http://playstationgang.com/god-of-war-i ... next-week/
Ak' mislite da zasluži temu. Otvarajte.
Printable View
http://playstationgang.com/god-of-war-i ... next-week/
Ak' mislite da zasluži temu. Otvarajte.
A ne, ne zaslužuje. :shock:
Čim dođe pravi trailer...
Can't wait!
Splinter Cell-i HD su po 36kn na PSN-u (svaki posebno) ak nekog zanima.
op op, thx na infu^^
Max Payne na PSN-u. Ali PS2 port, a ne HD. Šteta. Ja bi radije oba nastavka kao HD kolekciju, u kutiji.
Možete mi preporučit koju dobru stranicu za uzmat igre, i jel se isplati naručivat iz vanka il je bolje ode kupovat, koliko san vidia nisu cjene igara toliko velike koliko san ja očekiva. I koji su vako must play naslovi da si nabavim koji, nije toliko bitan žanr.
game.co.uk je dobar cini mi se, ima dosta akcija, ljudi su zadovoljni i nema problema s njima. treba oko tjedan-2 da dode posiljka. ako ti udre carinu, cijena se moze povecat za nekih 10% posto, neznan sad tocno u vezi pdv-a, al mislin da je prije bilo 20%, al ako ti ne carini ne racuna se pdv, tako da recimo neka igra, nova od 30 funti, sta je 240 kuna kod njih je u nas 450-500
must play su dark souls, god of war 3, unchartedi ako ti svida takav tip igara, infamous 1 i 2 su dosta dobri, shadow of colossus-ico hd collection ako nisi igra vec, killzone 3 je dosta dobar fps, little big planet je zabavan, mgs 4, heavy rain...
www.base.com
www.zavvi.com
Meni bolji nego game.co.uk, jer na njemu često nema stvari u ponudi. Iako, katkad na njemu možeš naći nešto što je znatno jeftinije nego bilo gdje drugdje (kao recimo Skyrim koji je bio izuzetno jeftin samo mjesec dana nakon izlaska, no sada je opet skup).
Tako da šaraj te tri i nađi najpovoljniju ponudu za igru koja te zanima.
I ništa nemoj kupovati kod nas. Nemoj financirati ovu trulu državu ako to možeš izbjeći.
Do 300kn ne bi trebali cariniti. Svi veći hitovi su ti sada ispod 300, a za nove naslove pričekaš par mjeseci i to je to.
Tko misli uzimati PS Plus pretplatu, sada je trenutak. Ove igre se ovaj mjesec nude džabe:
1. Darksiders
2. Warhammer 40k: Space Marine
3. Infamous 2
4. LittleBigPlanet 2
5. Motorstorm: Apocalypse
6. Oddworld: Strangers Wraght HD
(i još jedan, ne mogu se sjetiti naziva)
Tri mjeseca pretplate su 110kn, ovaj paket vrijedi mnogo mnogo više tak da ono, matematika je jasna. I svaka igra zbilja valja, kaj je najbolje.
Wedran se ne bi jedino složio po pitanju Warhammera :D
Zbog Warhammera ni oni tebi trebali platiti 110 kunda ako žele da igraš ostalo.
Ovaj Oddworld je Strangers Wraght, a ne Abe. Razlika u nastavcima je jedno 10 godina.
Uz taj tvoj popis su besplatne još četiri igre. Virtua Fighter 5, Chime, Renegade Ops i Outland.
U jebemu, žešće fulao, popravio sada.
Uglavnom, taman mislio odigrati Darksiderse, fino uletilo^^
Zakon je plus. Sad misle davati igru svaki mjesec + 12 igri svaka tri mjeseca. Navodno u sljedećoj turi idu Ratchet & Clank, Saints Row 2, Just Cause 2, Lara Croft, Resident Evil 4 HD i hrpa drugih.
Da, tako je i nama bilo rečeno u Playomaniji.
Resident Evil 4 HD kažeš?
Fino, fino, i to sam imao namjeru odigrati :D
Većinu toga ili imam ili me uopće ne zanima.
Jedino Darksidersi, no njih ću si kupit u kutijici.
pih, ja to mogu samo gledat... nije da me bas zanimaju te igre, al poprilicno sam ogranicen s riknutim laserom i 40gb hd-om, na kojem su socom i bf3, a samo to i igram vec duze vrijeme...
Deus Ex: Human Revolution besplatan za PS Plus pretplatnike
Deus Ex: Human Revolution free for PlayStation Plus subscribers
GG Sony :thumbs2:
Jel mi može netko objasniti kako funkcionira gun za PS3, gdje ima za kupiti, koji su najbolji, što još treba uz njega, i najvažnije, jel se isplati?
Izašao je RE Chronicles HD Collection, pa mi je pobudilo zanimanje za gun.
I Am Alive je 60kn na PSN-u.
Čini se baš cool i atmosferično. Uzeo za stare dane.
YLOD :(
Usred Dark Soulsa.
Sam si kriv za to
http://www.smiteahippie.com/wp-conte...lson_haha2.jpg
Dugo ovu sliku nisam koristio.
Samo se ti smij tuđoj nesreći.
Sad samo da nekako izvučem saveove pa kupujem novi.
Samo naprijed. Dok ti to radiš ja ću uživat u Dark Soulsu na svom PC-u.
E sad je stvarno čudno.
Uspijem ga osposobit da radi par minuta, odem na PSN da si stvorim PSN+ account za online storage i otkrijem da imam 229.99kn u Walletu.
Otkud to???
Zadnje što sam kupovao bilo je kojih 70kn. Nakon kupnje sam obrisao podatke o kartici (uvijek to napravim).
Na mail mi nisu došle nikakve obavijesti o ikakvoj nadopuni Walleta.
Strah me dirat te novce.
WTF???
To ti je sreća u nesreći.
BTW:
http://i45.tinypic.com/16gms9h.png
Wauu, upravo sam skužio da ovo PSN+ članstvo košta 110 kuna za 3 mjeseca, i mogao bih igrati Infamous 2, Dead Space 2, Little Big Planet 2, bolesnoooo :S. Ej Windwalker, preporučaš da uzmem ovo???
Još, koliko često dolaze ovi instant packovi igara, jer ako će doći neke na jesen a ja još imam članstvo, wau, mogao bih super proći. Šta kažeš?
Xero, igraš li i ti Dark Souls??? Profile name da te dodam?
Ja sam na kompu.
Ček igraš ga već na kompu? Zar je došao?? :SS
Neznam kolko će često dolazit packovi, no ovih 7-8 igara za 3 mjeseca članstva su i više nego isplativi.
Meni je ovo prvi put da sam išao uzeti PSN+, no kao što kažem, javio mi se problem dodatnih novaca.
Sad ću sve pustiti do sutra i nadam se da će nestati kad se probudim.
Pa da ;). Ček koji kurac, ja ne mogu vjerovati da sam upravo skužio da je Prepare to die edition došao a ja sam prije 2 dana naručio Collectors Edition za PS3 za 300 kunića :S. Tješit ću se doma artbookom i tin case :S!!!!
Ja mislim da ga ja uzmem još večeras, 110 kunića za sve igretine, nisam mogao vjerovati.
Jep.= Citat =:
Izvorno postao Bara
SHIIIEEEET :S
Dark Souls je zamišljen da se igra na PS3. Netrebaš se ništa tješit, jer si dobro postupio.
Baš me zanima kak će ekipa sa PB-a coopati.
Dobro će ispast port na kraju rezoluciju su već popravili sad još čekam da otključaju framerate.
Šta je Windwalker boli guza?
Ma ne i meni je drago, posebno što sam si postavio monitor od 25 inča u dnevni boravak na coffee table i zavalio se u kauč i zagrijavam se malo sa God of War collection prije nego što mi dođe igra :), trebala bi doći sutra. Nijedan PC ne može pobijediti osjećaj izvaljenog tijela preko cijelog kauča.
Može samo moraš ukopčat kontroler ili bežičnog miša i tipkovnicu u njega.
http://www.goodgame.hr/vijesti/ps3-esse ... za-europu/
The fuck?
Pa već postoji Platinum. Umjesto ružnog žutog doći će ružno narančasto. I to iste igre, koje već imaju Platinum izdanje. I ništa jeftinije.
PS3... super slim? Zadnja prilika za ubosti PS3 ako cijena bude dobra?
http://www.geek.com/articles/games/sony ... -20120914/
http://i.imgur.com/p7d2c.jpg= Citat =:
Sony has a history of updating its console hardware and in the process making it smaller by combining internal components. But in the case of the PS3 Super Slim it is thought Sony went a step further and has replaced the hard drive with a small amount of flash memory.
The Super Slim was expected to ship with 16GB of storage, but a German retailer has apparently posted on Facebook that the final amount will be just 12GB. They also believe Sony will be launching the Super Slim in October after officially announcing it at the Tokyo Games Show, which starts on September 20.
12 GB???
Meni je 80 već premalo.
Ne hvala. Normalni Slim od 320 je prava stvar.
Kolko ti otprilike zauzimaju sejvovi?