Isplati li se sada počet ic u raidove? Ubrzo sam 70-i pa me zanima..
Printable View
Isplati li se sada počet ic u raidove? Ubrzo sam 70-i pa me zanima..
isplati se.
Isplati se,pogotovo sada kada miču att za BT.Čisto da ga vidiš,jer expanzija je na vratima...= Citat =:
Izvorno postao Maze
Da, zbog toga se i brinem.. jebena expanzija. Barem da karu vidim..= Citat =:
Izvorno postao Kaciga
heh, vidio sam ja bt, al na privatnom serveru.. ^^
Sta att? :o
Attument, kao quest ili nešt tak što se obavlja da dobiješ ulaz u neki raid ili slično.. (barem mislim da je to)= Citat =:
Izvorno postao Black Knight
yeh trebo si tk i ssc ocistit za bt sad vise nece trebati
Kako nerfaju sve ajme.......................= Citat =:
Izvorno postao xaviaz
Mislim da se bez opreme iz ssc / tk nece moci daleko dogurati u bt-u= Citat =:
Izvorno postao prcko
Sa ovim setovima arena 3 moze se= Citat =:
Izvorno postao Maze
Ok, ja na svom serveru sam vidio 10-ak ljudi s tim.. više ljudi ima tier 6 nego to.. iako ja nekak ne volim tu arena opremu. ^^= Citat =:
Izvorno postao prcko
Nisam ni ja nikad volio t6 je bolje naravno= Citat =:
Izvorno postao Maze
Za PvP je bolji s3 set...više resilencea!
više volim politiku nego resilijens :(= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Ma to sto dizu attutment je najveca glupost, vec su nerfali kaela/ vashj do jaja ono svaki malo bolji guild koji zeli raidati nakon par tjedana bi ih morao zabiti, dok smo imali BT/MH mogli smo imati neku zonu gdje necemo vdijeti svakog nooba, vec vidim po "/trade LFG BT minimum 10 epixs" ono kako ima retane ekipe, trenutno spamaju ono " Dirge " sranje ili jos jace LFG naxx a pola ih nezna da trebaju imati attune, boli me glava od ovakvih gluposti. A s ovom sezona 3 arena opremom mozes lagano u BT/MH jer ono cak ima nekih itema koji su bolji od t6 instanci, ma blizz je idiotan u najmanju ruku, zlatno vrijeme preTBC, prePVPpatch. KO raida ima gear do jaja, ko neraida ima plavi gear s kojim epixom. Sada je vise manje ono dosaadno mi je idem napravit alta, /create character /enter world /grind lvl for 2 weeks /DING LV 70, amo malo skraftati opreme za jeftine matse (ofc epix oprema), onda bi mogo bacit koji heroic vidis hmmm, pa lichanje sezona 1 opreme i vindicatora..... ukratko u 3 tjedna full epic lik. /spit :twisted: :-x
u jbt sto sam poceo whinati :boohoo:
Dobrodošli u vrijeme izdavanja expanzije,Blizzardu je u interesu da ljudi sada vide što više sadržaja,pa da se onda bace na nove stvari koje dolaze sa expanzijom.
Moze lijepo objasnjenje vezano za att...
s3 nije za pve hilere i tenkove, a to je ono što je najbitnije u rajdanju... znači nema BT dok se nenagiraju sa t5
Dakle,svaka veća instanca tipa,Black Temple,Karazhan,The Eye,a prije expanzije Naxxramas,Onixya,zahtjevaju da prije nego što uopće uđeš u instancu napraviš attuntment,odnosno questove koji su potrebni da bi ušao u tu instancu.Recimo,za Karazhan moraš skupljati ključeve kod zadnjih bosseva u lvl70 Outland instancama,da bi na kraju obavio attuntment da bi mogao ući u Karu:).= Citat =:
kad si vec old instance poceo nadovezujem MC/BWL =)
pa ne bas, s3 se moze koristit i za pve, jebiga imat ces gimp ali opet nije nesto strasno. T5 instance su vecinom bezveze, kad su izbacili ZA i u njega stavili iteme na razini t6 a i od badgeva ima toliko odlicnih stvari takoder u rangu t6 instanci sad su bezveze.= Citat =:
Izvorno postao Beaster
omg.. -.-= Citat =:
Za karazan ne trebaš zadnje bosove instaci nubaro hihihihihi P:
prvi post i odma nekog nazivaš noobom, get a life= Citat =:
Izvorno postao dontknowdickshit
= Citat =:
Izvorno postao Beaster
bolje da si mu rekao "get more posts" :P
Da zato kaj ja ne visim po nekim obskurnim forumima nego koljem aliancu nubare hihihihihih P: (tu sam sasmo jel mi je account istekao)
de banajte ovog= Citat =:
http://img520.imageshack.us/img520/5...headeskwx2.jpg= Citat =:
I onda sam ja popio ban.
:rotfl: jadan moj kaciga :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
One picture for you...= Citat =:
http://www.ambrosiasw.com/~andrew/funny/noob.jpg