Prvo se primam ps4 ekskluziva, obećajem.
Printable View
Prvo se primam ps4 ekskluziva, obećajem.
Kupio mrcinu.
RX480 poslao na servis, nadam se da će i RX580 uskoro stić :D:D:D
https://i.imgur.com/iWyXwQS.png?1
Dost dobre PS4 eksluzive.
Na 34" si možda trebao na višu rezu, to je idealna reza za 29". Javi dojmove oko rezolucije kad stigne.
Ja sam se više manje ohladio od nadogradnji kompa otkako sam uzeo PS4, čak bum vjerojatno uzeo PS5 jednog dana, a ovaj komp koliko dura dura :) PS4 je otvorio neke nove vidike u smislu da više ne patim na max postavke, tak da će realno još dulje konfa trajati, a i za sada još uvijek sve vrti kak spada, pogotovo ove indie kurce što u zadnje vrijeme igram :pray:
Krivo mi je samo što nikako da mi TV krepa, a baš me pika da uzmem neki od cca 150cm, 4k, HDR i tako to... baš za inat radi dobro :(
Još malo i nećeš taj komp kurca palit.
Već sad ima povoljno uzet 4K telki, al treba ubost OLED koji su prejebeni ali i preskupi.
21:9 master race
Uvijek možeš prodati stari TV, malo daš jeftinije i problem riješen. Uvijek ga i možeš pokloniti nekom klicu iz obitelji ili okoline i razvseliti ga pošteno.
I ja sam sličnog razmišljanja. Trenutna konfa sa i5 3470 i GTX 970 je u godinama, ali za ovo što igram se drži odlično. Full HD, 60FPS meni dovoljno. Eventualno si mislim upiknut još 8GB RAM-a, ali ni tu ne vidim nekih problema zasad. Ostanak na konzolama je praktički zagarantiran. Baš sam u procesu nabavke X360 da odigram Red Dead, a i ovaj Switch mi se pomalo dopada.
Fora koliko dugo je takav komp aktualan. Dobro si birao.
Brijem da treba ulovit hotspot kad imaš para i kada nađeš nešto što misliš da ti odgovara. Ali evo iskreno ne pratim dosta elektroniku, tak da nemam pojma kaj dolazi novo. Ma neki dan sam našao link na pcekspert forumu o Intelovim procesorima za 2022. godinu. Jbg valjda živim ispod kamena :D
Nema, i da, isto ce biti kao fhd na 27" :)
aktualan je i xeon 3430 pa šta onda? ta gtx 970 je bila itekako skupa kad je izašla kao i sve od nvidie i intela,a nije ni amd više jeftin kad je konkurentan intelu,sad su jednaki cijenama(i performansama) i procesorski i grafički
i i5 750 je isto aktualan koji je još stariji pa nekužim šta ti to znači i zašto je dobro birao,kod intela nema 10 godina nikakvog pomaka,i7 2600k i dalje najbolji procesor šta je intel napravil...
https://www.youtube.com/watch?v=cZguOHLbVas
a ta pukljava gtx 970 niti nema pravih 4gb vrama
Pixeli će mu biti jednaki kao i na trenutnom 27" full hd monitoru, s time da će sada dobiti 30% širi/veči monitor. Gušt u igrama je daleko veči. Imao sam 27" full HD i meni je veličina pixela bila super, pogotovo ako se igraš sa gamepadom i odmaknut si metar od monitora, ali OK je i ako si bliže.
Trenutno je takav mnonitor jako povoljan, istina "stara" linija a u principu ista stvar, mog 29" iz nove serije više nema ni utragovima po 1700 kn
https://edigital.hr/monitor/lg-34wk5...onitor-p544235
tenk a kaj bum ti ja ak ne kužiš :rotfl:
da,to ti je pixel pitch od nekih 0.311mm i većini je to predebelo,meni je isto ok
ali po meni je najbolje 16:10 24" i pixel pitch od 0.26mm a takvi se više ne delaju,nema više tog 16:10 formata
kužim više od tebe koji nemaš pojma o računalima
Sper. Ja sebe dobro kužim, a kužim i njega koji je i dalje zadovoljan sa svojim kompom nakon 3+ godna i nije mijenjao ništa niti ne namjerava i dalje.
Si kupio M.2 SSD tak da možeš prvi uletiti u slobodan tenk u BF1?
nisam vidiš ali da hoću mogu jer socket 1156 nije ni za to puno zakinut,mogu si nabavit plextor pcie ssd,nemogu stavit winse ali da se gamad i pohlepni iz intela malo potrude mogli bi napravit nove revizije biosa koji omogućuju da se windowsi butaju sa pcie ssd i m2 diskova...
mogao sam i ja dalje bit zadovoljan sa hd 7950 grafičkom pa šta? da vam u komp stavim xeona 3430 od 7 dolara na 3.8GHz i i7 8700k od 400 eura nebi skužili razliku na 60Hz bilo kojem monitoru jer bi fps na oba bio debelo preko 60 sa dobrom grafičkom tipa gtx 1060 pa na dalje
neznam kakva je ovo novost da pce objavljuje svoje članke na bug portalu,mislim svi tamo na pce seru po bugu i njihovim korisnicama a sad se uvlače bug-u u guzicu,koja su to gamad nemožeš vjerovat...
Samo daj, brijem da buš sa M.2 najbolji igrač na mapi :rotfl:
pa i sad sam najbolji sa običnim ssd na sata2,zna se dogodit da sam ponekad u hajlacima,igram samo 64 igrača CQ mode,većinom sam stalno u top 5 u vrhu poretka i vrlo često najbolji assault i medic,da bi bio skroz najbolji fali mi brzi internet i normalno jači hardver,tipa 8700k i gtx 1080,m2 ssd itd....nemam dovoljno fpsa za svoj 144Hz monitor i internet me stalno zajebava,zna često izbacivat na ekranu ona mrežna upozorenja....onaj tko je igrao mp bf1 zna o čemu pišem a ti vjerojatno nisi pa nemaš pojma o tome...
nemam puno sati u bf1,igram jako rijetko za razliku od vas koji gejmate svaki dan po 12h valjda
najveći kdr sa tenkom u jednoj partiji mi je bio 41-0,ta je bila čista
Ja pokušavam rush igrat. Ne jebe me kdr i slabo pratim mapu zbog chitera. Imam brijem preko 1000 sati svih codova od dvojke zajedno. Gotovo uvjek snajpam sa nekim boltom. Pogle koji moj video.
https://www.youtube.com/watch?v=Gi4-2uhUs60
https://www.youtube.com/watch?v=m3iTVgIMQFQ&t=4s
to 1000h ti je ništa,neki pederi sa buga ti imaju samo u jednoj igri battlefield 3 1000h pa na više...
Znam da si ti još mlad pa neke stvari ne kužiš. Poanta je bila da imam komp najvećim dijelom iz 2012, grafičku iz 2015. ali i dalje nemam ama baš nikakvih problema sa modernim naslovima. Tih famoznih 3.5 GB VRAM-a me i dalje sasvim dobro služi. Za meni dovoljnih Full HD 60 FPS, na medium/high postavkama ovisno o naslovu. U ovom trenu je gaming scena pomalo u k zbog nedostupnosti i visokih cijena grafičkih kartica, ali onaj tko je kupovao komp tu negdje ko ja bit će miran još par godina sigurno. Je da je pomogla i dosta duga generacija konzola, ali bome se prije strepilo da li ćeš uopće pokrenuti neki novi nabrijani hit na 6 godina starom kompu. I dalje je gaming skup hobi, ali tko je spreman na kompromis i ima malo soli u glavi, bez frke se naigra za brat bratu ne tako velik novac. I ko što sam rekao, imam "samo" 8 GB DDR3 RAM-a i već godinu dvije si mislim kako ću upiknuti još jednu pločicu, ali nikako pa nikako. Jednostavno ne vidim silu uložiti tih par sto kuna.
Pa i ja da sam bio pametniji sam svoju mogao uz nadoplatu mijenjati za 1070 i nju kasnije prodati za 2-3 puta više kad su cijene poludjele. Ali to ne mijenja činjenicu da je GTX 970 i dan danas jebena kartica. Ne znam kako me nVidia mogla nasamariti kad sam svjesno kupio karticu s 3.5GB VRAM-a...
Šta te briga za ostatak kompa. Poanta je da su 970 i 3470k i dan danas ubitačna kombinacija. I od oka mi ne izgleda da će svaki čas posustati. Dok ne izađe PS5 ne trebam se zamarati nadogradnjom, ako i onda.
Šta će mi, igram se na televizoru
nemožeš mene jebat,napisal si da imaš i monitor,ne seri konjino...dakle imaš odvojeno pc i tv...
Pa naravno da su odvojeni, nego kak bi bili?
Pa PC i PS4 su spojeni na TV. I PC ima svoj monitor. Koji dio ti je nejasan?