upravo sam vidio tu scenu...ne znam zbog čega ali scena je toliko urnebesna...playa XD
Printable View
upravo sam vidio tu scenu...ne znam zbog čega ali scena je toliko urnebesna...playa XD
Hellbound: Hellraiser 2
Čak bolji od prvoga.
evo pogledal sam "Putovanje u središte zemlje"
baš mi je heben film
"Weeeeeeeeeeee areeeee still faaaaaaalliiiiing" hehee
definitivno bolji,i ultrakrvav.= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Dune => Children of Dune... odlično, preporučujem svima koji još nisu gledali i onima poput mene koji su već gledali....
Danas sam ponovno odgledao Van Helsinga i xXx.
Van Helsing je odličan. Imam ga na DVD-u. :D= Citat =:
Izvorno postao vex
Nije film, ali jako dobro i vjerno knjigama (više od Lynchovog filma i "Weirding Modula"), ali trebali su imati malo veći budžet za kostime. Sve u svemu, najbolje što Dina ima ekranizirano (valjda će film 2010. nešto valjati).= Citat =:
Izvorno postao unknown
Opet pogledao NightwatchSi ne mogu se prestati čuditi kako me taj film uvijek nanovo zarobi atmosferičnošću i općenito zanimljivim settingom/likovima (ono, čika negativac igra Tekken sa custom likovima i ima preko 50 godina). Po meni bolje od Daywatcha i to nekoliko puta.
a dobro... mini serija je negdje između serije i filma= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Pogledao Nemoguća misija.
Odličan film.
e,bio gledao kindergarten cop danas dopodne.arghz...
uff daywatch i nightwatch :pray: :pray: nešto prejebeno= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
inače gledao upravo tropic thunder bolesno :rotfl:
Kirk Lazarus: I'm just like a little boy, playin' with his dick when he's nervous.
pogledao superhero movie neki dan. presmješan film :rotfl:
Gledao Kung Fu Panda...malo se previše uživio..preporuka
:D
I ja ga pogledao u petak navečer. Zakon je.= Citat =:
Izvorno postao Cthulhu
Pogledao sam i Čovjek bez lica. Solidan film sa previše happy endingom.
Pogledao Tropic Thunder, predobar je :D
Ona beba je zakon, kad skoči na leđa Tugu Speedmanu dok bježi i izbode ga nekakvim nožem. A Tom Cruise je... wtf... čime su ga natrpali, jedva stane u košulju, lik ima *ogromne* ruke, prsti su mu ko ćevapi :D
pogledao sinoc Kung Pow u pijanom drustvu,fino se nasmijao par puta...
= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Tom je lud, fenomenalno su ga zamaskirali, da mi cura nije rekla da je to Tom, nebi ga niti skužio :rotfl:
Nego, jesi skužio onaj udarac u facu redatelja (kad Tom kaže liku da ga odalami)?!?!? Se slažeš da je to najbolje snimljeni udarac u facu u povijesti filmske industrije? :D :pray:
PS: Danas je na HBO-u filmek "Pirati s Kariba 3", tak da bum to vjerojatno gledao...
EDIT:
:rotfl: :rotfl: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Koja faking cenzura :rotfl:
Udarac je dobar, izgleda dosta realno :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
E, ti Karibi 3, gledam o čemu govoriš i nije mi jasno... tek nakon minut-dvi skužim o kakvoj cenzuri je riječ, lol.
E, da, jedna od najžešćih scena u filmu (Tropic Thunder, ne P1rati):
(bez beda, nije neki spoiler, za one koji nisu gledali)
-0faPcO-mcM
I'M A LEAD FARMER, MOTHERFUCKER! :D
Pogledao sam Gusare sa Kariba 3 :|
I OPET sam došao do zaključka da je film katastrofa, baš kao i drugi dio :( Ne znam ni sam zašto sam takav mazohista da idem gledati takva govna na telki. Prvi dio je bio fenomenalan, drugi dio probavljiv, a treći katastrofa sa nešto humora...
Hellraiser 3: Hell on Earth
Pad kvalitete u odnosu na prva 2, no to se i znalo, čim su se Ameri uhvatili izrade ovog serijala.
Gledao sinoć "Frontier(s)", francuski horor-triler tipa Hostel. Za one koji takve filmove vole, film je very good. Ja nisam neki fan, ali svejedno mi je bilo ... hm.. zanimljivo gledati što motorna pila (ne ručna, nego ona na stolu, okrugla) radi od čovjeka :)
Anyway, ako vam se gleda krvavi horor-triler s nacistima kanibalima i političkom alegorijom, preporučam :)
N_I3zv997qg
Young People Fu*king - 7/10 - nemojte me napadati odma, ovo nije p0rn film! Ovo je komedija! Uglavnom, radnja filma se odvija prije, za vrijeme i nakon sexa kod 5 različitih "parova"! Jednim djelom, ovaj film ima i poučnu notu (što ne raditi tjekom sexa)! Preporuka, ako volike filmove koji se baziraju na dijaloškom humoru!
gledao sam Misolovku i Bonda: "dozvola za ubojstvo"
pogledao tropic thunder lose kvalitete,odusevljen sam filmom,moram opet cim budem imao dvd:)
Odi u kino jebla te riža :D= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
pogledal sam Pismejkera, dobar film za pogledat više puta
sutra je opet Roadtrip :D
"Im in a RUNN!!"
Konobarica (The Waitress)... sve u svemu jedna jako dobra drama o konobarici koja samo želi peći pite. Jako dobri dijalozi i općenito optimističan kraj, za razliku od većine filma koja prikazuje muke kroz koje cura prolazi zbog muža zlostavljača.
Eh Bartuc,toga u Pozegi vise nema.Staro kino je kupio biskup za neke svoje manifestacije i nezelim dalje niti znati sto,a ono gdje smo ''isli u kino'' tj.zupanijski centar je sada pretvoren u veleuciliste.Tako da u pz ti vec godinama nema kina,sto je jako tuzno:(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
orgije...eto...osjetio sam potrebu da ti kažem...stari je kupio dvoranu za organiziranje orgija...eh da, imaju i fondue...= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
A šteta što nemate kino, baš je fenomenalan doživljaj pogledati dobar film u kinu pošto se u njemu još i digne kvaliteta filma za par stepenica (ili bar ugođaj filma) :D
osobito ako si u ugodnom ženskom društvu za vrijeme nekog straśnog filma ^^= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
sad bi reko kaj se digne lol
ne valja mi gledat film u kinu, pošto danas imamo vrlo dobru tehnologiju, sve se to lako podesi dima ^^
a ako se u kino ide radi ekipe onda druga prića
The Bank Job - 7.5/10 - film po istinitom događaju, i to sasvim solidan! Ma, najbolje bi bilo da citiram imdb: "The true story of a heist gone wrong... in all the right ways."
bolje gledat s njom iz kreveta u sobi:)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
I ja se teško odlučim na odlazak u kino...odem ako baš ne mogu dočekati dvd izdanje. Doma imam veliku ekran,dobro ozvučenje , veliki krevet, frižder, wc ....
Danas pogledao Iluzionist.... dobar film .Navečer imam rezerviran novi Rambo u lokalnoj videoteci....tak da večeras imam totalnu rasturačinu i raspašoj ...
Prvi Rambo je imao odličnih dialoga poput “Mogao sam ih sve pobiti, mogao sam i tebe ubiti. U gradu si ti zakon, ovdje sam to ja!”
“Ono što vi zovete paklom, za njega je dom!” “Bog bi se smilovao, on neće!”
ali ovaj zadnji nastavak je totalno :pray:
"Fuck the world"
"Live for nothing or die for something."
http://slike.hr/slika/ske071.jpg
jučer nešto malo gledao mirotvorca.ok film...
.50 cal rampage scena je proglašena jednom od najbrutalnijih scena ikad...količina mrtvih samo u toj sceni nadmašuje broj mrtvih u svim rambo filmovima dotad :D= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Kak ne kužite da koliko god imate velike ekrane doma, da koliko god imate dobre zvučne sisteme i HDMI kerefeke... Cinestar to ima jedno 1'000'000 bolje od vas :D
Ja doma imam HDMI složen na 82" HDReady LCD-u i sve spojeno na liniju 2x95W pa mi nije niti blizu dobar doživljaj kao u kinu :P
Napravi si 5.1 sistem....to ti je danas standard.Sa njime je doživljaj gledanja barem 30% bolji .
edit: ne vjerujem da imaš 82" ....prije bi se reklo da imaš 82 cm kao i ja :D .