pa sta svi brijete na 8k kuna, pa sta ce ti 32 gb
ja si planiram uzet ili iphone 4 16gb u tmobile paketu- 4500 kn
ili galaxy s koji je takoder 4500 u vip-u
al treba vidit ocel sta snizit kad izade iphone 4 u vip-u, al ne da i se bas cekat :(
Printable View
pa sta svi brijete na 8k kuna, pa sta ce ti 32 gb
ja si planiram uzet ili iphone 4 16gb u tmobile paketu- 4500 kn
ili galaxy s koji je takoder 4500 u vip-u
al treba vidit ocel sta snizit kad izade iphone 4 u vip-u, al ne da i se bas cekat :(
moze mala pomoc ...
Napravio JB, i kaj sad ?
Kak doc do aplikacija i igra :D
imas PM :)= Citat =:
Izvorno postao HarDStyle[R
nema potrebe za PMom...
http://cydia.xsellize.com/
napravis ovo, installas instal0us i skidas... takoder, da osjetiš zašto JB nije samo radi crackanih aplikacija, metni si sbsettings prek cydie te winterboard za teme... ja trenutno koristim alit temu (teme u winterboard addaš također preko cydie)...
kad pokrenem install0us, samo je bijela slika ... jel mozda treba homepage narihtat manualno, ili bi on automatski treo ?
Nvm, skonto sam, tam pod homepage , sam stavio apptrackr.org i radi :D
Thx obojici ! :D
E da, ona tema alit je :pray:
eto ja upravo doso doma sa novim ipohne-om 3gs 16 gb ^^
Jel ima netko inside info iz T-Mobilea da li imaju ograničen broj 3GS-a pošto je četvorka izašla? Da nebi prodali sve 3GS-e iz skladišta i odustali od njih!?
moze pomoc? aj ubacim tele 2 akrticu u iphone i znaci upalim ga i kaze otkljucaj akrticu utipkam pin ali nakon toga neam signala. JEl to zanci da ga moram JB? ili
mislim da nije ograniceno zato sto se sad prodaje "novi" 3gs od 8GB= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Prvi put na pcp-u preko iphonea :D jel mi može ko preporucit dobar tutorial za unlockanje iphonea 3GS 4.1 FW :)
NEMA unlocka za 3GS 4.1...
a kako onda? dali downgrade pa unlock ce funkcionirat?
EDIT:
a sta je s ovim?
http://blog.gsmarena.com/you-can-safely ... abilities/
Jbg, ja sam zajebo, mislio sam da to vrijedi i za 3gs.= Citat =:
Izvorno postao Viper33
Evo malo detaljnije
= Citat =:
Ultrasnow (unlock program koji za pokretanje zahtjeva JB) ne radi sa verzijom 05.14.02,moci ces samo JB-ati 4.1 a ne i unlockati tu verziju. Govorim o 3g-u i 3gs-u.
Sto se iphone-a 4 tice,ima jedna caka,ovi ioz t.coma imaju 4.0.2 verziju FW_a i 1.59.00 verziju BB i za JB-ati telefon morat ce update-at na 4.1 ali ako updtae-aju normalnim putem,automatski ce se update-ati i BB na 2.10.04 i nece se mocu unlockati. Jedini nacin da dobijete unlock ia JB za cetvorku je updateati na 4.1 bez update-a BB na 02.10.04. To se moze pomocu tinyumbrella.Ako ne znate kako dajte nekom da vam sredi,jer cete u protivnom blokati telefon na t-com na duze vrijeme,tj. dok ne izadje unlock za 3gs 05.14.02 i iphone 4 02.10.04 . Onaj ko ne kuzi o cemu pricam neka ne prcka po fonu nego neka da nekom da mu ga otkljuca.
gdje tj na kojem forumu/stranici mogu najbrze saznati akd izlazi unlock za verziju 05.14.02? :(
Ekipa u vlaku improvizirala pjesmu na iPhoneovima i specijaliziranim appovima.
Nazad na topic...
već sam ovo vidio i nije mi jasno kakve to ima jebene veze s iPhone-om?!?! ili su "novinari" potplaćena bagra ili su priglupi pa im je promaknula poanta cijele priče...= Citat =:
Izvorno postao Aral
a meni nije jasno sta je nakraju bilo s iphoneom? msm to bi kao trebalo prestavit izdrzljvost iphonea i sve to..al sta niej iphone nakraju crknuo?
To uopće nije bilo namijenjeno da pokazuje bilokakvu izdržljivost iPhonea niti ništa. Ja nigdje nisam niti vidio da je to bio iPhone unutra, mislio sam da se radi o kakvom kamkorderu ili nečemu. Poanta videa je bila da otac i sin bez nekog naprednog znanja fizike pošalju kameru u svemir za neku sitnu lovu.
Video je fejk kao i svaki sličan.
Nijedan od tih aparatića ne može podnijeti toliko nisku temperaturu koja bi bila na tim visinama. Na videu se čak ni leća kamere ne orosi/zamagli.
I onda još da preživi pad. Koja glupost. Neka je u stiroporu, ali mislim da silu udara s tolikog pada to ne može podnijeti.
Još je tu argumenata koji pobijaju takvu glupost.
iPhone 4 košta 41,9 milijuna kuna
Jeben mi je komentar: :rotfl:
= Citat =:
oce li ga biti za kupiti u T - mobile za kunu ako uzmes ugovor na 2 godine
moze mi neko dat link na neki tutorial na youtubeu/googleu bilo di kako da JB iphone 3gs fw 4.1 :S?
Dvije, stvarno, odlične vijesti! :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
S čime sam se danas igrao :D
http://imgur.com/ncMtq.jpgShttp://imgur.com/Y5ohv.jpg
Četvorka ima toliko prokleto savršeni ekran, 3GS pokraj njega izgleda ko siroče :D Pod kojim god kutem da gledaš, slika je savršena. Osim ekrana, baš i nisam pretjerano impresioniran. Izgleda elegantnije od 3GS, ali 3GS mi dosta bolje leži u ruci zbog svog zaobljenog dizajna. Čak i ekran, koliko god bio savršen, pod prstima nije niti blizu dobar kao ekran od Galaxy S ili HTC Trophy. Na iPhoneu prsti daleko teže klize nego po gore navedenim mobitelima, nemam pojma zbog čega, ali nije niti blizu ugodan za koristiti kao Samsung i HTC...
Na 3GS je bio sustav v4.1 i iskreno, nisam primijetio da je išta sporiji od četvorke!? Istina, nisam uspoređivao nikakve "teže" aplikacije, ali kretanje po mobitelu i ulazci u programe su zbilja podjednakih brzina. No uopće ne sumnjam da četvorka zasja dok na nju staviš neku zahtjevniju igru ili aplikaciju zbog jačeg HW-a.
Osobno sam se zaljubio u kristalnu sliku četvorke, tako da ako ću ipak kupiti iPhone, teškog srca ću uzeti 3GS (kojega ću vjerojatno i uzeti kad mi je tako jeftin) :(
http://itunes.apple.com/us/app/skilltes ... 63167?mt=8
burazerova igrica
Ima li iPhone neku aplikaciju poput 3G Watchdog? Ili i on pdržava tu aplikaciju?
PS: Za pračenje data prometa, ne...!?
Odlično izgleda, hvala na linku!
LOL, Android na iPhoneu :pray: :rotfl:
Više o tomeS+ Kako instalirati
http://blog.gsmarena.com/pics/10/11/...marena_001.jpg
To je poso :)
Čuo sam davno za to, ali ja mislim da ima samo za prvu i drugu generaciju iPhonea i prvi iPod touch. Ako su ga napravili za iPod touch 4 i iPhone 4, ja sretan :pray:
Nisam znao :D Ali ako fakat naprave za iPhone 4, onda zbilja nema potrebe za GalaxyS kada ga mogu imati na iPhoneu (ako baš želim) :D
PS: Jedino me strah da mi ne rokne četvorka i da se ne razbije. Kak sam imao previše vremena, puno sam surfao i naišao na stotine usera kojima je mobitel pao i rasprsnuo se :cry: Jako ko helikopter moj qurac :|
Zato ja ciljam na iPod. Nije mobitel, jeftiniji je, ne moram ga nositi svaki dan i puniti ga svako malo da bi bio u kontaktu, pogotovo ne po nekim sirovim birtijama i ostalim vukojebinama. To što ću imati 2 uređaja a mogao sam imati samo jedan mi ne predstavlja gotovo nikakvu razliku.
nadam se samo da si upucen da ipt4 nije čisti iphone4 bez antene... ip4 je ipak jači uređaj (ekran, kamera, rami...)
Šta je jače od čega? iPod ili iPhone četvrte generacije? Mislim, meni je svejedno za malo RAMa gore ili dolje, procesorskog takta ili whatever, u svakom slučaju bih radije uzeo iPod, pa k tome četvrtu generaciju kad već za razliku od starije braće ima kamere, retina ekran i slično.
Imao sam novi iPod na dva tjedna. Hardverska podloga im je potpuno ista. Unreal 3 engine se vrti savršeno glatko.
Oba imaju identičku Retinu. iPod je brži jer ne procesira GSM signal.
Kamera je lošija. Radi se o 960x720 kameri bez bljeskalice, nasuprot 5 MP kameri u iPhoneu 4.