O_O....frajer trazi da jos 11gb skinem?
Ma daaaaaj
Printable View
O_O....frajer trazi da jos 11gb skinem?
Ma daaaaaj
O čem pričaš ti? Ja skinula samo neki mali patch
¸Blesiro je nesto launchers. Sad je sve uredu.
Fali server na koje su mi Republic likovi. :)
Meni masa likova na nekom francuskom serveru kojeg još nema xD
:DD
Dayum, son.
http://www.swtor.com/news/news-article/20111202-1
http://i.imgur.com/ohBtT.jpg
No me gusta. :(= Citat =:
In addition to the keyboard, Razer is also releasing a custom Star Wars: The Old Republic Gaming Mouse, a wireless mouse that features seventeen programmable buttons. This includes a twelve-button thumb-grid that allows you to have immediate access to your skills, abilities and menus with a simple brush of your thumb. This wireless gaming mouse comes with a charging stand and is available for pre-order now for $139.99.
Ma cijene su im preogromne. Miš možda i OK, ali tipkovnica košta 1.5k kuna. Ako i dođe kod nas, bit će 2.5k kad dodaš PDV i maržu.
Probao sam smugglera. Voice cast/acting je totalno fulan, class quest (do lva 10) je dosadan i jadan s obzirom na druge klase. Linije kao "Whats the big deal?" i jos par se stalno ponavljaju kao odgovori.
Kao gunslinger u pvpu je dobar, ali responsivness covera je užasan.
Hmm nema za narucit u algoritma..
U Hrvatskoj se igra ne može kupiti, jedino možeš naručiti izvana
Zašto to?
To sam se i ja pitao. Da mi pingu nije rekao zvisio bih :/= Citat =:
Izvorno postao whiskey
Ja sam sa zaavi-a preorderao.
edit: je li i vama još uvijek procesing btw? (na zaavi preorderu)
Jest, slao sam Zavviu danas mail. Processing će stajati sve do izlaska igre, no trebali bi ranije dobiti kod za early access putem maila koji se onda aktivira na ToR stranicama. Javim ovdje ako mi što odgovore :)
Btw, malo sam švrljao po ToR forumima, ljudi su navodno imali dosta problema s dobivanjem early access kodova od Zavvia - morali su ih telefonski zvati i slično jer ovi se baš ne snalaze najbolje s time. Jedna teorija je da je broj kodova ograničen, no opet, ako piše da se dobije kod kada prednaručiš ToR, onda bi ga i trebali dobiti pošto nigdje nije bilo navedeno da su svi kodovi otišli. Sve u svemu, vidjet ćemo. Oko isporuke igre ne treba brinuti, tu je Zavvi uvijek korektan.
Znaci zavvi je odgovor. Jel šalju poštom kutiju ili je digital download tj. nece ni tribat downloadati zbog ovog beta accounta i vec instalirane igre?
Dobiješ kutiju poštom. Digitalna verzija ekskluzivna je za Origin i trenutno nedostupna u našim krajevima. Pozitivno je što za box izdanje ne moraš koristiti Origin klijent :)
Ok sad su stvari jasnije :)
Zar ti po nekoj logici ne treba samo key kojeg registriraš na svoj game account kao i sa svim MMO naslovima ikad?= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Ni kupovanje preko Origina ni kutija ti nisu potrebni ako možeš nekako drugačije nabaviti client aka skinuti od kud uhvatiš.
Znam da ti treba samo key u konačnici, no koliko sam skužio, dobije se kutija pošto plaćam shipment. :)
Kolko prokletih tipaka. Rado bih kupio takav mis al bez dugmica i da nije wireless...ah well.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Igram Star Wars Republic Commando i mozda cak zbog te igre malo zaigram i sa trooperom.
Listam već 20 stranica unazad i nema ni jednog gameplay/info/expo videa. Dajte nešto :(
Jel ima neka stranica sa svim skill tree-ovima od klasa?
Gugl kaže: http://r2-db.com/skill-tree/calculator
@Zračni, uživaj! http://www.youtube.com/show/theoldrepublic?s=1
Mmmm, Biscuit <3
http://r2-db.com/skill-tree/calculator/ ... 0ki2c60000
http://r2-db.com/skill-tree/calculator/ ... 0fk1d00000
kul sad lijepo imam unaprijed skill tree za powertecha i vanguarda
Samo se nadam da neće u igri postojati klasa koja može biti potpuno nevidljiva, skinuti pola HP u inicijalnom udarcu i držati te u stunlocku 2/3 vremena :P
Lol nisam vidio jos ability koji skida 1/4 helta a kamoli pola, borba je dobro balansirana i fight protiv svake klase je tezak (osim ak frajer nije potpuni idiot). I postoje abilityi koji skeniraju za stealth unite. Inquisitori su roguelike al health i armor im nije jaca strana.
Dobro kaže Sickpetey, klase su relativno ok balansirane. Možda su malo trooperi prejaki naspram jedia, ali većinom je to dobro odrađeno.
Pre-load STAR WARS: The Old Republic Now
Info u vezi early accessa. Meni je kod danas stigao, aktivirao sam ga na računu, čekam sada samo mail od BioWarea s točnim vremenom early accessa :)
Od Zavvia? Meni još ništa nije stiglo.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Poslao sam im jos jedan mail za svaki slucaj.
Yup, od Zavvia.
Pošalji mail, meni su odgovorili u roku od nekoliko dana
Vjerujem kako će ovo mnoge zanimati.
Review igre od čovjeka koji je neko vrijeme proveo igrajući na 50. levelu. Dojmovi su koliko vidim dosta pozitivni.
Level 50 Beta End Game Review - Final Build
BioWare nije unaprijedio gameplay mehaniku, no questovi u ToR-u su kroz cijelu igru daleko od onog "grind dojma" što je svakako ogromni korak naprijed. Jedva čekam 13.12 :)= Citat =:
Leveling from 1-50 in this game is stellar and hands down the best experience you can have in an MMO.
They have the framework in place to make playing at level 50 incredibly fun. Major changes to the PvP gear system is needed and a tuning pass of hard mode FPs and crafting schematics is necessary at this point as well as dealing with Operation bugs. Lets hope BW can deliver on their promises post launch and fix some of the apparent issues so TOR can grow into a lasting experience that any Star Wars OR MMO fan could enjoy.
Nikad više maestro kartice. Moram ic u banku radit novi racun da bi moga paypalom dignut s njega jer maestro ne prihvacaju. Za Old Republic doslovno 432 nova accounta i šifri. Za izludit jebote..
Još da review nije s MMO-champa nekako bi to i uzeo u obzir.
Ajd, ajd, neću biti pesimističan, valjda će biti dobro :P
Još uvijek mi nisu odgovorili na mail/poslali key. Sutra cu ih morat zvat, samo se bojim koju ce mi cijenu nabit poziv posto zovem s moba.
Nemoj zvat s moba :)
Mene je 15 minuta koštalo 2€ preko Skypea. Ako zoveš s kućnog (T-com) dođe te oko 35 kuna.
Also:
Star Wars baby! Ne postoji niti jedan sf sa tako dobrom atmosferom koja je apsolutno zarazna. Tatooine, jedini pustinjski planet na kojem bi volija živit :)
Coruscant :O
EDIT:
Nar Shaddaawhat? :D