Ja bi njega za Bombura :(
http://www.empireonline.com/images/f.../photos/77.jpg
Printable View
Ja bi njega za Bombura :(
http://www.empireonline.com/images/f.../photos/77.jpg
E to bi bilo vrhunski :(
Kolko j meni poznati, glumci koji su glumili u LotR su bili/jesu vrhunski kazalisni glumci. correct me if wrong
I ne samo kazališni, Christopher Lee, Ian McKellen, Viggo Mortensen također imao glumačku karijeru prije Lotr-a
jesu neki, al velika vecina nije
Sam, Pippin, Boromir, Gimli, Frodo. za njih nikad prije lotra ja nisam cuo/vidio, no bili su kazalisni glumci.
ako bog da, isto tako ce biti i sa hobbitom.
Sean Bean (smesno zvuci jel da :) ) je imao solidnu glumacku karijeru,ali pak dosta likova (hobbiti uglavnom) nisu bili poznati,cak stovise,vecini njih je Lotr bio umesto odskocne daske,gotovo poslednji veci glumacki (filmski) poduhvat,osim izuzetka Froda,koji je imao jos par ok filmova.
A od te glumacke postave su isto bili poznati glumci Frodo i Gandalf, te od sporednih Liv Tyler i Cate Blanchett, neki su postali poznati kasnije, a za neke vise nisan ni cua.
Niste spomenuli i legendarne uloge Petera Jacksona, kad brani Helm's Deep, glumi pijanduru u Breeju i umire od Legolasove strijele :rotfl:
Uostalom, pogledajte
Hej!Primetio sam ga kada baca neki oversized-rock na Uruk-Hai ratnike,prvo sam bio zacudjen,a onda sam i na netu video da je to zaista on. :)
Opako! :pray:
Ma nikako da te dodatke pogledam.
Nakon maratonskog gledanja LotR-a neda mi se vise nista gledati. Mislio asm dodatke malo po malo svaki dan gledati, ali je i to brzo palo u vodu.
Malo navrati frend i veli, ajmo SC2 zahalati, pa dode buraz, ajmo SC2, pa poslje pocnem druge filmove gledati... tako da na kraju izgubim onaj kontinuitet pa mi se poslje uopce vise neda.
Više o ovoj lijepoj vijesti, pročitajte OVDJE!= Citat =:
BREAKING NEWS: The Hobbit Stays In New Zealand
Mala novost!
Cate BlanchettSi Orlando BloomSreprziriaju svoje uloge u "Hobbitu"! :)
oni će bit u onom drugom djelu, je? pošto se ne pojavljuju u prvom dijelu (hobbitu) :D
ja se nesječam da je legolas bio u hobbitu :o
sad preko zime bi uz silmarillion mogo i hobbita ponovit
Legolas se pored njegove uloge u LOTR-u (ratu za prsten) pojavljuje i u lovu na Golluma.(kratkom opisu gollumovog bega i njegovog ubilackog lova za Bilbom.)~ on je tu samo doneo vesti o Gollumovom begu.
Lov na Golluma,šta to nije bilo negdje u vrijeme FOTR-a?
Veoma mala vremenska razlika,malo pre no sto je Frodo krenuo u Rivendell.
Što je bilo jedno 60-ak godina nakon Bilbovog putovanja...
Ja ne povezujem Legolasa i 'Hobbit' vec samo kazem da je Legolas bio ukljucen u radnju i pre LOTR-a.
reci mi nešto što prije nisam znao, al moje pitanje je bilo kakve veze ima s hobbitom a ne lotrom.
Zar je toliko tesko malo googlati?
Ugl,evo ti odgovora.
= Citat =:
Deadline.com is reporting that Orlando Bloom is expected to reprise his role as Legolas Greenleaf in the upcoming ‘Hobbit’ films. You may ask, how can this be? Well, quite simply, the character of Legolas was very much alive during the timeframe of The Hobbit. In fact, he was probably several thousand years old at the time of The Lord of the Rings! Since Legolas is the son of Thranduil (The Elvenking), a major player in ‘The Hobbit,’ one can easily see Peter, Phillipa, and Fran writing him into the script. *MINOR SPOILERS* Not only would he appear in Mirkwood with the other wood-elves, he could very well lead the wood-elf contingent into the Battle of Five Armies!
joj da zaboravio totalno na battle of five armies.
nemoraš bit tako hostilan.
also, ako niste primjetili, bio je i u bitci kod dagorlada na kraju 2. doba
Elijah Wood u "Hobbitu"
Vijest ima dosta spoilera, pa ako zelite ostati u blazenom neznanju, ne klikajte na link! :wink:
Sir Ian McKellenSi Andy SerkisSsu konacno potvrdili svoj angazman u "Hobbitu"!
OVDJESmozete procitati sa kojim se glumcima iz trilogije jos pregovara...
Quote sa TORn-a= Citat =:
From Sir Christopher Lee’s Official Site:SSlowly but surely, Peter Jackson has managed to secure the return of the majority of the major stars from The Lord of the Rings franchise for his soon to be shooting prequel, based on J.R.R. Tolkien’s The Hobbit.
Sir. Christopher Lee had been in talks to reprise his role as the wizard Saruman and it now looks certain, providing that he is in good health, that he will be appearing in the movie.
odlična vijest, što više stare ekipe to bolje ;)
Ma nije, mislim za Sir Ian McKellena i Andy Serkisa je dobro, al zasto Wood mora iopet biti u filmu, ka da ga u lotru nije bilo dovoljno za pa uvijek
Biće super film, baš dobro što opet glumi Bobo)
LOTR serijal mi je jedan od najboljih filmova, mislio sad da će nakon knjiga koje sma pročitao bit neprepoznatljivi trash, ali ne, film je potpuno pogodio atmosferu, detalje, ma vse.
Baš dobro što su odlčučili snimiti prequel na trilogiju, da malo bolje vidimo život hobita.
Jel zamjerate Jacksonu sto se nije drzao knjige? Ili ste mu oprostili sto si je uzeo malo umjetnicke slobode?
Naletio sam na par likova koji su film popljuvali bas zbog toga.
Sto se mene tice film bi mi bio jos bolji da se drzao knjige od pocetka do kraja. Ali necu zbog toga reci da je film smece. Odlican je film i sve sto je mogao Peter Jackson je iz knjige prenio na film.
Malo ga je prilagodio mlađoj publici i uveo je par smijesnih izmjena.
(Jedino sto nikako necu prezaliti sto nije uspio ubaciti scenu sa Tomom Bombadilom, ali tko zna koliko bi onda dugacak film bio.)
Sta mislite za Hobbite? Da li bi vam bilo draze da se drzi striktno knjige ili da radi na svoj nacin?
Pa ja ne zamjeram, recimo u knjizi bitka kod helms deepa je opisana u samo par crtica, a to je bila jedna od većih bitaka i važnijih, i u filmu je dobro prikazana.
Što se mene tiče nek snime filmove o First Ageu, Second A, Third A, Fourth A. Ima toliko stvari za snimit još filmova o gospodaru prstenova, da bi bilo šteta to ne snimit.
Ja mu nikad neću oprostiti za Bombadila. Nikad. To bi bilo zakon :(
Ni ja :(
Jel netko ima informacija o Entovima? Baš me zanima otkud su stigli, koliko su stari i takve stvari o njima. Djeluju prekul imho.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ent
http://lotr.wikia.com/wiki/Ents
Ne poznajem LOTR dovoljno dobro da bi ti licno nesto napisao. :(
Daj copy/paste u spoiler, troši mi mnogo jer sam na mobu . Please :(
Dosta teksta je u spolieru! (zapravo,nema toliko mnogo teksta,ali je bezveze da ogroman c/p ne stoji u spolieru)
(izvoli chupa)
Jel knjiga "Hurinova Djeca" vrijedna citanja?.
Jeste.Nije losa,iako zna biti pomalo nezgodna ako nisi dobro upoznat sa Tolkien-ovim svetom.
Istina, al definitivno meni najbolja, zajedno sa Silmarillionom
Meni najbolje Tolkienovo djelo.