu... posto mi je nativna reza monitora 1280x1024, to jos nekako prolazi... pokrenem igru i evo, slika govori tisucu rijeci...
http://www.imagesforme.com/out.php/t250906_gta.JPG
nemam rijeci, osim katastrofa... iskreno se nadam da ce izaci neki patch koji ce barem poboljsati performanse da dobijem 5,6 fpsa u prosjeku, makar čisto sumnjam... samo ću reći da mi nije na kraj pameti uloziti ni kunu u ovu konfu zbog ove "igre"...
konfa: brisbane 3600x @2.5, 2 GB rama, hd3850 256 MB...