= Citat =:
Izvorno postao GDra
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Idete mi na jetra sa tim spoilerima. Dođe mi da si copim igru odmah u utorak i da je pređem samo da mogu spoilere citat. :D
Malo je falilo da procitam spoiler koji nije tegan. (dobro da sam citao postove odozdo prema gore pa sam vidio reaperovo upozorenje).
Za spoiler tag imam samo jedan smajlic. :pray: Zbilja je fenomenalno napravljen.= Citat =:
Assasin slušaj me dobro, koristi spoiler tag, sljedeće takve postove ti brišem! :(
= Citat =:
Izvorno postao X Sync
100 stranica a igra nije izašla :bravo:
mrzim te...
nisi ni to trebao reci...
Bravo. Pa tko te tjera da gledas spoilere... Vidis da je covjek lijepo oznacio spoiler, sam si kriv
Da stvarno šta ste svi ninje,ako vidiš spoiler to znači da ga nebi trebao gledat...
Pa i da pročitaš nečete ti bit niš posebno dok ne zaigraš.
= Citat =:
Izvorno postao la50
Kako ti nece biti nis posebno kad znas sta ce se desiti! I onda pokvaris onaj element iznenađenja. A iznenađenja u MW2 nema puno, u to sam siguran. Nije to RPG.= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Nodakime ako imaš meni šta za reć reci jer ja ne namjeravam čitat spoilere.
Prešao si igru? MF2?
Da
Err,to jeste izaslo?
Za XboX citaj malo postove iznad! hvala!
Sutra dobivam za PC! :gitara: :gitara:
Naručio preko HCL-a. Napišem dojmove.
Vec vidim dojmove za MP... :D
kratko pitanje,jel bi 9400gt bila dovoljna za cod4/6?
OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
DirectX®: Microsoft DirectX(R) 9.0c
Hard Drive: 12GB of free hard drive space
Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
Internet: Broadband connection and service required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation.
Co-op/Multiplayer Hosting: To host Co-op or MP matches, a 2Ghz dual-core or better processor is recommended.
Da...
Ja sam igrao sa 6600 GT tako da, bila bi dovoljna.= Citat =:
sta nisi dobio mail od hcla
= Citat =:
Svi koji izvrše uplatu i pošalju potvrdu o uplati na naš mail do 5.11.2009. igru će dobiti poštom u roku 2-3 dana nakon službenog izlaska igre (dobili smo obavijest od našeg distributera da će i oni igru dobiti tek na dan službenog izlaska igre tj. 10.11.2009.).
= Citat =:
Izvorno postao la50
Bravo ti....
Taman mislio brisnuti nekoliko stranica radi očigledne piratije kad pročitam na netu kako su neke trgovine doista prekršile release date i prodavale igru preko vikenda. Well played, clerks, well played.
Haha,kakvi majstori xD.
Jel trgovine zbog toga mogu pobrat kakvu kaznu?
ma znam ja pravila stavio sam tu sliku jer je bila na forumu modernwarfarea247. :kill:
Ah, došlo je, na Steam vidim. Preskočit ću to, rađe čekam još jedan dan ^^
To je preorder, Steam će se aktivirati tek 11.11.
Retail verzije se isto tako moraju aktivirati i igrati preko Steama, pa vjerujem da su željeli izbjeći preopterećenost servera prilikom aktivacije s obje strane.
Da, baš sam čitao sad. Ma dobro je, bitno da je izašlo.
Jedva čekam prvu recenziju za PC, da vidimo što će reći. :D
ja jedva cekam da dodje u obliznju igraonicu, da vidim kako ce to sve skupa funkcionirat!
Ne. Jesi i ti naručio?= Citat =:
Izvorno postao CAK_CROchef
da i dobio sam ovaj mail
mozda zato sto zivim van zagreba
+
negdje sam procito da je drugi bonus dvd u banani i da ne radi
Ja sam u zagrebu. Valjda dobivam danas onda.
reci ce game of the year,kao i druga,i treca,e onda četvrta bude valjda objektivna i kvalitetna.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Moja vjeroatno neće doći sutra već u srijedu... Tko je kriv? *cough*crash*cough*
A ta prva, druga i treća je ona po ćemu se igra kupuje obično xD Al enivej, očekujem iznad 85%, meni dovoljno. Znam da ću u sp-u srat cigle od nevjerojatne kulnosti koju ova igra ima. Can't wait!= Citat =:
sutra izlazi ...
bas me zanimaju komentari svih vas koji ste tako "žestoko" pljuvali igru i na vidjelo iscjedili svaku malu i najsitniju manu...
IGN 9.5/10
GameTrailers 9.5/10
Gameplanet 9.5/10
Game Informer 9.75/10
Hejteri umrite... sporo.
Look at me!!! I'm shaking, I'm shaking!= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Vidjet ćemo reakcije kad zaigramo. Mi sa foruma, i općenito masa. Objektivno naravno.
Recenzija sa GT: http://www.gametrailers.com/video/revie ... fare/58369