možebitno...moram odmah prestati s tom prljavom navikom i moram početi davati svima...hoću li onda biti tako kulan?
Printable View
možebitno...moram odmah prestati s tom prljavom navikom i moram početi davati svima...hoću li onda biti tako kulan?
pa cuj, zajebavamo se, al kroz prizmu mnogih ljudi više je kulan čovjek koji je povalio 70 cura nego onaj koji ima paladina na lvl 70. :D
Što je zapravo bizarno. Ako si povalio 70 cura, to znači da si sex maniac, ovisnik o istome, prijenosnik cijelog spektra spolnih bolesti (možda), ne znaš se kontrolirati, itd. što baš i ne bi prošlo kao kul osobina.
nisi u pravu. broj 70 je tu zbog simetrije sa onim levelom, a level je taj level cap u originalnom wowu, pa sam ga zato stavio, a i 70 partnera nije nikakva ovisnost o seksu, nego samo promiskuitet, koji ne mora biti loš ako se prakticira dovoljno odgovorno.
Ok, ok...
Onda 150 partnera? :D
WoW - lvl cap = 60
TBC - lvl cap = 70
WotLK - lvl cap = 80
cropir, u phail, n00b, ololololololol :D
j/k, naravno da je kulniji....doduše nemam paladina :D
S= Citat =:
'Ne znam kako ćemo platiti sve troškove. Nemam džeparca, a tata mi nekad da deset funti', kazao je.
na ovo sam se usro od smijeha
a tek kad sam pročito da je spavala sa 8 likova jao...
e kužiš foru, to ti je onak.. djeca koja malo je** onak vide 15togodišnjakinju koja svima daje (čitaj: radodajku), onda svi navale na sad već MILFaču, kako bi ih jednog dana ukoliko se pokažu "očevima" razdjevičila hahaha xD
Baš kaj veliš, ženska je 15-godišnja MILF - mother i'd like to forget xD
fak. :D= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
well, naučio sam neš. :D
Total War:Empire
= Citat =:
Izvorno postao The Boz
hahahahahaha :D :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Outmind
a crko sam skoro xD
da, odvratna je inače, bar sa slike :|
ima 15 godina izgleda ko neka debela sa 40 Oo
dakle ipak bi umocio da je vidiš u živo a ? xD= Citat =:
Izvorno postao saiyadjin
ja sam isprva mislio da mu je to mama...onak, vidim nešto veliko, ružno i naizgled staro i ofucano...očito sam samo fulao dob ^^
pročitao na tltxtu da su slovenci napravili novu tipkovnicu.. naime oni su izbacili tipku d o stavili c na to mjesto... d se može napisati posebnom kombinacijom tipki...na tome se radilo godinu i pol s microsoftom.. očito da ne stanu sve tipkovnice slovenaca u sloveniju..eto
Pa jbte šta se ima klinac od 12 godina jebat... Koma...= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Ontopic: Frendica čita neki časopis i u časopisu ima reklama za neki parfem i onak polugola ženska na reklami. I naiđe profesor (i inače perv) i pita "Šta to čitaš? Playboy?" Frendica: "Ne :o :o " A profesor kaže "Ja mislio da čitaš Playboy pa da malo posudim"
Mi smo svi ostali PAF. :D
= Citat =:
Izvorno postao Maja
đels ?
Sickmanno1 says:
bez jednog oka automatski dobijes vise parkirnih mjesta u gradu
Lorlon says:
xDDDDDDDDDDDDD
Lorlon says:
Super xD
Lorlon says:
ajd idem odjseć ruku
Lorlon says:
Možda dobijem bonove za besplatno drkanje? :?
:pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao aha123
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao aha123
Onion :pray:
Raspravlja se o integriranim zvučnim i grafičkim karticama.
= Citat =:
Izvorno postao mamlaz
WTF :pray:
Vidio sam to :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao KingTomy
Btw onion news network je strava, kakvih sve gluposti ima :thumbs2:
- You press the keystrokes, and you think: "Oh my god, they sound exactly as... the keystrokes!" In your experience of... pressing keystrokes!= Citat =:
Izvorno postao Ryd3R
:pray: :rotfl:
= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
= Citat =:
Izvorno postao dal3
:rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao LL21
samo se mogu sloziti= Citat =:
Izvorno postao flander
:pray: :rotfl: :pray: :rotfl:
Profesor ispituje mog frenda:
Profesor: Kako doznajemo koliki je salinitet u vodi (nešto tako je pitala, neznam točno)
Frend: Tako da izmjerimo nadmorsku dubinu!
Profesor: Em je krivo, em nije nadmorska dubina nego nadmorska visina
Frend: E mene nećete za***at!!!
Kasnije je dobio 1 iz znanja i 1 iz ponašanja :rotfl:
Na jednom satu pita nastavnica učenike:
Profa: Šta mislite, koje zvanje u Kini je najunosnije i najisplativije?
Frend do mene: *iz sveg glasa* KINESKA MAFIJA!!!
danas na biologiji jedan tip:
ja sam procitao da su negdje u turskoj navijaci na nogometnoj utakmici radili buku od 300 decibela
@ lukan- :pray:
Dobro, ovo možda nespada ovdje, ali eto, nisam znao gdje staviti!
Idem ja skiniti Google Crome preko IE-a! prvo sam tražio pola ure preko windows live tražilice stranicu gdje ga downloadati (nije mi se dalo upisivati gore google.com), nađem ja nekako, startam download, downloadira sve bez problem i dođe do 100% (zadnji sekund downloada) kad ono, odjednom, izleti BSOD i restarta komp!
Prvo sam ostao zbunjen, a onda sam prasnuo u smijeh s tužnim prizvukom!
:pray:= Citat =:
Izvorno postao TvRc
pošto ne gejmam (mp) ovo prvi put čujem
Jel tocno to obicno susrećem u COD4 MP takve likove npr. You are killed by your mother i tak neka sranja pomalo glupo vec i onda nakraju skuzis da je lik totalni noob al je tu sam da zaj...va ljude i onda mi je najdraze kad takvom liku sa jednog kraja mape na drugi kod njegovog spawna stresem headshoot i onda on meni da sam noob haha :bravo:= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Lik daje oglas :
Nek se javi osoba koja me prestigla dana 14.02. oko 16 sati!
WTF
Usmeno ispitivanje iz hrvatskog prije par godina u srednjoj. Ispitivao se Šarl Bodler jelte i kompanija.
1. lik: "Imamo ova njegova dijela, imamo ove njegove zbirke pjesama, on je imao ovo, bio je to i to."
2. lik: "Imamo u tom periodu par važnih osoba..."
3. lik: "Imamo jako poznata dijela iz tog perioda kao npr..."
..
6. lik: "Imamo..."
Profa: nakon sto je već ljuta i što je svima dala 2 na izražavanje ustane i lupi šakom o stol "Pa dobro jer ima u ovom razredu ljudi koji ne počinju rečenicu sa imamo?"
7. lik: "Imamo mi profesorice i takvih."
U razredu lom, lik pokupio topa al se isplatilo kad je vidio facu od profe :pray: :pray: :pray:
e ovo sam nasao legenda
= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
danas je ucitelj iz povijesti provjeravao ispit od 5. razreda, i na pitanje: koje je mitolosko bice imalo tijelo covijeka i glavu bika? je dosao odgovor: terminator
:pray: :pray: :pray:
ne zajebavam se
Ok, valjda i ja mogu izvući koju sa povijesti u srednjoj... to su bili dani.
Profesor: "Zašto su doveli artiljeriju svu tamo? Pa brate, jer artiljerija ratuje! Ne vojnici. Šta će vojnici napravit? Artiljerijom se ratuje! Šta, kad smo mi bili gore kod <random mjesto iz domovinskog rata>, <random divizija>, pa šta smo mi kao vojnici mogli napraviti? Nšta, dali su nam pušku i dva metka. Jedan za njega jedan za sebe."
:pray: :rotfl: :pray: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Feanor
:pray: :rotfl: :pray: :rotfl:
kako volim pomagaj brate :D
Kad smo već kod pomagaj brate:
= Citat =:
Izvorno postao xtali
loijl= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Jebate kakve to vi nazi profesore imate.= Citat =:
Izvorno postao ArcL!ght
I onda ti piše "You killed your mother."= Citat =:
Izvorno postao Dommyshell
:.(
Jedan lik iz razreda zove me danas na kućni:
"Di si ti?"
I što je najbolje,tako bude skoro svaki put kad nazove.