I tako svaku rundu bez ikakve promjene u taktici ili ičemu drugom.
Dosadno.
Printable View
I tako svaku rundu bez ikakve promjene u taktici ili ičemu drugom.
Dosadno.
Zato sljedeću kupujem Akali jerbo mi je najzanimljiva. :D
po čemu se razlikuje od ostalih championa?
odnosilo se na markeca.
prestani pricat gluposti.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
za tebe se ne razlikuje jer si jebeno retardiran i neznas igrat niti jednog heroja osim mirane sa kojom fejlas= Citat =:
Izvorno postao rejnđer
Ja sam danas prvi put zaigrao s Malphitom. Kako dobar i lagan heroj :pray:
A s ww-om sam igrao svega dva puta i sakao sam :D
Pazi ti klinca, pravi se našao nekoga zvati retardiranom osobom xD
? meni govoris ili= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Ne, fulao sam topic xD
:P
nego, ocemo veceras neko okupljanje opet? da nas se skupi 5?
Mislim da je bilo očito da tebi govori, jer si nazvao rejnđera retardiranim.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Većina heroja ima samo jednu taktiku (ako želiš biti dobar s njima). Taktike ne odabireš samo po heroju kojeg odabereš, već i po protivnicima.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
Inače, raspravljat o tome koji je heroj zabavan, a koji nije, je jednostavno glupo. Sto ljudi, sto čudi*. Zato i ima toliko puno heroja, i nekoliko glavnih uloga za odabrat (tank, support, carry..)
*ćudi?
Rekao sam ne ali očito ti znaš što sam ja mislio bolje od mene samog. Na nikoga se ovo nije odnosili u topicu (fulao sam i topic i forum) tako da fof.
Očito je da si lagao.
Inače je jako lagano fulat forum.
Zašto lagati? Ja mu redovito kažem takve stvari na tsu ionako O_o
Teško je vjerovati da ljudi koriste više foruma te da nema pacijenata na svakom forumu, pogledaj sebe samo. Have a nice day.
Čemu onda opravdanja, ako ne lažeš? Ili te peče savjest, jer si ga nazvao retardiran?
Nema smisla raspravljat išta s tobom :/
Koliko pacijenata danas glumi psihijatra ovo je strašno xD
Igrao sam Ezalora nakon dugo vremena
SRETNA VAM 100. STRANICA ! :gitara:
Plus, zvuči kao retard, heh.= Citat =:
Izvorno postao MAFNi
Fora je heroj, ima dobre spellove i pasiv mu je solidan. Moram samo naći idealan build za njega.
Evo ti odličan guide za njega: http://leaguecraft.com/strategies/guide ... lith.xhtml= Citat =:
Izvorno postao The Fury
Igram ga i ja u zadnje vrijeme, malo mi se čini OP. Svaki game dobijem, i dosad nisam ni u jednom gameu imao preko 4 deatha i uvijek imam oko 10 killova i preko 15 assista. Ili je možda samo prelagan za igrat.
nista OP kod njega, tank ko tank.= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
Nego ulti je super zabavan ali tim mora to iskoristiti inache 0 bodova.
Ne svidja mi se build sa linka.
prvo uzmem 180 healt (onaj red ruby) pa sljedece od toga napravim heart of gold (+5 gold each 10 sec)
Cizme vecinom mercury threads
nature's force ili sunfire, ovisno o protivnicima
dovrsim Rainduin's Omen
zadnje ili guardian angel, banshee's veil ili thornmail.
= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
Malphite je OP. Ja ga igram, ne mozes reci da nije op kad na lvl 6 imas 100% kill ako znas sta radis, da ne spominjem da radi ogroman dmg za "tanka"...pasiv je brutalan, nemogu te harasat za vrijeme laning fejza...a turreti mu ne predstavljaju niti najmanji problem.
isto tako mozes reci za rammusa, amumua, galia, svaki izgleda nepobjedivo :) ali prezivim lejn do 2500 golda onda se vec moze pricati o nekoj besmrtnosti.= Citat =:
Izvorno postao Norther
Garen. :(
quadra kill s akali, bio bi penta da nije smirivac ultao sa garenom aniviu u egg formu ^^
Smirivac je ko barbar neki dok igra :D sam udara sve sto vidi odmah i sada.. nema druge :D= Citat =:
Izvorno postao Norther
E, sad sam sa wiskijem igrao.. i imali smo najgoreg malfita kojeg sam ikada vidio.. bezweze svaki put ulti ili promasi ili samo u munda pogod plus nafidao ih na pocetku.
Nemoj zaboravit na jax-a sa 2 10 2 statistikom. :P
Ninđa sam sa Shenom, ozbač.
Triple kill unstoppable ace Sona. Fawk yeah!
Nego, ste gledali Ionia vs Noxus? Malo je bio pubstomp, ja sam se smijao.
se da to jos pogledati gdje ?= Citat =:
Izvorno postao The Boz
http://www.own3d.tv/video/46533/Riot_Ga ... _03_02_53_
Ja ga gledao uživo. Kreten ostajem do kasno ujutro gledat takve stvari :p Al ajde, bilo je dobro.
neka, isplati se gledati.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
jos ako je zanimljiv match, nema se sta prigovarati :)
iako ja to bas i neprakticiram.
moji pro dani su prosli, sad sam old skul casual :)
[quote=Systematic Reverse]neka, isplati se gledati.= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":2o67b1nn
jos ako je zanimljiv match, nema se sta prigovarati :)
iako ja to bas i neprakticiram.
moji pro dani su prosli, sad sam old skul casual :)[/quote:2o67b1nn]
waste of time imo.
gledao sam i ja...one sided pubstomp, riot je u biti streamao kako je igra nebalansirana kada je onaj udyr isao 5v1, i koliko su tankovi OP u biti.
nije waste of time ako gledas top teamove.
iako ja to nikad nisam prakticirao bas.
pogledao bi samo kad bi mi bilo dosadno..
sto je rijetko.
Ekipa je igrala katastrofa, ovi koji su spušili. Udyr se tako nafidao da su njih 4 bježali pred jednim Udry. I još onaj njihov neki glupi lore, ww nema jer su ga ulovili i mučili, swain nije mogao nastupiti jer je postao glavni general i imao je posla sa promoviranjem i sl.= Citat =:
Izvorno postao Norther
:) aww.. kako dobar ranked game sad sada imao , so happy
http://i52.tinypic.com/2up5zrl.jpg
Jel to Te emo il wtf il Kennen?
Katarina , samo custom skin
Za teamfight tko je bolji Akali ili Katarina dosad samo ta dva heroja nisam probo.
Malo ako je netko igro neke prednosti nedostatke da lupi