To su i u F3 napravili, nisi mogao sa svima razgovarati - tak da postoji velika šansa da tako bude i u Skyrimu.
Printable View
To su i u F3 napravili, nisi mogao sa svima razgovarati - tak da postoji velika šansa da tako bude i u Skyrimu.
To govoriš kao generalno pravilo u RPG-u ili samo misliš na TES/Skyrim? :D= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Teško da bi itko za sat vremena našao konkretne mane, tad se još diviš svijetu :)= Citat =:
Izvorno postao Durin
Nisam bas pratio, da li su izasle informacije o zahtjevnosti Skyrima? Planirao sam preorderati igru na Steamu, ali nisam siguran hoce li mi se igra lijepo vrtjeti, da ne dajem bezveze pare :D
Prije par mjeseci su već rekli da će upravo tako i biti u Skyrimu.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Either way, kao što je Sonic rekao: sat vreemna je malo za TES igru i nikako dovoljno vremena da se nađu ozbiljnije mane.
U sat vremena se može isprobati puno toga - melee and magic combat, animacije, grafika, zvuk i glazba, fast travel, jahanje, skillovi/perkovi, world map, inventory, dio game worlda. A i da je igra loša vidjelo bi se brzo iz svega nevedenog. Jedino se dakako questovi se ne mogu isprobati u tome vremenu što je opet veliki dio igre.
U prvih dva sata sam mislio kako je Prototype dobar, pa na kraju nije. U prvih sat vremena možeš vidjeti neke očite pogreške, recimo da su opako zasrali combat sustav ili tako nešto.
Treba ipak proći malo dulje vremena da se uoče greške. Najkritičnije po meni su questovi, AI i balans, Interakcija i utjecaj tvog lika na svijet i likove oko tebe. Ako su to napravili dobro igra će biti odlična.
Skyrim je prevelik da bi uspio u prvih sat vremena skužiti koje mane ima i gdje.
Ako još netko nađe nešto neka posta.
Jeste primjetili kako svi rade u principu iste stvari? svi idu u to isto seoce, ili po istoj divljini ili u isti taj dungeon...
Zašto se netko ne zapiči odmah u glavni grad, pa da i to malo vidimo.
Ne uspijevam ništa skužiti iz interakcije sa NPC-ovima, jedino se čini da ima puno više tema za razgovor.
Svidja mi se efekt vatre(opcenito destruction magija) na okolinu.. konacno :bravo:
Nepotpuni popis perkova.
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... perk-list/
Picpocketing je postao duplo zabavniji. Samo se nadam da nas super cuvari ovaj puta nece automatski cuti cim ukrades pero iz ladice.
PAX 2011: Refined Experience Interview
Zakasnio sam na youtube filmeke. :( Stavite opet ako ih nađete.
http://kotaku.com/5835394/five-more-thi ... ther-stuff
Malo novih informacija.
Gej DLC prvo dolazi na smećarski xbox.
I tako neces stici cijelu igru odigrati dok DLC izađe, tako da nije bitno gdje prvo dolazi. Veći je problem što uopče dolazi, ali takvo nešto je bilo za očekivati...
Nije mi jasno ovo na kraju... priča nema kraja ili nas kraj čeka u DLC-u?
Priča nema kraja, barem sam tako shvatio.
Koliko ja vidim, piše samo da neće imati kraj u stilu Fallouta 3 - dobiješ završnu animaciju i igra te baci u glavni meni.
Kraj će (valjda) biti kao u Oblivionu - dobit ćemo završetak igrine priče, no nakon toga ćemo moći i dalje landrati po svijetu.
Nikad nisam rješavao main quest u TES igri, neću ni ovdje :D
Da, questovi za guildove su puno bolje napravljeni.
Zašto mi je ovo poznato :)= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Main quest je bar 10% čitave igre, a bome ni same nagrade nisu loše, tako da ne znam zašto bi to uopće preskakali, ali dobro, neka svatko igra kako hoće.
Da, a kao ćeš proći ostalih 90%.
Ja obično igram TES kao neki humble naučnik koji izbjegava borbu kad god može i nikad ne ulazi u tamnice. Najveći gušt mi je istraživati gradove, čitati knjige, učiti spellove i tako. U Oblivionu mi je bio gušt biti čisti alkemičar.
Ajde, jedino u Daggerfallu sam bio neki masivni koljač, ali to mi više nije zabavno... Nisu mi to igre za akciju.
To sam bar deset puta već spomenuo na ovom forumu, ali obično sam bio neki Thief intelektualac i uvijek lud za knjigama. Kad bih kupio kuću, ono što bi se u njoj sigurno našlo su knjige. Puno knjiga.
Book rotate za Morrowind <3
Ja skupljam oklope. To mi je fetiš.
Ja uzmem nekog barbara i onda u kuću dovozim krupni otpad. Cilj je što prije zatrpati kuću, pa najbolje dođu što veće stvari.
Ja si u Oblivionu napravim neku Assassin-like klasu i onda 10 sati provedem ubijajući sve što se kreće. Ili spava.
I onda ga pobrišem.
A jebemu :rotfl:
Još dva mjeseca, jedva čekam. :pray:= Citat =:
Bethesda Softworks spokesman Mr Pete Hines announced via twitter that a demonstration video of Skyrim would be ready for release by Monday (US time).
The video will contain footage similar to that aired in previous game conventions such as E3 and Quake. Mr Todd Howard will feature as the narrator.
Bethesda Softworks has said that this will be the best chance to see how the game will appear and play before it is released. The game is currently just over two months from release.
http://www.g4tv.com/thefeed/blog/post/7 ... e-dragons/
Todd Howard govori o vampirima.
TES vampiri piju krv? Retcon. :(
Kakvi su prije bili? Slab sam sa TES-om.
Prijenos energije, ovo ono. Ali nema veze jer, ono, zaraziš se preko krvi ionako.
Onda mi neće smetati što su "normalizirali" svoje vampire. Već se vidim kao Tepeš Dragonslayer xD= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Iskreno mislim da su to izveli samo zbog ograničenja engine-a ili tako nešto. Dobro je ovako, to ja samo bitcham.
Gdje, kada točno?= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
EDIT čini se da ipak bude danas.
I can die happy.
http://www.bethblog.com/index.php/2011/ ... im-action/
Ili u ovom formatu:
Nabijte na HD, kvalitetan zvuk i souleova glazba. :cry:
150 posebno napravljenih špilja, i još posebne zagonetke.
Trnci me prolaze kroz čitavo tijelo dok ovo gledam. :pray:
Jao kako će ovo bit dobro!