Ne moram ni napominjati koliko mi je drago zbog toga. Klopp :thumbs2: Reus :thumbs2: Barzagli :thumbs2:
Printable View
Ne moram ni napominjati koliko mi je drago zbog toga. Klopp :thumbs2: Reus :thumbs2: Barzagli :thumbs2:
Sve se ruši. Bayern opet dobio Barcu. Borussia Bayerna. Manchester ne može pobjedit nigdje. Drugi Manchester isto. Real banana. Tko će biti novi prvak? Vodi se bitka između Intera i Juventusa:)
Ma pustio im je Bayern bilo im žao zato što su im kupili sve igrače.
A i oni Starke kikser od golmana, zašto Neur uopće nije branio?
Lakša ozljeda
Ako si uopće gledao tekmu vidio bi da pol prve barcine postave nije bilo dok je Bayern igrao sa prvom momčadi.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ma ove godine će Dortmund opet bit u finalu,jednu godinu iskusniji,na okupu je ostala ista ekipa izuzevši Gotzea.
Evo naši "mališani" U18 izgubili od Turaka u finalu,ipak,srebro i odličan uspjeh za naše mlade košarkaše.
Btw gledao sam tekmu i sjetim se ovog Paola Marinellija koji je pred koju godinu trenirao sa vršnjacima u Kvarneru a sad rastura na EP U18...
Ma trolam, pa drugo poluvrijeme su igrali juniori barce,a u prvom samo Messi iz prvog sastava:) Španjolska će ove liga godine biti dobra, Engleska sumnjam, kod Francuza ako Monaco ne uigra momčad sve riješeno, Italija svi miljama iza Juvea, Njemačka će biti uber. Pratit će se švabe i španci.
A da :P
O špancima i švabama netreba puno riječi trošit.Što se tiče Engleske mislim da je kranje vrijeme da City nešto napravi,u LP naravno.
A šta se to točno dogodilo u ovom prijelaznom roku da sugerira da bi baš ove godine primera mogla biti zanimljivija nego inače? Koliko vidim, sve je po starom. Dva kluba su se pojačala, a ostali (Atletico, Sevilla i Valencia) prodaju sve što vrijedi samo da bi podmirili dugove. Neymar i Messi će se izdrkavati po ostatku lige, jedino je pitanje hoće li se Real posložiti dovoljno dobro da prikupi više bodova protiv onih slabijih protivnika. To ti i najveći nogometni laik može reći.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
S druge strane, nitko živ ne zna na šta će United ličiti nakon odlaska Fergusona, osobito nakon masovnog pušinga u ovom prijelaznom roku. Moyes lako može ispasti potpuna katastrofa (nadam se da neće, ofc), a klub može doživjeti sudbinu Liverpoola u zadnjoj Benitezovoj sezoni. Šta će Mourinho napraviti od Chelseaja? Šta će Pellegrini napraviti od Citija? Sorry, ali definitivno ima više nepoznanica u novoj sezoni premiershipa nego u primeri, tako da, malo objektivnosti ne bi škodilo.
S ostatkom se slažem.
Atletico M, Sevilla, Malaga,Sociedad uvijek mogu iznenaditi, ne da uzmu naslov, ali da učine prvenstvo zanimljivijim. Nisam siguran u kakvom je stanju Valencia. El Classico bi konačno mogao postati ono što jest, najveći dvoboj na planeti, bez kukanja Moruinha, simuliranja, kopanja očiju, niskih udaraca van terena itd, te bi Real konačno mogao početi igrati lijepu igru. Nitko ne zna što donosi novi trener Barce. Prva tri spomenuta tima uvijek mogu izvući dobrog napadača iz škola, da ne pričamo o kupovinama iz kojih rade vrhunske igrače.
Englesku vidim ovako - United se nije pojačao gotovo nigdje, opet ovise o Persieu, ako ne zabije 30 komada gotovi su, veza im je katastrofa. City koji mi se gadi mi je favorit za prvaka, Pellegrini će napraviti dobar posao, ekipa je skroz solidna, a uvijek mogu neku bombu od igrača dovesti. Chelsea je u najgorem stanju i mislim da tu Mourinho ne može puno napraviti. Zašto? Zato što je imao najgori period iza sebe, upitno je koliko je u njemu "magije", tim s kojim je igrao je ostao manje više isti, ali stariji dosta godina, opet će igrati taktiku "nakrcajmo 9 fizikalaca da trče i nađimo novog Drogbu kojem ćemo nabiti"(pa se čak spominjalo da opet žele dovesti Drogbu), prodaju Matu, igrače kreacije, ako im i Luiz ode bit će veselo. Mourinho će probati napraviti isti onaj nabrijani stroj samo što Lampard više nije Lampard, Drogbe nema, Essien ni sjena, Terry prestar, Chech sve više kiksa itd itd. Arsenal sumnjam da može ičime iznenaditi, vući će dio sezone top 3, onda će kratka klupa i neiskustvo presuditi i to je to. Dakle prognoza poretka : City, United, Chelsea, Arsenal/Liverpool/Tottenham(ako Bale ode,gotovi su)
EDIT: nadam se da griješim i da će biti zanimljivije, ali samo par derbija mi je ove sezone bilo zanimljivo gledati, ostatak ubi bože, da ne pričamo o sredini tablice.
Nešto si mi optimističan s obzirom na situaciju s financijama u primeri... Ja bih ipak rekao da je "zlatno" doba tih klubova završeno i neće se ponoviti u dogledno vrijeme. Atletico je u gadnim dugovima i na igrače neće potrošiti ni trećinu onog što su dobili od Monaca. Malaga je trebala biti osvježenje na europskoj sceni, ali danas su u još gorem stanju od Atletica. Izbačeni su iz Europe, Isco, Joaquin, Toulalan, Baptista i Demichelis su već napustili klub, napustio ga je i Pellegrini, napustit će ga još neki igrači, a lova od transfera će se iskoristiti za vraćanje duga i zaostale plaće igrača koji su već pokrenuli sudske postupke protiv kluba. Vallecano je također iz istog razloga izbačen iz europskih natjecanja i prijeti mu sudbina Salamance i Albacetea (prvi ugašen, za drugog je samo pitanje vremena), a vrlo vjerojatno i Deportiva, nažalost. Sevilla je izgubila dvoje najboljih igrača, dio toga će potrošiti na talente od kojih će također očekivati zaradu za 5 godina, ali to je to. Ako ponove 9. mjesto od prošle sezone, bit će dobro. Valencia je i inače u klimavoj situaciji (zbog situacije sa stadionom), ali izostajanje iz lige prvaka značilo je prodaju Soldada (99% gotov posao s Tottenhamom) i bit će dobro ako ostane samo na tome. Mada, ne bi me čudilo i da Banegu unovče. U svakom slučaju, svi navedeni klubovi bit će slabiji nego u zadnjih par sezona (a i tada su svejedno predstavljali topovsko meso za vodeći dvojac). Zato mi nije bilo jasno zbog čega bi baš OVA sezona trebala biti posebno dobra ili zanimljiva. Jednostavno ne vidim šta bi to trebalo biti drugačije nego zadnjih par sezona, osim što se srednja klasa klubova dodatno oslabila i još i više udaljila od nedodirljivog dvojca. Mislim, ti ćeš svakako uživati kad se Messi i Neymar budu igrali s ostatkom lige, to razumijem, ali sumnjam da će neutralni gledatelji vidjeti značajnu razliku u odnosu na prošlih par sezona.
Yep, Primera će biti dosadna ko i prošle. Samo je pitanje dali će sve biti riješeno do zimske stanke, ili će Real ipak ubrati više bodova nego prošle.
Osobno se nadam da ipak bude nešto od Napolija pa se Juve ne prošeće samo tako do naslova.
Ak niš drugo, možda barem HNL bude zanimljiv :P
Primera će bit kao i uvijek, Barca i Real na vrhu i onda svi ispod nje. Što se Serie A tiče a lol ionako će Juventus opet osvojit, trenutno im nema ko prijetit, Roma se kao nešto nabrijava, dovela je pojačanja a opet neće ništa napravit, Inter je valjda najgori klub u Seria A od tih kao jačih, a Napoli je prodao Cavanija i doveo Beniteza na klupu pa to je recept za katastrofu, a Milan mi je jedina nepoznanica, može bit očajan kao prošle sezone ili nešto i napravit. Za Premiership mi je favorit Man City, iako mi nije jasno zašto uz Yayu Tourea više ne uzmu nekog poštenog veznjaka.
Ok, ali Napoli je doveo Higuaina, Callejona i Albiola, btw hvala im na tih 60 milijuna eura :P, a priča se da će dovesti i Jacksona iz Porta. Ta ekipa je i dosad bila jako dobra, možda bi mogli nešto.
S druge strane, da, Benitez...
Zaboravio sam da su Malagu izbacili iz Europe. Što se Atletica tiče mislim da će opet složiti solidnu ekipu bez obzira na sve. Možda jesam malo subjektivan, ali opet iz svih top 5 liga, nigdje nema da se više od dva kluba bore za naslov, eventualno 3 tako da ne vidim problem te ogromne "rupe". Pa u Njemačkoj i Francuskoj će prva dva ostaviti ostatak 30 bodova iza sebe, u Italiji igra samo Juve, jedino u Engleskoj možemo pričati o 3-4 kluba u konkurenciji za naslov i to zato što su slabiji nego prije(osim Citya) te bliže ovim klubovima iz sredine, a ne zato jer se par klubova brutalno pojačalo pa stvorilo konkurenciju.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
Mislim da debelo grijesite kada smatrate da u Italiji samo Juve igra dobro. Nesumnjivo je da su najjaci tamo a ako Llorente i Tevez pokazu svoje kvalitete i konacno poklone Juventusu normalan napad biti ce potpuno ravnopravni proslogodinjem cudovistu Bajernu. Napoli i Fiorentina su prosle godine igrali odlicno i da nije AC Penala sa svojim poklonjenim penalima Fiorentina bi bila na mjestu koje vodi u LP. A oba tima su se dodatno pojacala. Napoli je imao 120 mil za pojacanja bez novca od Cavania,mada ako nastave kupovati ko do sada ni 220 mil im nece puno pomoci jer dati 40 mil za igraca sa klupe Iguaina je glupost cista.
Opet ti.
Rofl, a Llorente i Tevez su zabijali cijelu sezonu non stop. Posebno Llorenteov učinak u zadnjih godinu dana rula.
Nema na cemu.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Zato sam i naveo ako budu bili kakvi se ocekuje,a ocekuje se da budu bolji od Matrija,Giovinka,Bendtnera....sto ne bi trebao biti problem na jednoj nozi da igraju. Llorente je prije dvije sezone bio jedan od najboljih napadaca na svijetu,ne vidim zasto to opet ne bi bio,jer Juve uz United 99% igraca koje dovede napravi boljim. A Tevez je...standardno dobar,snalazljiv napadac.= Citat =:
Izvorno postao Hexfire
Vi stvarno gledate te tekme pa znate kako koji klub igra? Ili samo pratite kladionicu, rezultate i sl.?
Index.hr/sport
Aha,fala.
Bas pregledavam malo,naisao na ovo :D
= Citat =:
Izvorno postao Vedro
Španjolsku da, pomno. Engleska samo derbiji. Italija eventualno Juve-Milan. Njemačka se gledala prošle godine dosta. Francusku uopće ne, to mi je najgora liga.
Zlatan nosi uređaj za mjerenje otkucaja srca u tom bikiniju.
To je ok kad ti se da toliko nogometa gledati. Mene je to jako zanimalo prije jedno petnaest godina,kada nije internet bio toliko rasiren kod nas, te nisam imao pristup svemu kao sada,stoga sam obavezno Peticu gledao svaki tjedan.
Bile su tu naravno i novine kao i danas ali ih nisam volio citati.
Index lol, nešto najgore poslije 24sata, inače prošle godine sam gledao puno Premiershipa i Bundeslige, nešto sitno Primere nije mi baš ona zanimljiva i naravno gleda se liga prvaka i kup uefa ( da znam da je sad europa league). Ostatak čitam u SN (Sportske Novosti). Da imam više programa od Sportkluba, SKPrime, Eurosport i Eurosport2 vjerovatno bi pogledao i nešto Serie A i HNL-a.
Najviše gledam Real i LP. Kup Uefa uglavnom kad je u završnom stadiju. A pogledam i veće derbije u svim ligama ako nađem kvalitetan stream. Nemam ništa na TV-u pa se snalazim kako znam.
Prijatelj u okviru kablovske ima i nekoliko sport arena,tu je sve u hd-u i jedina mana su losi komentatori ali eto :)
Na Sportklubu su najgori.
Jel ono Ramos zombie na prvoj? :D
Aha :D Busquets mi je najjaci :D Sjecam se utakmice kada je ono izveo ono provirivanje kroz prste i svoje reakcije,ono :shock: simuliranje je simuliranje al ono je vrh,najgore sto je iza toga izveo jos trocifren broj ocitijih simulacija ali bez onog sa provirivanjem. Barcina akademija glume :D
BTW,nasmijalo me:
TUŽNA ISTINA: Otkad je Arsenal osvojio svoj zadnji trofej... (G) • Chelsea je osvojio 11 trofeja. • Messi se obogatio i kupio četiri zlatne lopte. • Barcelona je osvojila 16 trofeja. • Terry je spavao sa 4578 različitih žena. • Juventus je izbačen u drugu, ušao u prvu i osvojio spomenutu Ligu. • Giovinco je narastao nevjerovatnih 2 cm. • Ramos je promašio 231 penal. • Više od milijarde ljudi je rođeno. • Robben je asistirao čak 3 puta. • Napravljen je Twitter koji je stekao 500 miliona korisnika. • Busquets je osvojio 12 oscara za glavnu ulogu i 9 za sporednu. • Bivši Arsenalovi igrači su osvojili 44 trofeja. • Valdes skupio 5 obrana.
Joj, sjećam se te scene. Te sezone ih je baš bilo popularno mrziti. Mada, protiv Manchestera su u oba finala odigrali muški i pošteno, tako da je moguće i da samo Mourinho izaziva taj efekt kod njih :) Barcelonu sam najviše mrzio dok je Ronaldinho igrao za njih. Nisam mogao podnijeti taj osmijeh. Real je tada lutao s Robinhom, Baptistom, Gravesenom i ostatkom galacticosa, tako da sam nekako navijao za njih u tim dvobojima. Barca mi se dodatno zgadila i nakon slučaja Ovrebo. Međutim, čitava ta generacija mi je s vremenom prirasla srcu (Messi i Iniesta pogotovo), a paradoksalno tome su mi Mourinho, Ramos i Ronaldo sve više počeli ići na jetru, a i Modrić zbog silovanja medija, tako da danas ipak više naginjem Barci. Busquets i Alves su ionako jedini pravi smradovi tamo. Bacaju se i ostali, ali ova dvojica su stvarno posebni slučajevi.
Random golčina:
Evo kad je meni Barcelona postala antipaticna pored tih simulacija
Šta ovo Bale ide za 120 milja u Real, ako stvarno daju za njega toliko ispast će teži idioti, no s obzirom koliki je Levy cigan ne bi me ni iznenadilo previše.
Ne znam, upitna mi je to investicija. Ali ono, nogometne cifre su odavno prerasle zdrav razum.
Ma 120 za šta? Za frajera koji je jednu sezonu pretrčao Maicona i onda ga nije bilo nigdje eto tek je imao prošlu odičnu sezonu i toliko davat? I think not. Al da cifre su postale nenormalne. Evo Levy podvalio Caulkera Cardiff Cityu za 8m. :pray:
Upitna u buducnosti,trenutno je pametno i normalno zeljeti zivotinju poput njega u ekipi,ali cifra je van svake pameti... Medjutim on je poput Kake svojevremeno,dakle cista fizikalija sa minimumom tehnike i iskoristava to sto je za korak ili dva brzi od ostalih,medjutim prva povreda ili bilo sta sto bi mu umanjilo fizicke atribute od njega ce napravit prosjek igraca.
Opet,trenutno je cinjenica da je frajeru ne moze niko nista.
Da, ne govorim ja da ne valja on, on je meni fantastičan igrač, puno bolji od ostatka ovih razvikanih šta su išli za masne pare tipa Neymar, Cavani, Falcao itd. Al cifra nema veze s mozgom, to da je tražio 65-75m max ajde ajde, al 120 je smiješna cifra.
Prvi veliki tj nenormalno skupi transfer je bio onaj Zidanea iz Juvea u Real,60-ak miliona. Sjecam se da sam tada imao misljenje da neki igrac ne smije toliko kostati pa cak i ako je rijec o njemu, po meni najboljem nogometasu ikada. Tako da cifre danasnjih nogometasa nistu nista drugo do izdrkavanje naftasa,jako ruzna pojava koji je zapoceo Real.
Razapet ce me Hexfire i simpatizeri Reala ali steta koji je taj klub nanio fudbalu svojom politikom "kupi sve sto hoda leti ili gmize" je ogromna. Naravno da takva politika ne pije vode Real bi bio jedini klub koji ne vodi racuna o tome koliko trosi(nebitno koliki dug se napravi bit ce iznova oprosten) medjutim kada kupis 11 top igraca tesko da ce rezultati izostati.
Brazil 39 (24)= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Santos 103 (54)
Colombia 45 (17)
River Plate 90 (34)
Porto 51 (41)
Atlético Madrid 67 (52)
Stvarno si uzeo za primjer jebeno loše igrače koji su bez razloga razvikani, u pičku materinu.